از جاهای مختلف میتونه باشه.
اول از همه کابل usb رو چک کنین.با یک کابل دیگه امتحانش کنین.
از جاهای مختلف میتونه باشه.
اول از همه کابل usb رو چک کنین.با یک کابل دیگه امتحانش کنین.
سلام
من یه پرینتر رنگی کارتریج خور (جوهر افشان) اپسون دارم مدل ( C86 ) که حدود یکساله که روشن نشده و کارتریج هاشم خارج نشده
ولی رو میز بوده و تمیز میشده و اصلا خراب نشده و مشکلی هم قبلا نداشته حالا به نظر شما باید یه سرویس بشه تا بتونم ازش استفاده کنم یا غزل خداحافظی رو نثارش کنم تا روحش شاد بشه !!!!
چی کارش کنم !! نو و سالم و تمیزه فقط حدود 1 ساله که روشن و استفاده نشده ! کارتریج هاشم از اون موقع داخلش هست همین
سلام بابا یه نظری - متلکی - چیزی بگید تا حداقل کنف نشم
lمشکل شما یکمی پیچیدس.
اول ببين كار مي كنه كه فكر نكنم كار بكنه.
چون حتما تا حالا جوهر تو هد پرينتر خشك شده چون فن آوري ساخت اونها يه جوري هست كه بايد هرچند وقت يه پرنت بگيري در غير اين صورت جوهر تو هد خشك مي شه.
اگر هم كار نكنه ديگه از خيرش بگذر چون اولا وقتت رو هدر مي دي در ثاني اصلا درست بشو نيست اگر هم درست شد از هزينش از خود پرينتر گرونتر در مي ياد.
Last edited by amirgozali; 18-11-2008 at 09:05.
خوب اين مشكل شما ديگه از ورژن جديده.
نمي دونم چي بگم؟![]()
خوب البته كه تاثير داره؟ اصلا اون گزينه ها رو براي اين گذاشتن كه تو مصرف جوهر مديريت كنيد.
مثلا وقتي كه شما يه متني رو چاپ مي كنيد كه زياد براتون مهم نيست و بعد خوندش ممكنه اون رو دور بياندازيد ديگه هيچ لزومي نداره كه اون رو تو كيفيت ماكزيمم بزاريد ولي اگه يه عكس باكيفيت مي زنيد و حتما براتون كيفيت مهمتره خوب اون وقت هم كيفيت رو مي زاريد تو ماكزيمم.
هرچه قدر كه كيفيت مي ره بالا تر مصرف جوهر شما بيشتر ميشه و هرچه قدر كه كيفت شما مي ياد پائين مصرف جوهر هم مي ياد پائين.
اميداوارم جوابت رو گرفته باشي.
Last edited by amirgozali; 18-11-2008 at 09:03.
کارتريج دست دو براي canon LBP2900 laser گير مياد؟
کجا؟ قيمت داريد ؟
ممنون.
بابا کار میکنه
سالمه
فقط بنظر جوهر تو هدش خشک شده که فکر کنم مشکل هادی نباشه و با یه سرویس حل شه
شایدم پدش قابل تعویض باشه
خوب خودتون می گید که به نظرتون هدش خشک شده. خوب پس سالم نیست.
اگه هد روی کارتریج باشه خوب می شه با یه کارتریج نو مسئله رو حل کرد ولی اگه هد جدااز کارتریج باشه تا اون جایی که من می دونم نمی شه هیچ کاری کرد.
ببین اگه خوب پرینت می گیره ولش کن زیاد گیر نده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)