اتفاقا در مورد لپ تاپ های بدون ویندوز توصیه اکید میکنم که در مغازه ویندوز بریزید و از صحت و عملکرد درست دستگاه مطمئن شوید.
حالا بعدا در خانه خواستید ویندوزش را پاک کنید و ویندوز دلخواهتان را نصب کنید.
اتفاقا در مورد لپ تاپ های بدون ویندوز توصیه اکید میکنم که در مغازه ویندوز بریزید و از صحت و عملکرد درست دستگاه مطمئن شوید.
حالا بعدا در خانه خواستید ویندوزش را پاک کنید و ویندوز دلخواهتان را نصب کنید.
دوستان يكي بگه واي في اين لپ تاپ چه طوري روشن ميشه..كليد fn+f2 رو كه ميزنم شكل هواپيماairplan mode
مياد ولي روشن نميشه..درايورشم نصب هستش
منم برای اطمینان از دستگاه گفتم ، خوب بعد فقط ریختن ویندوز کافیه یا درایورا رو هم نصب کنم ؟
دوستان تازگي وقتي لپ تاپ رو به برق ميزنم و كار ميكنم فقط تا 98 درصد شارژ ميشه و بعدش مينويسه not charging...علتش چيه؟؟؟؟؟؟
عکس هواپیما که یعنی وای فای خاموش !!
تو دفترچه راهنما نوشته دیگه وقتی شارژ باتری بین 95 تا 100 درصد هست چراخ باتری سبز میشه و دیگه شارژ نمیشه
کلا به نرم افزارش دقت نکن ممکنه خطا داشته باشه ، همیشه هم قرار نیست تو 98 درصد بنویسه not charging ممکنه تا 100 درصد بره ، یه مدت fully charge بنویسه یعد از یه مدت دوباره not chargimg بنویسه ... مهم اینه که بعد از پر شدن باتری led باتری سبز میشه و از مدار خارج میشه و اصلاحا overcharge نمیشه![]()
یعنی اگه بیاد تا 95 دیگه دوباره شارژ نمیشه و کلا وقتی باتری رو شارژ کرد از برق استفاده میکنه؟؟؟
پس بايد چي رو دوباره بزنم كه روشن بشه؟
توصیه میکنم هم ویندوز و هم تمامی درایورها جهت تست دستگاه و قطعاتش توسط فروشنده نصب شود.
نمیدونم من این لپ تاپ رو ندارم آخه !
چرا سعی میکنی از کیبورد روشنش کنی از تسکبار روشن کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)