نظر منم با نظر شما یکیه فکر نکنم 8 GB زیاد تاثیر داشته باشه و به درد بخوره
ولی بک لایت خیلییییییییی مزیت خوب و بدرد بخوره مخصوصا شبا
نظر منم با نظر شما یکیه فکر نکنم 8 GB زیاد تاثیر داشته باشه و به درد بخوره
ولی بک لایت خیلییییییییی مزیت خوب و بدرد بخوره مخصوصا شبا
یعنیییییییییییی i5 ssd با بک لایت پیدا میشه تو بازارا رضا؟
اون رو دیگه من نمیدونم. من قبل از عید از دیجیکالا گرفته بودم.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
یعنیییییییییییی i5 ssd با بک لایت پیدا میشه تو بازارا رضا؟
بله بله چند بار هم ..........
میشه بگید فول اچ دی به چه کار مکس کارا میاد؟برای مکس پردازش قوی و قدرت سیستم مگه مهمتر نیست(سی پی یو و گرافیک قوی،منکر دیدن جزیئات بیشتر توی صفحه FHD نیستم)؟من دنبال سیستمی هستم که تا چند سال لااقل برام جواب بده،قدرت پردازش و گرافیکش هم برای بازی و هم نرم افزارها خوب باشه و کم نیاره
در مورد msicx61 نظری ندارین؟نسبت به z510 چه مزیت و عیبی داره؟z410 فرقش با z510 توی چی هست؟
درسته cpu و ram اولویت اصلی هستن ولی صفحه با رزلوشن بیشتر مثل این میمونه که میز کار بزرگ تری در اختیار داشته باشی اگه با مکس کار کرده باشی متوجه منظورم میشی خیلی اوقات وقتی با ابزارهای زیاد کار میکنی ویوپرتت خیلی کوچیک میشه.ضمنا گرافیک سیستم تاثیری برای مکس نداره مگر گرافیک های work station یا quadro که کمک پردازنده محسوب میشن
در مورد msi شناخت زیادی از برندش ندارم ولی فکر کنم گرافیکش gf 720 هستش که نسبتا گرافیک ضعیفیه
فرق بین 410 و 510 تو سایز صفحه و نداشتن بک لایته،فرق دیگه ای با هم ندارن.صفحه 410 هم با توجه به سایز کمتر کمی از 510 دنس تره و کیفیت بهتری داره
Last edited by ari67; 24-05-2014 at 12:59.
ممنون دوست عزیز
راستی در مورد باطری z510 , z410 مسلما z410 باید بیشتر نگه داره،درسته؟ تعویض باطریش چجوریه؟
این باطری 4سلولی،برای کاربردهای مختلف چقدر جواب میده؟باطری6سلولی (با همین کانفیگ)G510و V3 (نسل 3)CPUبهتر جواب میده؟
بهترین گارانتی؟
Last edited by aminkhan2014; 24-05-2014 at 13:51.
حتما باتری ۶ سلولی ظرفیت بیشتری از ۴ سلولی داره. گارانتی هم سازگار معتبرترین هست. یکی از دوستان گارانتی گرین داشته و راضی بوده.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوستان من یکم فکر میکنم فروشنده ها سرم دارن کلاه میزارن
به فروشنده میگم z510 core i5 چنده میگه 2140000..بعدش میگم رمش چنده ..میگه رم مگه اصلن مهمه :|
بعد میگم با چه گارانتییه؟ میگه هر گارانتیی بخوای:|....میگه گارانتی هم اصلن مهم نیس
میگم 8 گیگ ssd داره ؟ میگه بله میگم بک لایت داره میگه بعله
طرف کم نمیاورد
انگار رو دستش باد کرده بود
به نظرتون بگیرمش؟
چند جا هم رفتم که گفتن اصلن z510 با 8 گیگssd نیست اون s510
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)