تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 266 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نه مشکلی ندارن
    متاسفانه از قیمتش اطلاع ندارم ولی باید حول حوش 2200 300 باشه
    درسته هارد هیبریدی ها بک لایت ندارن
    البته به نظر من بک لایت خیلی به درد بخور تر از هارد هیبریدیه
    نظر منم با نظر شما یکیه فکر نکنم 8 GB زیاد تاثیر داشته باشه و به درد بخوره
    ولی بک لایت خیلییییییییی مزیت خوب و بدرد بخوره مخصوصا شبا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نه دوستان این حرف اشتباست. من خودم لپتاپم هارد هیبریدی داره و بک لایت هم داره. نمیدونم این شایعه از کجا اومده من جای دیگه هم شنیده بودم

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
    یعنیییییییییییی i5 ssd با بک لایت پیدا میشه تو بازارا رضا؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اون رو دیگه من نمیدونم. من قبل از عید از دیجیکالا گرفته بودم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نه دوستان این حرف اشتباست. من خودم لپتاپم هارد هیبریدی داره و بک لایت هم داره. نمیدونم این شایعه از کجا اومده من جای دیگه هم شنیده بودم

داره خودمونی میشه onlinefarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام دوستان
    اینجا کسی مشکل ارور صفحه آبی نداره؟؟؟؟ (blue screen of death (BSOD
    تو سه ماه گذشته 4 بار این ارور داشتم که فقط مجبوری با دکمه پاور خاموشش کنی و بس
    بله بله چند بار هم ..........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من خودم یه z410 حدود 13 14 روز پیش خریدم که متاسفانه خراب بود و فروشنده زیر بارش نرفت.البته تونستم از طریق گارانتی دستگاهو تعویض کنم.تو این 3 4 روز هم کاملا ازش راضیم البته اصلا به پای کیفیت محصولات سری n ایسوس نمیرسه که طبیعی هم هست چون تو یه رنج قیمتی نیستن.ولی اگه برات به صرفه و بتونی بیشتر هزینه کنی حتما برو سراغ سری n چون تو خانواده n هم کانفیگ داری و هم کیفیت فوق العاده ساخت ،هم دوام و هم استحکام ولی برای این رنج بهترین گزینه همین z510 و z410 هستن چون اون دومدل دیگه که گفتی گرافیکای نسبتا ضعیفی دارن البته v3 صفحش فول اچ دیه که که حسن بزرگیه به خصوص برای مکس کارا ولی باعث دمای بالاتر در حین بازی و کارای عادی میشه چون باید به جای 1049088 پیکسل 2073600 پیکسلو پردازش کنه، از طرفی گرافیکش هم کمی ضعیف تر از z510 هست.در کل انتخاب بین اینا به کاربردش برات بر میگرده.مثلا برای بازی لنوو بهتره ولی برای فیلم و کارای گرافیکی مدل ایسر

فاکتور حفظه چیپ گرافیک چندان تاثیری روی قدرت gpu نداره.المان های دیگه ای هستن که قدرت gpu رو تعیین میکنن مثل پهنای باند و سرعت سایه زنی و سرعت هسته در پردازش پلی گان ها و ...
    این بازی با اعداد که مثلا فلان کارت 4 گیگ اونیکی 2 گیگه بیشتر جنبه تبلیغاتی بازاریارو داره
    میشه بگید فول اچ دی به چه کار مکس کارا میاد؟برای مکس پردازش قوی و قدرت سیستم مگه مهمتر نیست(سی پی یو و گرافیک قوی،منکر دیدن جزیئات بیشتر توی صفحه FHD نیستم)؟من دنبال سیستمی هستم که تا چند سال لااقل برام جواب بده،قدرت پردازش و گرافیکش هم برای بازی و هم نرم افزارها خوب باشه و کم نیاره

در مورد msicx61 نظری ندارین؟نسبت به z510 چه مزیت و عیبی داره؟z410 فرقش با z510 توی چی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میشه بگید فول اچ دی به چه کار مکس کارا میاد؟برای مکس پردازش قوی و قدرت سیستم مگه مهمتر نیست(سی پی یو و گرافیک قوی،منکر دیدن جزیئات بیشتر توی صفحه FHD نیستم)؟من دنبال سیستمی هستم که تا چند سال لااقل برام جواب بده،قدرت پردازش و گرافیکش هم برای بازی و هم نرم افزارها خوب باشه و کم نیاره

در مورد msicx61 نظری ندارین؟نسبت به z510 چه مزیت و عیبی داره؟z410 فرقش با z510 توی چی هست؟
    درسته cpu و ram اولویت اصلی هستن ولی صفحه با رزلوشن بیشتر مثل این میمونه که میز کار بزرگ تری در اختیار داشته باشی اگه با مکس کار کرده باشی متوجه منظورم میشی خیلی اوقات وقتی با ابزارهای زیاد کار میکنی ویوپرتت خیلی کوچیک میشه.ضمنا گرافیک سیستم تاثیری برای مکس نداره مگر گرافیک های work station یا quadro که کمک پردازنده محسوب میشن
    در مورد msi شناخت زیادی از برندش ندارم ولی فکر کنم گرافیکش gf 720 هستش که نسبتا گرافیک ضعیفیه
    فرق بین 410 و 510 تو سایز صفحه و نداشتن بک لایته،فرق دیگه ای با هم ندارن.صفحه 410 هم با توجه به سایز کمتر کمی از 510 دنس تره و کیفیت بهتری داره
    Last edited by ari67; 24-05-2014 at 12:59.

8. این کاربر از ari67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    راستی در مورد باطری z510 , z410 مسلما z410 باید بیشتر نگه داره،درسته؟ تعویض باطریش چجوریه؟
    این باطری 4سلولی،برای کاربردهای مختلف چقدر جواب میده؟باطری6سلولی (با همین کانفیگ)G510و V3 (نسل 3)CPUبهتر جواب میده؟
    بهترین گارانتی؟
    Last edited by aminkhan2014; 24-05-2014 at 13:51.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    راستی در مورد باطری z510 , z410 مسلما z410 باید بیشتر نگه داره،درسته؟
    این باطری 4سلولی،برای کاربردهای مختلف چقدر جواب میده؟باطری6سلولی G510و V3 بهتر جواب میده؟
    بهترین گارانتی؟
    حتما باتری ۶ سلولی ظرفیت بیشتری از ۴ سلولی داره. گارانتی هم سازگار معتبرترین هست. یکی از دوستان گارانتی گرین داشته و راضی بوده.

11. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت evolab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان من یکم فکر میکنم فروشنده ها سرم دارن کلاه میزارن
    به فروشنده میگم z510 core i5 چنده میگه 2140000..بعدش میگم رمش چنده ..میگه رم مگه اصلن مهمه :|
    بعد میگم با چه گارانتییه؟ میگه هر گارانتیی بخوای:|....میگه گارانتی هم اصلن مهم نیس
    میگم 8 گیگ ssd داره ؟ میگه بله میگم بک لایت داره میگه بعله
    طرف کم نمیاورد
    انگار رو دستش باد کرده بود
    به نظرتون بگیرمش؟
    چند جا هم رفتم که گفتن اصلن z510 با 8 گیگssd نیست اون s510

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •