تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 175 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من از جمله کسایی بودم که میگفتم صفجه لمسی بدرد نمیخوره .ولی در آخر گفتم بگذار حالا که داریم میگیریم لمسی بگیریم یهو دیدی 4 روز دیگه خیلی برنامه ها امکانات لمسی خوبی داشتن .الان که Asus N550 رو گرفتم و چند روزی دارم باهاش کار میکنم ، به نظرم صفحه لمسی خیلی خوبه، اگر یک هیتلرشکن بزنید و چند تا برنامه از استور مایکروسافت بگیرید میبینید خیلی عالیه .یک کاربرد خیلی خوب دیگشم گذاشتن رمز تصویری برای ورود به ویندوز هست که شما میتونید با صفحه لمسی راحت رو صفحه امضا بزنید بعضی کارها خیلی ساده تر میشن . مثلا عکس ها خیلی نرم و روون میکشی به سمت چپ یا راست ، تو مرورگر راحت با دستت بالا پایین میکنی صفحه رو .کلا الان که باهاش کار میکنم میبینم با اینکه اول کارش هست ولی ارزشش رو داره . تا وقتی باهاش کار نکنید ممکنه ذهنیت درستی نسبت بهش نداشته باشید .
    داداش میگن لولاهای این مدل زیاد محکم نیست و کار با تاچ رو سخت میکنه,همینطوره آیا؟بعدش با توجه به صفحه براقی که داره رد انگشت خیلی کثیفش میکنه؟

2. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

داداش میگن لولاهای این مدل زیاد محکم نیست و کار با تاچ رو سخت میکنه,همینطوره آیا؟بعدش با توجه به صفحه براقی که داره رد انگشت خیلی کثیفش میکنه؟
    عملکرد تاچ:

لولاها محکم هست و خود صفحه به راحتی عقب نمیره و باید کمی فشار اورد تا صفحه بالا پایین بشه . ولی درسته اگر با انگشتت رو صفحه هل بدی ارتعاش داره !
    این موردی که گفتید رو من قبلا تو ریویوهای اینترنتی دیده بودم که میگفت یکم شل هست . ولی این صفحات برای قلم و کار طراحی نیستن مثل Vaio Duo ... اگر ریویو Vaio Pro هم ببینید اونم شل هست . فقط یک سری خاص که قلم دارن و حالت تبلت نیز دارن صفحشون خیلی خشک و ثابته .

حالا نکته مهم اینجاست که طبق تجربه این چند روز اصلا یادم رفته بود اون ریویو شل بودن صفحه رو دیده بودم و نسبت به صفحه لمسی نظر مساعدی نداشتم ، شما کاری که الان با صفحه لمسی میکنید یکی اسکرول کردن تو مرورگر و یا PDF یا فایل متنی و از این قبیل هست ، برای این کار هم شما اصولا داری از سمت چپ یا سمت راست صفحه اینکارو میکنی که اشتباها رو چیزی کلیک نکنی ... وقتی دستت میره سمت راست صفحه که اسکرول کنی ناخودآگاه انگشتات پشت صفحه جمع میشه و با انگشت شصتت اسکرول میکنی ، الان برو جلو یک لپتاپ بشین و در نظر بگیر میخوای اسکرول کنی ، راحت ترین حالت اسکرول با شصت هست که طبق چیزی گفتم دست شما پشت لپتاپ قرار میگیره و جلوی ارتعاش صفحه رو میگیره .
    یعنی تا الان اصلا رو این قضیه فکر نکرده بودم و اذیت نکرده بود فقط الان دقت کردم دیدم موقع اسکرول همیشه اینکاری میکنم .

موقع زوم کردن روی عکس شما با 2 انگشت (معمولا اشاره و شصت) این کارو میکنید و اصولا از وسط صفحه استفاده میکنید ، صفحه اینقدر حساس هست که اصلا نیاز نیست شما به صفحه فشار بیاری ، فقط 2 انگشتت رو صفحه حرکت کنه تمومه . اصلا تو این حالت ارتعاشی احساس نمیشه ... البته هر چه به قسمت بالای صفحه و گوشه ها نزدیک بشی و بخوای از این حرکتا بزنی ارتعاش یکم قابل احساس هست ولی نه در حدی که فکرشو میکنی ، اصلا رو اعصاب نمیره ، بعدشم برای زوم کسی نمیره از گوشه بالا لپتاپ شروع به زوم کردن کنه !

حالت بعدی اینه که بخوای مثلا بین چند تا عکس جابه جا بشی و رو صفحه از راست به چپ یا چپ به راست بکشی ، بازم این حرکت حدودا از وسط صفحه انجام میدی و ارتعاش خیلی کمه و ملموس نیست که متوجه بشید ، ولی اگر بخواین به صورت غیر معمول بالای صفحه اینکارو کنید ارتعاش قابل حس هست و ایندفعه واقعا احساس میشه چون تو این حرکت کشیدن چپ به راست یا راست به چپ یکم نیروی دست شما به صفحه بیشتر از حالتای قبله ، به عبارتی آدم جوگیر میشه و خشن تر میکشه چپ و راست.

تو کار کردن با برنامه های مترو ، مثلا ویکی پدیا لمسی اصلا ملموس نبود ...

کلا تو ریویو اگر نگاه کنید بالای صفحه رو هل میده و میگه ارتعاش داره ... خوب اکثر کارای لمسی مثلا تایپ پایین صفحه هست که نزدیک لولاس و کمترین ارتعاش رو داره ، بقیه حالات ها رو هم گفتم . فقط اگر شما کار خاصی تو یک سوم بالایی صفحه داشته باشید یکم متوجه میشید ولی چون کار شما طراحی با قلم نیست و نهایتش 4 تا مطلب میخونید و 4 تا برنامه این ور اون ور میکنید و 4 تا عکس میبینید اصلا اذیت نمیکنه ، چون کاری که ما میکنیم برای این موارد کار دقیقی نیست که نیاز به یک صفحه بی ارتعاش داشته باشه مثل Vaio Duo ... اگر نگاه کنید اون لپتاپ ها برای کار طراحی با قلم هستن که نباید لرزش داشته باشن ...
    والا این لپتاپ اگر با صفحش کار کنید بعید میدونم ناامید بشید ... کاربرد صفحه این لپتاپ برا این موارده .

اگر امکانش بود یک فیلم تهیه میکردم ولی امکاناتش نیست متاسفانه .
    یک ریویو این لپتاپ داره که طرف باهاش وبگردی میکنه و عکس باز میکنه ، اگر اونو ببینید متوجه میشید که در کار معمول (غیر نقاشی و طراحی) صفحش و تاچش بسیار عالی هست و حساسیت عالی هم داره .

لینک ریویو که با تاچ کار میکنه انشالله بتونید یوتیییوب رو باز کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لحظه 8:45 به بعد ، حدود 2-3 دقیقه با تاچ کار میکنه میبینید که اوکی هست .

اگر نقاشی با لپتاپ نمیکنی و صفحه لمسی رو میخواهید یا قصد دارید تستش کنید به عنوان قطعه لوکس (!) مطمئن باشید هیچ مشکلی نخواهید داشت ... منم از این فکرا زیاد میکردم قبل استفاده ولی الان طرفدارش شدم ...
    از جهتی هم صفحه غیر لمسی ارزون تره و شاید برای عده ای معقول تره باشه و حال این قرتی بازیا رو نداشته باشن .
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    کیبورد فارسی :

تمام این متن رو هم با کیبورد لپتاپ بدون حروف فارسی تایپ کردم از حفظ .
    پس نداشتن حروف فارسی هم مشکلی ایجاد نمیکنه لااقل واسه من و شماهایی که 24 ساعت تو نت هستیم و در حال تایپ . حتی برچسب هم نمیخواد بزنید ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    لکه گرفتن و براق بودن صفحه:

صفحه خیلی لک روش نمیمونه و اصلا نمیفهمید که لک داره مگر اینکه نور خیلی زیادی بیفته تو صفحه که بازتاب ایجاد کنه ، اون موقع لکه هارو میبینید ... من بعد کلی ور رفتن به صفحه لمسیش اومدم تمیزش کنم دیدم خیلی اثر انگشتی روش نیست و حتی برا پاک کردنشون مجبور شدم چراغا رو روشن کردم که بازتاب ایجاد بشه و بتونم دقیق ببینم کجاها لکه داره !!!
    الان هم واسه گل روی شما نور صفحه رو روی 0 (صفر درصد) گذاشتم که کمترین نورشه ... حتی الان هم که کلی دستمالیش کردم هیچ کدوم از لکه هارو نمیبینم و چراغ اتاقمم روشنه ! فقط الان که نورش رو کامل وردم پایین و چراغ اتاق داره میخوره به صفحه یکم خودمو تو صفحه میبینم
    اوکی الان نور رو بردم روی 25 درصد الان دیگه خودم رو هم تو صفحه نمیبینم !!!
    اینقدر نور صفحه و کیفیتش خوب هست که فقط نور خورشید یا نور شدید میتونه باعث دیدن لکه ها بشه و یا دیدن خودتون تو صفحه ...

تا حالا نور صفحه بالای 70 درصد احتیاجی پیدا نکردم ، همین 70 درصد خیلی خیلی روشنه و اکثر اوقات 50-60 درصد رو ترجیح میدم. رو حالت باتری هم روی 30 درصد تنظیم کردم که خیلی خوب جواب میده فقط بعضی اوقات یکم بسته به نور اطراف میبرمش بالا
    از لحاظ لکه خیالت راحت اذیت نمیشی .
    فقط بدنه پشت لپتاپ اگر دستت عرق کرده باشه یا یکم رطوبت داشته باشه لکه میفته ولی اصلا در حد Y510p لنوو نیست که دست بهش نزدی بدنش پر لکه میشه و یک خوبی داره فقط پشت لپتاپ تیره هست و لکه میفته ، بقیه بدنه اصلا ردی نمیفته بر خلاف Y510
    رنگ لپتاپ من رو کارتن زده Grey خاکستری ... رنگ مشکی خیلی بیشتر لکه میفته . کلا هر چی رنگ روشن تری پیدا کنید اثر لکه های پشت لپتاپ کمتره .
    این لکه هاییم که میگم خیلی زیاد نیست ولی من خیلی وسواسیم و همیشه 2 تا دستمال عینک تو جیبام هست و در حال تمیز کردنم . بهتره دوستان دیگه هم نظر بدن ...
    Last edited by Ocaryx; 03-09-2013 at 00:58.

4. 12 کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

جزییات دیگر در مورد Asus N550

یک مشکل دیگه ای که من با Asus N550 داشتم این بود که ساب ووفر به نظرم کار نمیکرد درست بعدش فهمیدم کابلشو درست جا نمیزدم ، دیدم حدود 1-2 میلی متر بیرونه ... خلاصه 2 روز اول فکر کردم مشکلی داره و یکی در میون کار میکنه بعدش دیدم این جا رفتن کابل ساب ووفر 2 مرحله ایه و کمی فشار باید وارد کنید .

مشکل دیگه این بود که وقتی هدفون وصل میکردم و تیک هدفون رو میزدم ، ویندوز هم اعلام میکرد یک وسیله صوتی وصل شده ولی صدا از هدفون نمیومد ... آقا این خیلی رو اعصاب بود ، حدود 50 بار هدفون رو قطع و وصل کردم درست نشد در صورتی 2 دقیقه پیش صداش در میومد . بعد اگر ریستارت میکردی یهو صدای هدفون وصل میشد
    آقا خلاصه فکر کردم پورتش مشکل داره ... بعدش که دیدم ریستارت میکنی درست میشه به درایور کارت صدا شک کردم . درایور رو CD مشکل داشت برا من . از سایت ASUS درایور صدا که جدید اومده بود رو دانلود کردم و نصب کردم الان مثله بنز داره کار میکنه و همه چی درسته . مشکل از درایور بود که با هدست و هدفون وصل کردن قاطی میکرد . گفتم اگر دوستان هم اینو تجربه کردن با نصب درایور جدید مشکلشون حل میشه .

برای کساییم که میخوان حین بازی باتری کار نکنه و الکی شارژ نشه ایسوس یک کار جالب کرده . شما اگر لپتاپ رو کامل شارژ کنید و بعدش کابل رو بکنید و بگذارید باتری به 97-98 درصد برسه و دوباره کابل رو وصل کنید اون پایین مینویسه Plugged in , Not Charging که یعنی برقش وصله ولی باتری شارژ نمیشه . احتمالا وقتی که باتری فول شارژ هم میشه دیگه جریان از باتری عبور نمیکنه و الکی Over Charge نمیشه ولی اگر خواستین مطمئن بشید که شارژ نمیشه میتونید طبق چیزی که گفتم عمل کنید و با خیال راحت ساعت ها بزنید به شارژ.

دوستان اگر سوالی چیزی بود بفرمایید براتون چک می کنم خیالتون راحت بشه.

6. 8 کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

از GE40 خبری نشد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

جزییات دیگر در مورد Asus N550

یک مشکل دیگه ای که من با Asus N550 داشتم این بود که ساب ووفر به نظرم کار نمیکرد درست بعدش فهمیدم کابلشو درست جا نمیزدم ، دیدم حدود 1-2 میلی متر بیرونه ... خلاصه 2 روز اول فکر کردم مشکلی داره و یکی در میون کار میکنه بعدش دیدم این جا رفتن کابل ساب ووفر 2 مرحله ایه و کمی فشار باید وارد کنید .

مشکل دیگه این بود که وقتی هدفون وصل میکردم و تیک هدفون رو میزدم ، ویندوز هم اعلام میکرد یک وسیله صوتی وصل شده ولی صدا از هدفون نمیومد ... آقا این خیلی رو اعصاب بود ، حدود 50 بار هدفون رو قطع و وصل کردم درست نشد در صورتی 2 دقیقه پیش صداش در میومد . بعد اگر ریستارت میکردی یهو صدای هدفون وصل میشد
    آقا خلاصه فکر کردم پورتش مشکل داره ... بعدش که دیدم ریستارت میکنی درست میشه به درایور کارت صدا شک کردم . درایور رو CD مشکل داشت برا من . از سایت ASUS درایور صدا که جدید اومده بود رو دانلود کردم و نصب کردم الان مثله بنز داره کار میکنه و همه چی درسته . مشکل از درایور بود که با هدست و هدفون وصل کردن قاطی میکرد . گفتم اگر دوستان هم اینو تجربه کردن با نصب درایور جدید مشکلشون حل میشه .

برای کساییم که میخوان حین بازی باتری کار نکنه و الکی شارژ نشه ایسوس یک کار جالب کرده . شما اگر لپتاپ رو کامل شارژ کنید و بعدش کابل رو بکنید و بگذارید باتری به 97-98 درصد برسه و دوباره کابل رو وصل کنید اون پایین مینویسه Plugged in , Not Charging که یعنی برقش وصله ولی باتری شارژ نمیشه . احتمالا وقتی که باتری فول شارژ هم میشه دیگه جریان از باتری عبور نمیکنه و الکی Over Charge نمیشه ولی اگر خواستین مطمئن بشید که شارژ نمیشه میتونید طبق چیزی که گفتم عمل کنید و با خیال راحت ساعت ها بزنید به شارژ.

دوستان اگر سوالی چیزی بود بفرمایید براتون چک می کنم خیالتون راحت بشه.
    يه سوال اينه كه باتري چقدر شارژ نگه ميداره؟ در حالت كار عادي چقدر؟ و در حالت كارهاي سنگين مثل بازي و نرم افزارهاي مهندسي چقدر؟ ممنون ميشم اگر امتحان كنيد و بگيد

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تهرانی اگه یوقت نمایندگی ها n550 آوردن خبر بدنا..
    نذارین دوباره مثل سری قبل تموم شه سرمون بی کلاه بمونه!!!

11. این کاربر از Iman Summaray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه جا تو شیراز زنگ زدم گفت عصر میرسه دستمون تو تهران نیومده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

1

نگفتن با چه کانفیگ و قیمتی؟؟
    بعدم این شیراز شما هم خوب جاییه ها من هر چیز به درد بخوری پیدا می کنم با قیمت مناسب قبل از اینکه فرصت ذوق کردن پیدا کنم می بینم آدرسش شیرازه!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نگفتن با چه کانفیگ و قیمتی؟؟
    بعدم این شیراز شما هم خوب جاییه ها من هر چیز به درد بخوری پیدا می کنم با قیمت مناسب قبل از اینکه فرصت ذوق کردن پیدا کنم می بینم آدرسش شیرازه!!
    نپرسیدم 3800 3850 فکر کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •