سلام.
اره وقتی یه لیدر لفت بده سیستم خودش یکی رو لیدر میکنه و فکر کنم به احتمال زیاد یکی از کولیدر هارو لیدر میکنه..
دو بار دیدم که لیدر لفت داده و یکی دیگه لیدر شده.
سلام.
اره وقتی یه لیدر لفت بده سیستم خودش یکی رو لیدر میکنه و فکر کنم به احتمال زیاد یکی از کولیدر هارو لیدر میکنه..
دو بار دیدم که لیدر لفت داده و یکی دیگه لیدر شده.
خب ینی شانسیه؟کسی نمیدونه معیارش چیه؟ واقعا سواله برام
اره شانسیه
سلام... بچه ها یه ترکیب خوب برای lava hound , baloon , minion اگه میشه معرفی کنین.. منظورم اینه که از هرکدوم چند تا باشه... البته تاون هال لول 9 هست![]()
سلام.
اگه میخوای به تاون ده تو وار یا جای دیگه حمله کنی که خیلی قویه :4لاوا----14بالون-----2_4 تا والبریکر(باتوجه به لول دیوار هاش).سعی کن از بالا حمله کنی و دوتا لاوا به ایر دیفنس راستی بندازی و دوتا به چپی. و بعد با بالون ها پشتش مینیون بزنی...حالا دیدی اگه تاونش خراب نشد از بالا با دیوار شکن ها دیواراشو بشکن و با کینگ و کوعینت برو سراغ تاون.یا 50 درصدش کن اکه تاون رو زدی.
اگه میخوای به تاون نه حمله کنی باز اگه قویه:2لاوا----20 یا 24 بالون----2_4 تا والبریکر. همون کار هارا که بالا نوشتم رو اینجا هم انجام بده.
یه نقشه خوب برام معرفی میکنین که وقتی بهم حمله میشه 100 درصد نزنن و منابعم به غارت نره؟ من الان خونم سطح 8 هست ممنون میشم برای وار هم مض بدین
سلام.ورژن جدید برنامه 2line clash of clans رو برنامه بلواستیس نصب کردم داره کار میکنه ودوتا اکانت ساختم.به هر دو تاش هم ایمیل دادم.وقتی بازی میکنم و تغییراتی انجام میدم و میرم روی گوشی همه تغیرات انجام شده پس احتمالا sync انجام شده؟؟؟
یعنی حتی الان برنامه 2line هم پاک کنم مشکلی برای اکانتا ایجاد نمیشه؟؟؟
اگه ممکنه بفرمایید مکانیزم این برنامه 2line چطوریه و چطور این کارو انجام میده؟
و یه سوال دیگه اگه تو خود بازی بریم و تو setting ایمیل اکانت دوم رو انتخاب کنیم اتفاقی برای اکانت قبل نمیوفته؟؟اخه خودش یه پیام هشدار میده؟؟؟
و یه مشکل دیگه.با برنامه apk editor من اسم clash of clans رو عوض کردم.الان هم بازی اصلیمو دارم هم یه کلش دیه نصب شده دارم که راحت کار میده و میشه باش بازی کرد اما ایمیل نمیشه بش داد.هرچی ایمیل بش میدم بازم کانکت نمیشه.به نظرتون اشکال از چیه.ایا supercell میفهمی دوتا ورژن نصبه؟؟؟
ببخشید زیاد شد
با تشکر مرسی
سلام
برای داشتن چند اکانت در گوشی یا بلو استیک اصلا نیازی به اینجور برنامه ها نیست! شما خیلی راحت از داخل تنظیمات میرین بخش حساب ها و هرچندتا که حساب جیمیل دارین اضافه میکنین! برای سوئیچ شدن بین اکانت ها هم روی گوگل ساین این کلیک میکنین و از بین ایمیل هایی که میاره یکی رو انتخاب میکنین!
اگه کادر گوگل ساین این سبز باشه سینک انجام شده !
خیر مشکلی نیست میتونین پاک کنین! از اول هم چنین برنامه ای لازم نیست!
خیر اکانت دوم رو وقتی انتخاب میکنین یه هشدار میاد که باید داخل کادر CONFIRM بنویسین تا اکانت دوم براتون لود بشه، دوباره اگه میخواین اکانت اول رو بیارین از همون ستینگ میتونین دوباره اکانت اول رو انتخاب کنین و هشدار رو هم اوکی کنید!فقط باید اکانت هاتون سینک شده باشه !من خودم سه تا اکانت دارم و دائم در حال سوئیچ هستم بینشون! بدون هیچ نرم افزار جانبی!
این مشکلتون رو درست نمیدونم اما حتما بازیه دومی که اسمش رو عوض کردین دچار مشکل شده! معمولا هم نمیشه دو نسخه از این بازی رو تو یه گوشی نصب کرد! پس بهتره از یه بازی استفاده کنین!
سلام ممنونم دوس ت عزیز خیالم بابت سوییچ بین خود اکانتا داخل خود بازی راحت شد.هر دو تا برنامه یعنی 2line و کلش مود شده رو پاک کردم.الان که میرم تو ستینگ بازی اصلی اونجا هم نمیشه ایمیل انتخاب کرد..یعنی انتخاب میشن اما اتفاقی نمیوفته و اون پیغام هشدار که باید CONFRIM رو بنویسیم نمیاره.این دیگه عجیبه؟؟؟؟ احتمالش هست اشکال از GOOGLE PLAY SERVICE باشه؟؟؟
بازم ممنون
سلام ،خواهش میکنم
راستش بعضیا وقتا اینجوری میشه،اکثرا هم وقتی نت سرعتش کمه اینجحوری میشه ،شما چند بار بزنین براتون پیغام میااد! اگه نیومد بازی رو ببندین و باز کنین !
GOOGLE PLAY SERVICE هم باید اپدیت باشه اما فکر نکنم بخاطر این باشه چون واسه منم پیش میاد که بعضی وقتا تو سوئیچ کردن به مشکل برمیخورم که اکثرا از سرعت نت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)