تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 249 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام دوستان پرسپولیسی من بازی رو متآسفانه نشد ببینم ولی اون صحنه رو اخبار نشون داد دیدم . تو صحنه که مشخص بود دو بازیکن گلاویز شده بودند و نه پنالتی بود و نه کارت قرمز البته شاید میثم حسینی بعد اون اتفاق لگدی , حرکت غیر ورزشی انجام داده باشه که قهرمانی اخراجش کرده . اگر چنین حرکتی هم انجام شده باشه جریمه شخصی درست بوده ولی پنالتی نباید گرفته میشد .امسال مطمئنن یکی از سال های شوم کمیته داوری هست که اصفهانیا ( ذوب آهن و سپاهان ) از این اشتباهات نهایت استفاده رو بردن

2. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

حمله شدید سخنگوی شرکت پیشکسوتان پرسپولیس به قهرمانی

داور بازی پرسپولیس و سپاهان توهم داشت/ قهرمانی باید یک سال محروم شود

سخنگوی کمیته پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس گفت: به نظر من قهرمانی با حرکات عجیب و غریب و تصمیم‌هایش توهم داشت.

ضیاء عربشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اظهار داشت: در دوران فوتبالی‌ام و یا زمانی که فوتبال را به عنوان کارشناس می‌بینیم با مسائل داوری متفاوتی رودررو شدیم اما موضوع آقای قهرمانی مثل اینکه خیلی با موضوعات دیگر فرق دارد.
    وی افزود: نمی‌دانم آقایان چرا متوجه نمی‌شوند که بازی‌های بزرگ داوران بزرگ می‌خواهند. سپاهان و پرسپولیس مدعی قهرمان هستند و کم هم برای شادی هوادارانشان هزینه نکرده‌اند اما روی چه حسابی از دقیقه سه بازی روی یک اشتباه پرسپولیس باید 10 نفره باشد؟ اصلا من سوالم اینجاست که حالا ضربه پنالتی اعلام شد اما آن صحنه اخراج داشت؟ واقعا در عجبم.
    عربشاهی ادامه داد: کجای دنیا داور ندیده اینطور پنالتی می‌گیرد؟ به نظر من قهرمانی دچار توهم شده و این برای داوری که جوان است اصلا خوب نیست. او یک اشتباه کرد و فردا می‌گوید ببخشید اما پرسپولیس و بازیکنانش باید جواب 40 میلیون هوادار را بدهند. شاید قهرمانی با این کارش امید قهرمانی را از پرسپولیس گرفته باشد البته ما معتقدیم قهرمانی سر پرسپولیس را برید و امیدواریم که تصمیمی گرفته شود که با یک لبخند همه چیز را تمام شده نبیند.
    وی تاکید کرد: آقای قهرمانی 40 میلیون هوادار را زیر پا له کردی و با تخریب و محرومیت این کار تو جبران نمی‌شود. ما به عنوان کمیته پیشکسوتان پرسپولیس معتقدیم یک یا دو جلسه محرومیت هیچ فایده‌ای برای داوری ندارد که 87 دقیقه با اشتباهش در حق پرسپولیس ظلم کرد و تیم را 10 نفره کرد.
    قهرمانی حتی به تدارکات پرسپولیس نیز جفا کرد و باید سزای اعمالش را ببیند. به نظرم ایشان تا آخر فصل هم در فوتبال نباشد هیچ تیمی ضرر نمی‌کند و برعکس چه بسا که داوری ما سود هم بکند. ایشان با قیافه و کارهای عجیبی که در زمین نشان می‌دهد باور کنید نمی‌دانم دنبال چیست و شاید داوری را با چیز دیگر اشتباه گرفته. ما امیدواریم به عنوان کمیته پیشکسوتان برخورد جدی‌ای با این داور پراشتباه آن هم در یک بازی حساس و حیاتی شود.

4. 8 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اقا انگار سپاهان میخواد از دایی شکایت کنه
    کم کم داره پرده کنار میره و اون دستا پیدا میشن....
    با اینکه اصفهانیم ولی هیچ وقت از این کارای سپاهانیا خوشم نیومده

6. 10 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

8. 7 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره اتفاقات داوری پرسپولیس ـ سپاهان

به داوران شریف کشورمان احترام می‌گذاریم، روی سخن ما محسن قهرمانی است و بس

باشگاه فرهنگی ـ ورزشی پرسپولیس درباره اتفاقات داوری دیدار پرسپولیس و سپاهان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در پی اشتباهات عجیب داوری در دیدار پرسپولیس و سپاهان که منجر به 10 نفره شدن پرسپولیس و اعلام پنالتی علیه تیم در دقایق ابتدایی بازی شد و همچنین درباره اظهار نظرهای مربیان و مدیران پرسپولیس برخی اظهارنظرها و برداشت‌هایی صورت گرفته که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس به همین دلیل اطلاعیه‌ای صادر کرد.
    در اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس آمده است: اشتباه داوری جزئی از فوتبال است. پرسپولیس در دوران مدیریت فعلی و در زمان مربی‌گری سرمربی کنونی خود نیز با اشتباهات داوری زیادی مواجه بوده است نیازی به ذکر مثال نیست اما تردیدی وجود ندارد که میزان اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس در طی دو سال اخیر بر اساس مستندات موجود به مراتب بیشتر از اشتباهاتی بوده که به نفع پرسپولیس تمام شده. در بازی حساس و مهم پرسپولیس و سپاهان نیز اشتباه بسیار بزرگی رخ داد و به تبع این اشتباه بزرگ اظهار نظرهایی از سوی کادر فنی و مدیریت باشگاه مطرح شد. در این باره ذکر یک نکته مهم را ضروری دیدیم. مدیرعامل، سرمربی و همه ارکان باشگاه پرسپولیس به جامعه داوری کشور احترام گذاشته و به آن اعتقاد دارد. حتی در مصاحبه دیروز مدیرعامل پرسپولیس با سایت رسمی باشگاه عنوان شده بود که «من به داوران شریف کشورمان که سالم کار می‌کنند و همه فشارها را تحمل می‌کنند تعظیم می‌کنم و احترام می‌گذارم» .
    همچنین علی دایی سرمربی تیم پرسپولیس نیز همواره از احترام به داوری سخن گفته و حتی بارها و بارها سعی در آرام کردن فضا و شرایط برای داور داشته و مانع از اعتراض بازیکنان تیم به داوری شده است. بنابراین مدیریت، کادرفنی و اعضای تیم پرسپولیس هرگز منکر زحمات جامعه شریف داوری کشورمان نشده و سلامت و پاکی کل جامعه داوری را هرگز و هرگز زیر سوال نمی‌برند. باشگاه پرسپولیس بر این باور بوده و اعتقاد راسخ دارد که احترام و حرمت جامعه داوری کشور باید حفظ شود.
    اما روی سخن ما صرفا و صرفا آقای محسن قهرمانی داور بازی پرسپولیس و سپاهان بوده که قضاوت‌های ایشان به ضرر پرسپولیس سابقه قبلی داشته و تکرار شده است. میزان اشتباهات قهرمانی به ضرر پرسپولیس و ضریب آن به گونه‌ای بوده که کاسه صبر مدیران، مربیان و همه دوستداران پرسپولیس را لبریز کرده است. اگر اشتباهات این داور به ضرر پرسپولیس را مرور کنید به این نکته خواهید رسید که قضاوت‌های ایشان نامتعادل بوده، رفتارهای نامتعادلی داشته و به پرسپولیس لطمات بسیار زیادی زده است. در فصل گذشته همین داور سه و حتی به گفته بعضی کارشناسان چهار پنالتی محرز پرسپولیس را در دربی و دیدار برگشت مقابل استقلال نادیده گرفت. این نکته‌ای نیست که ما به آن تکیه کنیم بلکه استناد و تکیه‌گاه ما در این باره اظهار نظر سه کارشناس برجسته داوری کشور است که برخی از آنها بر روی نادیده گرفته شدن چهار پنالتی و برخی بر روی گرفته نشدن سه پنالتی پرسپولیس در بازی مقابل استقلال صحه گذاشته و روی آن تاکید داشتند. مگر می‌شود در یک بازی مهم و سرنوشت‌ساز و حساس سه پنالتی یک تیم گرفته نشود و بعد همین داور در بازی حساس پرسپولیس مقابل سپاهان بیاید و در دقیقه چهار بازی تیم پرسپولیس را 10 نفره کرده، علیه آن پنالتی اعلام کند و کل معادلات بازی را بر هم ریخته و پرسپولیس را از گرفتن سه امتیاز محروم کرده و به رقیب آن سه امتیاز بدهد.
    تکرار اشتباهات این داور به ضرر پرسپولیس و رفتارهای نامتعادل موضوع مد نظر مدیریت پرسپولیس و کادر فنی بوده و تاکید می‌کنیم که باشگاه پرسپولیس به سلامت جامعه داوری اعتماد و اعتقاد کامل داشته و باید حساب باشگاه پرسپولیس با کل جامعه داوری و دیدگاه باشگاه پرسپولیس با این داور را جدا کرد. موضوع مد نظر ما شخص محسن قهرمانی بوده و رفتارهای نامتعادل وی و اشتباهات مکرر او به ضرر پرسپولیس. این داور در سال‌ها و مقاطع مختلف به ضرر پرسپولیس سوت زده و تمام زحمات و رشته‌های پرسپولیس را پنبه کرده است، نمونه آن در سال 85 و نیمه نهایی جام حذفی که این داور با اشتباه خود به ضرر پرسپولیس و به نفع سپاهان اعلام پنالتی کرد و پرسپولیس را از رسیدن به فینال جام حذفی محروم کرد. سوال ما این است؛ این همه اشتباه از سوی یک داور به ضرر پرسپولیس، چرا؟! آیا کسی هست به این سوالات پاسخ دهد؟

Last edited by Soroush-S; 21-09-2013 at 21:58.

10. 5 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان تیتر روزنامه رو چک کردید؟
    به غیر از روزنامه استقلال که انتظاری هم نیست که بخواد تیترش در مورد پرسپولیس باشه فقط روزنامه نود هست که جانبدارانه تیتر زده

12. 9 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قهرمانی اعتراف کرد: اشتباه کردم!

علی خسروی در یک برنامه ی رادیویی حاضر شد و اعلام کرد با قهرمانی صحبت کرده و وی اعتراف کرده که اشتباه کرده است

علی خسروی ساعتی پیش در برنامه ای رادیویی حاضر شد و پیرامون مسائل داوری روز گذشته به صحبت پرداخت.

به گزارش گل خسروی در این برنامه گفت: امروز با محسن قهرمانی صحبت کردم و قهرمانی گفت قبول دارم اشتباه کردم . او به من گفت صحنه ی خطای شجاع خلیل زاده روی حسینی را ندیده است و فقط ضربه ی حسینی به کمر خلیل زاده را دیده است که آن صحنه هم قطعا اخراج داشته است.
    خسروی اعلام کرد به غیر از همان پنالتی داور نمایش خوبی داشت و فقط به خاطر اینکه ان پنالتی در دقایق اول اتفاق افتاد کل دیدار را تحت تاثیر قرارداد. هم چنین یکی از نکات مثبت داوری قهرمانی این بود که سعی نکرد اشتباهش را در طول بازی جبران کند.
    هم چنین خسروی با انتقاد از رویانیان گفت: اقای رویانیان که ادعای فوتبال پاک و درخواست 60 میلیونی کردند چرا همان زمان که این پیشنهاد شد حرفی به میان نیاوردند؟! و حالا که باخته اند این قضیه را پیش کشیده اند. در ضمن پرسپولیسی ها به یاد بیاورند که در دیدار با تراکتورسازی همین اقای قهرمانی یک پنالتی اشتباه برای قرمزپوشان گرفت.
    در ادامه خسروی گفت: متاسفانه کمک دوم این دیدار تجربه ی کمی دارد و او باید خطای خلیل زاده را اعلام می کرد و به داور کمک می کرد
    خسروی با یاداوری یه خاطره گفت: درک نمی کنم این هجمه ی سنگین علیه قهرمانی از چیست! یادم است خودم هم در دیدار پرسپولیس سپاهان اشتباه کردم و گلی که پیروانی با دست زد را صحیح اعلام کردم.

پرسپولیس نیوز جهت اطلاع جناب آقای خسروی باید بگوید پنالتی برابر تراکتورسازی گل نشد!

--------------------------------------------------------------
    دوستان باور کنید که من دارم به این یقین میرسم که اون پنالتی که قهرمانی برای ما توی بازی با تراکتور سازی گرفت از پیش تعیین شده بود (توی هفته اول بازی ها و اون پنالتی که اگر برگردیم به پستهای گذشته این تاپیک همه دوستان پرسپولیسی بدون تعصب کورکورانه اعلام کردن که قهرمانی اشتباه کرده).الان که هر خبر و مصاحبه ای رو که در طرفداری از قهرمانی میخونید میبینید همه به اون اشاره کردن.نمیدونم چرا فقط همون رو میبینن و این همه اشتباهاتی که همون میدونیم رو نمیبینم.من بعد از بازی خدا را شکر کردم که اون پنالتی گل نشد تا روسیاهیش برای قهرمانی و کمیته داوران بمونه....

14. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

دوستان تیتر روزنامه رو چک کردید؟
    به غیر از روزنامه استقلال که انتظاری هم نیست که بخواد تیترش در مورد پرسپولیس باشه فقط روزنامه نود هست که جانبدارانه تیتر زده
    راست میگی

مقایسه کنید:

jaaar.com/frontpage#!/column/sport

معتبر تا فردا

16. 9 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ولی نبايد توهين ميشد وقتي مدركي نيست

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان باور کنید که من دارم به این یقین میرسم که اون پنالتی که قهرمانی برای ما توی بازی با تراکتور سازی گرفت از پیش تعیین شده بود (توی هفته اول بازی ها و اون پنالتی که اگر برگردیم به پستهای گذشته این تاپیک همه دوستان پرسپولیسی بدون تعصب کورکورانه اعلام کردن که قهرمانی اشتباه کرده).الان که هر خبر و مصاحبه ای رو که در طرفداری از قهرمانی میخونید میبینید همه به اون اشاره کردن.نمیدونم چرا فقط همون رو میبینن و این همه اشتباهاتی که همون میدونیم رو نمیبینم.من بعد از بازی خدا را شکر کردم که اون پنالتی گل نشد تا روسیاهیش برای قهرمانی و کمیته داوران بمونه....
    دقیقا همون چیزی که گفتم داره عمل میشه
    بازیای معمولی یا به قول شما اول فصل رو یکی دوتا اشتباه عمدی به سود پرسپولیس میکنن و بازیهای 6 امتیازی رو برای حریف در میارن

به من بگید قهرمانی بعد از اون گندی که توی دربی زد چجوری میتونست دوباره بازی پرسپولیس رو سوت بزنه
    اگه یه هو میومد بازی سپاهان رو سوت میزد و این اشتباه رو میکرد که همه چیز تابلو میشد ولی میان اول فصل بازی با تراکتور یه پنالتی مسخره به سود پرسپولیس میگیره تا در زمان خودش از اون بر علیه پرسپولیس استفاده کنه
    اینا تو کارشون واقعا حرفه ای شدن
    شاید فکر کنید دیگه من دارم پاز داغشو دوبل میکنم ولی واقعا همینجوریه اینا اصلا اتفاقی نیست

باز خدا رو شکر خدا رو شکر که اون پنالتی که عمدا و اشتباهی به سود پرسپولیس گرفته شد گل نشد تا تاریخ پرسپولیس لکه دار نشه
    چون اشتباه سهوی داوری با اشتباه عمدی داور واقعا فرق داره
    اولی ناخواسته هستش و گناهی بر تیمی که ازش سود میبره نیست اما دومی از گلوی اون داور و تیم سود برنده پایین نمیره مطمئن باشید
    الان میفهمم چرا اون پنالتی گل نشد حتی توپ دومشم با وجود دروازه خالی به تیر خورد
    کار خدا بود واقعا
    Last edited by +ali; 22-09-2013 at 03:11.

19. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •