سلام داش کيوان![]()
چند وقته به دليله کاراي دوستان تاپيک از رونق افتاده..ايسالا نابستون دوباره ميترکونيم![]()
![]()
امري بود ما در خدمتيبم![]()
سلام داش کيوان![]()
چند وقته به دليله کاراي دوستان تاپيک از رونق افتاده..ايسالا نابستون دوباره ميترکونيم![]()
![]()
امري بود ما در خدمتيبم![]()
سلام به همه دوستان مشهدی![]()
خیلی خوش اومدین به جمع ما![]()
نوید درست میگهیکم قرار ها از رونق افتاده اونم بخاطره نزدیکی به کنکور و درس بچه ها است
ولی قرار حرم هنوز سرجاش هست
و هر چند هفته یک بار تو حرم قرار میزاریم
![]()
اگه مایلین شرکت کنید اعلام آمادگی کنید![]()
![]()
قربانت . کوچیکتم![]()
سلام راستش من فعلا گنابادم . ولی گاهگداری میام مشهد .چون فعلا 3 شنبه هام خالیه( درسو دانشگاه) اگه قراری بزارید میتونم بیام .
سلام
بابا یک قراری ؛ چیزی بزارین ...
دیگه داره شکل بچه ها یادم میره
سلام به همگی !
خوبین ؟
------------
آها ، راستی : توجه - توجه !
برنامه نمایشگاه کتاب تهران و قرار ملاقات بچه ها .
طبق یک برنامه ریزی دقیق ! برنامه ای برای نمایشگاه کتاب تهران ریختیم . حالا هرکی که میتونه برای روز 3 شنبه مورخ 86/2/18 بیاد ، به این شماره تیلیف بزنه و اعلام آمادگی کنه : 09352515974
ضمنا ، با قطار میریم و برمیگردیم ، پس تقریبا زمانی هدر نمیره .
حالا هرکی جرات داره بگه نمیام !!!
Last edited by EhsanHF; 24-04-2007 at 23:33.
من احتمالا تهران هستم اون موقع ....حالا نمیدون تا سه شنبه هستیم یا نه ...
---------
راستی احسان جون کجایی تو اصلا پیدات نیست![]()
.
سلام احسان جان.................آقا شمارتو به خاطر خودت بردار که بالايي که سر من در اومد سرت نياد! 4 ميليون مزاحم داشتم تازه يه نصفه روز...............حيف اين درسو مدرسه نميزاره بيام...........اگه رفتين يادي از هم از رفقاي ما بکن ها :d
نوکرتم ، اون پات رو بردار ، اون پا نه ، اون پای دیگه !!! دیدی منو !؟راستی احسان جون کجایی تو اصلا پیدات نیست
چطوری !؟آقا شمارتو به خاطر خودت بردار که بالايي که سر من در اومد سرت نياد! 4 ميليون مزاحم داشتم تازه يه نصفه روز
بحث من با تو فرق داره ! من کیو دارم بهم زنگ بزنه !؟ میلاد و محمود و بچه های خودمون ! اما تو ... وای وای وای !
آخه بعضي از دوستان با جنبه شماررو ور مي دارن اذيتت ميکنن:d
راسي جديدا بي وفا شدي جواب اس ام اس نميدي؟؟؟؟؟/
البته ايران خل از اين بهتر نميشه :d
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)