تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 752 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213613 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوستان خوبید ؟ ... من باز اومدم ... من دیگه با این PX100 نمیتونم زندگی کنم امروز باز خراب شد برای بار دوم ! کلا ازش راضی نبودم به خاطر این سیم و جکش ! ... ولی 485 که عین بنز داره کار میکنه و راضی هستم به شدت !
    ولی خوب یه fullsize برای بیرون و راه رفتن و ... به درد نمیخوره برای خونه و کامپیوتر و استودیو و ... به کار میره !
    من یه هدفون هم برای بیرون میخوام بگیرم اگه on the ear باشه که واقعا خوبه یعنی یه چیزی تو همین مایه های px100 باشه !
    خودم باز مدل های سن هایرز و AKG رو دیدم و چندتارو مد نظر دارم !
    دوستان اگه باز چیزی مد نظرشون هست بگن ! ... محدوده خریدم تا 65-70 بیشتر نمیتونم بدم !

ممنونم ...

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

در مورد تفاوت این دو مدل میتونی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونی...

اینکه باس 630 رو کم ارزیابی کرده ای: البته من نمی دونم تست ات رو با چه پلیری صورت داده ای، اما اگه باس 630 و اصولا باس کریتیو رو کم بدونی، شک دارم باس سونی بتونه راضی ات کنه .. ولی باز به این نکته توجه کن که خیلی وقتها سلیقه کلی یه کاربر تفاوت ایجاد می کنه، و نه صرفاً نارضایتی اش از عملکرد هدفون در یه بخش خاص از دامنه فرکانسی.. بنابراین توصیه می کنم حتماً قبلش هدفون هایی که میخوای بخری رو تست کنی..

گارانتی: هدفونهای رده متوسط و پایین، گارانتی به اونصورت ندارن.. توصیه میشه قطعاً که از نمایندگی بخری تا خیالت از اصل بودنش راحت باشه .. هر دوی این مدلها، تقلبی هم دارند که تهران هم به وفور دیده میشه...
    سلام
    ممنون
    امروز رفتم یه گشت دیگه زدم یه مدل Sennheiser Cx300 بود به قیمت 30 تومن گرفتم
    به نظرتون از اون سونی بهتر هست ؟
    واقعا باس محشری داره خیلی خوبه
    یک سوال دیگه از کجا بفهمم اصله
    عکسی چیزی ....
    ممون

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

اگه بتونی قدری افزایش بودجه بدی، PX100 از سن هایزر (باید حدود 65-70 تومن تموم بشه، اما می ارزه) ...

کارای سری HS از کریتیو... بعد هم کارای لاجیتک که البته کمی افزایش بودجه میخواد .. پاساژ ایران رو چک کن.
    مرسی ...نه افزایش بودجه نمیتونم بدم ..تا همون 50 میتونم...به نظرتون این محصول از سونی خوبه؟

mdr-xd200

کارای hq 1400 و 1900 از کریتیو چطورن؟..به نظرم این سونی یه خورده شیک تره و قابلیت تنظیم داره واسه گذاشتن روی گوش..دوست دارم صدای شفاف و باس قوی داشته باشه..سونی هم که نمایندگیش هست شیراز..ممنونم راهنمایی بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من الان با بودجه حداکثر30-40 تومن چیو بگیرم خوبه؟ هم صداش و هم بیسش خیلی برام مهمه.
    مد نظر خودم sony ex35 و کریتیو ep-630 هست.
    یه چیز پیشنهاد بدید که پشیمون نشم.
    یه جا هم معرفی کنید که هدفونای کریتیو و سونی رو داشته باشه. اگه میشه نمایندگیاشونو معرفی کنید با شماره تلفن
    ممنون
    Last edited by hotman1234; 23-03-2010 at 15:53.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من الان با بودجه حداکثر30-40 تومن چیو بگیرم خوبه؟ هم صداش و هم بیسش خیلی برام مهمه.
    یه جا هم معرفی کنید که هدفونای کریتیو و سونی رو داشته باشه. اگه میشه نمایندگیاشونو معرفی کنید با شماره تلفن
    ممنون
    من دیروز Sennheiser Cx300 به قمیت 30 تومن گرفتم واقعا باس عالی داره
    اول میخواستم EX35 بگیرم ولی پیشمون شدم به جاش اینو گرفتم

6. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان کسی تونست جواب منو بده ! px100 من داغون شد رفت اون مدلی که دوستمون از سونی نشون دادن هم بنظر بد نمیاد
    اطلاعاتش رو خوندم !!! دوست چیزی از این مدل میدونی خودت ؟

چون گفتم منم حدود 60 بیشتر نمیتونم بدم خودم پی اکس 100 داشتم تو 6 ماه 2 بار سیمش خراب شد در محل اتصال به فیش
    اگه خواستی بخری حواست باشه چون منو اصلا تو این موضوع راضی نکرد و ناراضی بودم ازش !

دوستان راهنمایی کنید در حدود 60 تومن چی بگیرم !!!
    ممنونم ...

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی ...نه افزایش بودجه نمیتونم بدم ..تا همون 50 میتونم...به نظرتون این محصول از سونی خوبه؟

mdr-xd200

کارای hq 1400 و 1900 از کریتیو چطورن؟..به نظرم این سونی یه خورده شیک تره و قابلیت تنظیم داره واسه گذاشتن روی گوش..دوست دارم صدای شفاف و باس قوی داشته باشه..سونی هم که نمایندگیش هست شیراز..ممنونم راهنمایی بفرمایید
    xd200 خوبه، اما به نظر میاد که دو مدلی که از کریتیو اسم بردی کیفیت صداشون کمی بهتر باشه.. در عوض سونی همونطور که گفتی شیک تره و باید طراحی راحت تری هم داشته باشه...

توجه کنیم که هر کمپانی، اغلب هدفونهاش رو برحسب یه رنگ آمیزی صدای خاص می بنده، یعنی صدای هدفون ها برحسب یه سبک و سلیقه خاص می تونه بهتر یا بدتر ارزیابی بشه.. مثلاً کارای کریتیو از جمله همین سری HQ، برای کارای باس بسیار مناسب هستند به نظر من... برای کارای پاپ یا رپ که خیلی وقتا ذائقه دوستان هست مناسبند.. اما برای کارهایی که سازهایی مثل گیتار دارند یا صدای خوانند اهمیت بیشتری داره (راک و سبک های جدی تر غربی) شاید سونی مناسب تر باشه.
    سلام
    ممنون
    امروز رفتم یه گشت دیگه زدم یه مدل Sennheiser Cx300 بود به قیمت 30 تومن گرفتم
    به نظرتون از اون سونی بهتر هست ؟
    واقعا باس محشری داره خیلی خوبه
    یک سوال دیگه از کجا بفهمم اصله
    عکسی چیزی ....
    ممون
    CX300 با این قیمت، اگه اصل باشه عالیه.. کجا قیمت گرفتی؟

مسلمه که اگه تاکید شما روی باس باشه، سن هایزر بهتر از سونی هستش. بخصوص این دو مدل که اصلاً در دو رده مختلف هستند و یکی رده پایین و دیگری رده متوسط محسوب میشه و مقایسه شون چندان درست نیست.

برای مقایسه اصل و fake هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.
    Last edited by seymour; 23-03-2010 at 20:16.

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیروز Sennheiser Cx300 به قمیت 30 تومن گرفتم واقعا باس عالی داره
    اول میخواستم EX35 بگیرم ولی پیشمون شدم به جاش اینو گرفتم
    مبارکه.. ایشالا که اصل باشه (پست قبلی یه لینک برای مقایسه دادم)، چون شاید نصف قیمتی باشه که دوستان قبلاً گزارش داده بودن.

طبیعیه اگه باس اش از سونی بهتر باشه، سن هایزر و کریتیو از نظر باس همیشه از سونی قوی تر عمل کرده اند... تاکید سونی روی کل دامنه فرکانس هستش اغلب...
    ممنون
    ببین اگه دوست بالایی، cx300 اش اصل باشه، انتخاب خیلی خوبیه.. زیر قیمت جهانیه حتی که باید حدود 40 دلار باشه!

اینکه "یه چیزی پیشنهاد بدیم که پشیمون نشی" بخصوص در زمینه هدفون سخته.. دوستانی داشته ایم که هدفون هایی 100 هزار تومنی خریده اند و راضی نبودند .. دوستانی هم داشته ایم که هدفون fake داشته اند و راضی بوده ان!! ...

بنابراین شاید تنها راهش این باشه که بتونی تست کنی اینا رو... کلاً در یه کلام، اگه باس میخوای 630 و اگه راک یا متال گوش میدی ex35 ...

نمایندگی ها هم پاساژ ایران یا پاساژ پایتخت خیلی راحت پیدا میشن..

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مبارکه.. ایشالا که اصل باشه (پست قبلی یه لینک برای مقایسه دادم)، چون شاید نصف قیمتی باشه که دوستان قبلاً گزارش داده بودن.

طبیعیه اگه باس اش از سونی بهتر باشه، سن هایزر و کریتیو از نظر باس همیشه از سونی قوی تر عمل کرده اند... تاکید سونی روی کل دامنه فرکانس هستش اغلب...

ببین اگه دوست بالایی، cx300 اش اصل باشه، انتخاب خیلی خوبیه.. زیر قیمت جهانیه حتی که باید حدود 40 دلار باشه!
    سلام
    قیمت جهانی که 28 دلاره
    Sennheiser CX 300-II هست که 40 دلار هست

همینطور طبق این لینک و چندتا پست دیگه تو همین سایت خودمون قیمتش حدود 30 تومنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون لینکی که دادید رو نگاه کردم به اضافه این لینک
    کد:
    همه مشخصات به اصل بودن میخوره فقط به جز Jack 3.5 که مال من ازین بزرگ ها هست ولی تو عکس نوشته که فیکه ولی طبق این ویدیو در داخل Youtube نشون میده که جک بزرگ اصل هست و کوچک ها فیک هستن

کد:
    وگر نه بقیه مشخصات مثل براق بودن و اندازه سیم گوشی راست که 50 سانت هست و همچنین پکیجش که تو ویدیو بود همگی مثل مال خودمه !
    Last edited by ardalan_zapata; 23-03-2010 at 21:36.

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه بتونی قدری افزایش بودجه بدی، PX100 از سن هایزر (باید حدود 65-70 تومن تموم بشه، اما می ارزه) ...

کارای سری HS از کریتیو... بعد هم کارای لاجیتک که البته کمی افزایش بودجه میخواد .. پاساژ ایران رو چک کن.
    سلام
    من نهایت تا 60 تومان میتونم هزینه کنم.
    در ضمن حتما میخوام usb خور باشه وبه طور سخت افزاری از دالبی پشتیبانی کنه.
    لطفا اگه میتونید چند مدل همراه با قیمتش ذکر کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •