فکر نکنم اصن 4G لانچ شده باشه . اگه شبکه 4G باشه تو اندروید کنار آنتن دقیقا آیکون 4G میاد !!!!!!!
فکر نکنم اصن 4G لانچ شده باشه . اگه شبکه 4G باشه تو اندروید کنار آنتن دقیقا آیکون 4G میاد !!!!!!!
اگر 4gدر منطقتون فعال بشه با توجه به اینکه ایفون دارین جای 3g تو تنظیمات میزنه lte روشن می کنید و وصل میشه
اینم یک تست شبانه با گوشی. پینگ نیست باقلواست
![]()
دوستان، این تعرفه ی یکسان در ۳جی شاید به نظرتون بد بیاد ولی، واسه مصرف آزاد خیلی تاثیر گذاشته، توجه کنید که بسته هایی که همراه اول و ایرانسل می دادند بر حسب اینترنت آزاد بود و بسته ها کاهش هزینه ی زیادی داشت ، رایتل هم چون انحصار داشت و رقیبی نداشت سعی می کرد نهایت استفاده رو ببره و به قیمت بالایی بسته ها رو بفروشه، ولی با ورود دو اپراتور دیگه به حوزه نسل سوم مجبورن تو تعرفه ی بسته ها تجدید نظر کنن، در واقع کاری کردن که با قیمت پایه ثابت، اپراتور ها در حوزه بسته ها و خدمات بیشتر به رقابت بپردازند تا اینکه با تعرفه های بالا و پایین کلاه سر مردم بذارن، ضمنا اگه توجه کنید بسته ی مثلا ۲ گیگ ده تومن فعلی بر پایه کیلوبایتی ۱ ریال بوده که الان قیمت پایه نصف شده و اپراتور ها واسه موندن تو رقابت مجبورن تعرفه بسته ها و خدماتشون رو پایین بیارن، و هم اینکه تعرفه ی نسل دو تغییری نکرده و بسته ها ی فعلی خواهد بود، و اپراتور ها واسه تشویق مردم به استفاده از نسل سه باید هزینه خدمات رو نسبت به نسل دوم خودشون پایین تر بیارند تا موفق بشن، ولی بازم همه چی به نحوه ی بر خورد کاربرا با این موضوع بر می گرده، مثلا اگه از حالا این جو راه بیوفته که با این سقف اعتبار باید هزینه ی بيشتری بدیم ، اپراتور ها هم این مسئله رو دیکته می کنن و به ما تحمیل، پس تا حد ممکن خوشبینانه نگاه کنیم تا وضعمون ازین بدتر نشه
دوستان گوشی من توی توضیحاتش نوشته 4g رو ساپورت میکنه اما توی تنظیمات Lte یا چیزه خاصی نداره
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
گوشیم نوت 2
بعضی از گوشی ها باید وارد منو مخفی بشید و تنظیمات lte فعال کنید یه سرچ بزنید پیدا می کنید .
من برای خودم (g2) رو اینطوری فعال کردم
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه امکان عرضه سرویس های مبتنی بر تکنولوژی نسل سوم 3G، چهارم LTE و چهارم پیشرفته و نسل پنجم موبایل براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در کشور فراهم شده است و اپراتورهای موبایل بدون هیچ محدودیتی در این عرصه سرویس دهی کنند.![]()
اهواز 3g رو تست کردم با انتن دهی 35% سرعت دانلود حدود 54 کیلوبایت
اما وقتی اپراتورها اجازه ارائه سرویس بالاتر از یک مگ ندارند چه فایده داره فقط پول حروم کردنه
جهت تنوع تاپیک این ترول جالبه و بی ارتباط با تاپیک نیست:
بعد از 8282 ؛ Jazireh ؛ ... حالا نوبته اینه
محتوای مخفی: .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)