تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 332 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام دوستان .

کل کل آبی و قرمز نکنید اینجا !

به نظرات همدیگه احترام بذارید

+
    PES 2014 Insight

Full list of PES 2014 game modes

Match

- Exhibition
    - UEFA Champions League
    - UEFA Europa League
    - Copa Libertadores
    - AFC Champions League

- Ranking Match
    - Free Match Lobby
    - Team Play Lobby
    - Exhibition Watch Mode

Football Life

- Master League
    - Become a Legend
    - Master League Online

Competition

- UEFA Champions League
    - UEFA Europa League
    - Copa Libertadores
    - AFC Champions League
    - Online Competition
    - Cup
    - League

Training

- Performance Training
    - Free Training

Edit

Stats & Info

Online Configuration

Options

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

Master League: - as well as being able to switch clubs, you'll also receive offers to coach national sides

به همون اندازه که قادر هستید باشگا ها را انتخاب کنید,شما همچنین برای مربی گری تیمهای ملی هم پیشنهاد دریافت خواهید کرد

MLO: - budget caps have been implemented to discourage 'superstar' teams

سقف بودجه ها وسیله ای برای دلسرد کردن تیمهای سوپر استار هستش (منظورش رو والا من نفهمیدم)
    شاید عین ایران سقف قرارداد میخان بزارن

Become A Legend: - you can now play as a goalkeeper

شما میتونید توی بکام لجند دروازه بانم بشید

League mode: returns - take control of your favourite side and aim for domestic glory

دز لیگ مُد که دوباره به بازی برگشته کنترل تیم محبوبتون رو به دست بگیرید و به سمت همه جامها خیز بردارید.

Performance Training and Free Training: - if you want to master pes this year, you'll need these two modes to learn, practice and improve your skills

اینم بخش جدیدی هستش -گفته اگه میخاین واسه خودتون یَلی بشید توی pes باید این دویخش رو تمرین کنید و توش پیشرفت کنید.

UEFA Champions League and UEFA Europa League: both have their own separate game mode for pes 2014

اینم که توضیحی نداره

ترجمه اختصاصی IEG
    مترجم YousefT74
    منبع اصلی خبر: سایت ژاپنی pes
    Last edited by Eblis 2011; 07-09-2013 at 22:20. دليل: افزودن مطالب

2. 16 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب من دمو رو گرفتم اقا چه کرده این موتور fox
    دم کونامی با این بازی گرم. توی یک کلام توپ
    امسال فیفا رو گرفتیم در حد رئال مادرید!
    با اینکه هنوز دمو هست ولی بعضی مواقع یک صحنه هایی بوجود میاد که از واقعیت هم فراتره
    اگه دوست داشتید بیشتر توضیح بدم
    دست همه ی کسانی که تا امروز این تاپیک رو زنده نگه داشتن درد نکنه
    چرا که نه؟ اگه لطف کنین و درباره خصوصیات بازی توضیح بدین که خیلی هم خوشحال میشیم

4. 6 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasghaderi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من دمو را برای ps3 گرفتم
    گرافیک و فیس‌ها خیلی به واقعیت نزدیک شده
    4 تیم بیشتر نداشت : بایرن مونیخ ، سانتوس ، آلمان و ایتالیا
    دروازه‌بان ها دیگه مثل 2013 مفت گل نمیخورند و گل زدن بنظر من ، سخت شده
    4 بازی ، بازی کردم و نتونستم گل بزنم!؟
    روشهای گل زدن 2013 واسه من که جواب نداد!
    یه جورایی بنظرم کارتونی شده!؟
    فقط با 11 بازیکن اصلی خودش میشه بازی کرد و تغییر بازیکن و سیستم هم نداشت
    زمان بازی 5 دقیقه‌ای هست و کلا تنظیمات ورزشگاه ، زمان بازی و ... نداشت
    کلا با 2013 فرق داره
    امیدوارم نسخه اصلی با دمو فرق داشته باشه تا راحت‌تر بشه با بازی مچ شد (از نظر شباهت بازی و گل زدن با 2013 منظورم هست)

6. 15 کاربر از abbasghaderi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب پس مفصل مینویسم

دمو 4 تا تیم بیشتر نداره
    بایرن مونیخ - سانتوس - آلمان - ایتالیا
    یک ورزشگاه (آلینز آرنا) اونم فقط صبح روی حالت top players ، 5 min
    یکی از ویژگی هایی که همون نگاه اول شما رو جذب خودش میکنه ، گرافیکه
    گرافیک بازی به لطف موتوز fox تا حد دوبرابر زیاد شده.
    حس یک فوتبال واقعی به گیمر دست میده. رنگ ها زنده تر شدن، افکت ها واقعا پیشرفت داشته، نورپردازی عالی، آفتابی که در سمت بالای زمین افتاده شما رو خیره خودش میکنه
    اول که بازیکنان وارد زمین میشن و اگه بایرن رو برداشته باشید تمام تماشاگران با پلاکارتاشون لوگوی بایرن رو تجسم کردن، خیلی زیبا کل ورزشگاه به رنگ قرمز و سفید در میاد
    بازی که شروع میشه دوربین یکمقدار دورتر روی حالت wide بعنوان پیش فرض هست نمیتونید مدل دوربین رو عوض کنید اما با کمک سفارش سازی راحت میتونید دوربین بازی رو دلخواه خودتون کنید
    من هنوز 4 تا بازی کامل بیشتر نکردم شاید خیلی چیزا رو ندیده باشم!
    در یک کلمه همه چی بهتر شده. برخورد ها بی نظیره ، تمام انیمیشن های بازی تغییر کردن(بهتر شدن) ، ضربه های کاشته خیلی باحال شده. میزان کات دادن رو خودتون میتونید تایین کنید البته فکر نکنید هرچقدر که دوست دارید میتونید به توپ کات بدید هیچوقت از این مزحک بازی های فیفا خبری نیست! ، میتونید با دروازه بان موقع زدن goal kick به بازیکن خط دفاع اشاره کنید که بیاد جلو، یا موقعی که توپ رو توی دستاتون دارید فیک بزنید
    یکی از نکاتی که خیلی به چشم میاد تماشاگران فوق العاده این pes 14 هستند.
    اگر تیم میزبان باشید و یک دریبل زیبا یا یک شوت خوب ، یک موقعیت گل یا هر اتفاق خوب دیگه براتون بیفته هواداراتون به وجد میان. جوری که تیم حریف میترسه. مثلا من یک دریبل زیبا با مولر زدم از خود دریبل بیشتر با تشویق تماشاگرا حل کردم. بعضی مواقع که بازی سرد شده، از تب و تاب افتاده تماشاگرا کم کم سکوت میکنن (یک جورایی میگن که راضی نیستن)
    در کل همه چی عالیه
    الان نمیدونم چرا یکهو خوابم گرفت فردا صبح برم چندتا بازی دیگه بکنم. بیشتر براتون مینویسم
    ببخشید همگی شب بخیر، بای

ادامه دارد...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آدام بتی یک خبر خیلی خوب داده و گفته که در مستر لیگ امسال که چند وقت پیش گفته شده بود که تیم های باشگاهی و ملی رو میتونین عوض کنین که البته این خبر جدید نیست ولی خبر خوب اینه که وقتی مربی تیم ملی هم بودین در مستر لیگ مسابقات جام جهانی هستش ولی به صورت فیک منظور اسمش و جامش هست و البته جام ملت های آسیا و اروپا وبقیه قاره ها هم دربازی هستش ..............

9. 11 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خب پس مفصل مینویسم

دمو 4 تا تیم بیشتر نداره
    بایرن مونیخ - سانتوس - آلمان - ایتالیا
    یک ورزشگاه (آلینز آرنا) اونم فقط صبح روی حالت top players ، 5 min
    یکی از ویژگی هایی که همون نگاه اول شما رو جذب خودش میکنه ، گرافیکه
    گرافیک بازی به لطف موتوز fox تا حد دوبرابر زیاد شده.
    حس یک فوتبال واقعی به گیمر دست میده. رنگ ها زنده تر شدن، افکت ها واقعا پیشرفت داشته، نورپردازی عالی، آفتابی که در سمت بالای زمین افتاده شما رو خیره خودش میکنه
    اول که بازیکنان وارد زمین میشن و اگه بایرن رو برداشته باشید تمام تماشاگران با پلاکارتاشون لوگوی بایرن رو تجسم کردن، خیلی زیبا کل ورزشگاه به رنگ قرمز و سفید در میاد
    بازی که شروع میشه دوربین یکمقدار دورتر روی حالت wide بعنوان پیش فرض هست نمیتونید مدل دوربین رو عوض کنید اما با کمک سفارش سازی راحت میتونید دوربین بازی رو دلخواه خودتون کنید
    من هنوز 4 تا بازی کامل بیشتر نکردم شاید خیلی چیزا رو ندیده باشم!
    در یک کلمه همه چی بهتر شده. برخورد ها بی نظیره ، تمام انیمیشن های بازی تغییر کردن(بهتر شدن) ، ضربه های کاشته خیلی باحال شده. میزان کات دادن رو خودتون میتونید تایین کنید البته فکر نکنید هرچقدر که دوست دارید میتونید به توپ کات بدید هیچوقت از این مزحک بازی های فیفا خبری نیست! ، میتونید با دروازه بان موقع زدن goal kick به بازیکن خط دفاع اشاره کنید که بیاد جلو، یا موقعی که توپ رو توی دستاتون دارید فیک بزنید
    یکی از نکاتی که خیلی به چشم میاد تماشاگران فوق العاده این pes 14 هستند.
    اگر تیم میزبان باشید و یک دریبل زیبا یا یک شوت خوب ، یک موقعیت گل یا هر اتفاق خوب دیگه براتون بیفته هواداراتون به وجد میان. جوری که تیم حریف میترسه. مثلا من یک دریبل زیبا با مولر زدم از خود دریبل بیشتر با تشویق تماشاگرا حل کردم. بعضی مواقع که بازی سرد شده، از تب و تاب افتاده تماشاگرا کم کم سکوت میکنن (یک جورایی میگن که راضی نیستن)
    در کل همه چی عالیه
    الان نمیدونم چرا یکهو خوابم گرفت فردا صبح برم چندتا بازی دیگه بکنم. بیشتر براتون مینویسم
    ببخشید همگی شب بخیر، بای

ادامه دارد...
    چیزی در مورد GamePlay گفته نشد. لطفاً در مورد GamePlay بنویسید. فکر میکنم GamePlay حداقل 10 برابر مهم تر از صدای تماشاچی و نور خورشید هست.

من دمو را برای ps3 گرفتم
    گرافیک و فیس‌ها خیلی به واقعیت نزدیک شده
    4 تیم بیشتر نداشت : بایرن مونیخ ، سانتوس ، آلمان و ایتالیا
    دروازه‌بان ها دیگه مثل 2013 مفت گل نمیخورند و گل زدن بنظر من ، سخت شده
    4 بازی ، بازی کردم و نتونستم گل بزنم!؟
    روشهای گل زدن 2013 واسه من که جواب نداد!
    یه جورایی بنظرم کارتونی شده!؟
    فقط با 11 بازیکن اصلی خودش میشه بازی کرد و تغییر بازیکن و سیستم هم نداشت
    زمان بازی 5 دقیقه‌ای هست و کلا تنظیمات ورزشگاه ، زمان بازی و ... نداشت
    کلا با 2013 فرق داره
    امیدوارم نسخه اصلی با دمو فرق داشته باشه تا راحت‌تر بشه با بازی مچ شد (از نظر شباهت بازی و گل زدن با 2013 منظورم هست)
    شما هم در مورد GamePlay به جز دروازه بان که هر سال همه همینو میگن که دیگه راحت گل نمی خورن، چیزی نگفتی (مثل همون موردی که همه هر سال میگن دیگه نمیشه مسی و رونالدو رو بگیری و همه رو جا بزاری). گند دروازه بان و خط دفاعی چه توی FIFA و چه توی PES بعد از یک هفته بازی کردن در میاد! مثل مشکل پاس هوایی عمقی در FIFA 13 یا مشکلات دروازه بان و خط دفاعی PES 2013.

منظورتان از کارتونی شدن چیه؟!
    Last edited by afshin-434; 08-09-2013 at 10:10.

11. 3 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آدام بتی یک خبر خیلی خوب داده و گفته که در مستر لیگ امسال که چند وقت پیش گفته شده بود که تیم های باشگاهی و ملی رو میتونین عوض کنین که البته این خبر جدید نیست ولی خبر خوب اینه که وقتی مربی تیم ملی هم بودین در مستر لیگ مسابقات جام جهانی هستش ولی به صورت فیک منظور اسمش و جامش هست و البته جام ملت های آسیا و اروپا وبقیه قاره ها هم دربازی هستش ..............
    منظورتون از فیک یعنی این مسابقات لیسانس نیستن دیگه درسته؟

13. این کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید از همگی
    و اما نظر شخصی بنده در مورد گیم پلی
    گیم پلی بازی با وجود اینکه خیلی تغییر آنچنانی نکرده اما به واقعیت نزدیک تر شده. جدال و تلاش برای کسب توپ بین محاجم و مدافع خیلی حس واقعگرایانه تری نسبت به گذشته یا حتی fifa 14 داره. مثلا شما بعنوان یک بازیکنان مهاجم در حال حرکت به سمت دروازه حریف هستید. وقتی مدافع تیم به شما نزدیک میشه مثل نسخه های پیش فقط دو راه باقی نمیمونه (یا با تکل توپ رو بزنی یا مهاجم رد بشه) یک درگیری و برخورد خیلی طبیعی تر بوجود میاد. مدافع سعی داره با استفاده از قدرت بدنی و سرعتش مهاجم رو کنار بزنه یا میخواد با کمی کشیدن مهاجم در حدی که داور خطا نگیره توپ رو مال خود کنه. مهاجم هم همیشه آدم سرافکنده این جنگ دو نفره نیست. میتونه از تکنیک یا هر عنصر برتری خودش استفاده کنه.
    من همیشه یکی از ایراداتی که بر سری بازی های pes وارد میدونستم تکل های مزحک و برخورد های تکراری بود، که خدا رو شکر توی این سری خیلی خیلی پیشرفت داشتن. تکل ها، مخصوصا تکل های دفاعای درجه یک خیلی هوشمندانه تر زده میشه. مدافع تا حد ممکن سعی میکنه که یک تکل صحیح بزنه و خطایی در کار نباشه،

و بازم یک نکته مثبت دیگه که خود کونامی زیاد روش حساب باز کرده بود. (تکنیک های ترکیبی) فرار مهاجم، پاس های تک ضرب مفید، دور زدن خط دفاعی، محاسره مهاجم توسط مدافعان، بستن راه های نفوذ تیم حمله کننده، پاس کاری زیبا در یک محطی کوچیک، ...
    تقریبا همش واقعیت داره. و من طی چندتا بازی کامل حسش کردم. شما وقتی تیم حمله کننده هستید راه های زیادی دارید برای گل زدن و رسیدن به درازه تیم حریف. وقتی تیم دفاع کننده هم هستید به همین منوال

من دقیقا نمیدونم رونالدو و مسی رو چجوری میشه مهار کرد اما میدونم ریبری یکی از بهترین بازیکنان pes هست!
    دیگه رد کردن خط دفاعی مثل یک آب خوردن نیست. دیگه با چرخوندن بیخود شوک نمیتونید مدافع رو گیج کنید. یا راحت نمیتونید با یک پاس بلند یا طولی خط دفاع رو بشکنید. پوشش های دفاعی خیلی پیشرفت کرده.
    البته فکر نکنید دیگه خط دفاعی مثل یک دیوار فولادین عمل میکنه اگر خوب بازی کنید میشه به دروازه رسید. یا حتی ممکنه همون جای دروازه خودشون سوتی بدن!

اها راستی توی دمو اگه تیم ایتالیا یا سانتوس میزبان باشند بازی در شب برگزار میشه توی استادیوم konami

تا اینجا که این موتور fox خیلی امیدوار کننده بوده. من امسال طرف pes. توی این فیفا 13 از بس باگ دیدم حالم بد شد. یک تریلر گیم پلی کامل هم از فیفا 14 دیدم اونم خیلی تکیه گاه محکمی نیست دلم از اون خیلی آب نمیخوره!

موفق باشید

15. 19 کاربر از emad_rowan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببخشید از همگی
    و اما نظر شخصی بنده در مورد گیم پلی
    گیم پلی بازی با وجود اینکه خیلی تغییر آنچنانی نکرده اما به واقعیت نزدیک تر شده. جدال و تلاش برای کسب توپ بین محاجم و مدافع خیلی حس واقعگرایانه تری نسبت به گذشته یا حتی fifa 14 داره. مثلا شما بعنوان یک بازیکنان مهاجم در حال حرکت به سمت دروازه حریف هستید. وقتی مدافع تیم به شما نزدیک میشه مثل نسخه های پیش فقط دو راه باقی نمیمونه (یا با تکل توپ رو بزنی یا مهاجم رد بشه) یک درگیری و برخورد خیلی طبیعی تر بوجود میاد. مدافع سعی داره با استفاده از قدرت بدنی و سرعتش مهاجم رو کنار بزنه یا میخواد با کمی کشیدن مهاجم در حدی که داور خطا نگیره توپ رو مال خود کنه. مهاجم هم همیشه آدم سرافکنده این جنگ دو نفره نیست. میتونه از تکنیک یا هر عنصر برتری خودش استفاده کنه.
    من همیشه یکی از ایراداتی که بر سری بازی های pes وارد میدونستم تکل های مزحک و برخورد های تکراری بود، که خدا رو شکر توی این سری خیلی خیلی پیشرفت داشتن. تکل ها، مخصوصا تکل های دفاعای درجه یک خیلی هوشمندانه تر زده میشه. مدافع تا حد ممکن سعی میکنه که یک تکل صحیح بزنه و خطایی در کار نباشه،

و بازم یک نکته مثبت دیگه که خود کونامی زیاد روش حساب باز کرده بود. (تکنیک های ترکیبی) فرار مهاجم، پاس های تک ضرب مفید، دور زدن خط دفاعی، محاسره مهاجم توسط مدافعان، بستن راه های نفوذ تیم حمله کننده، پاس کاری زیبا در یک محطی کوچیک، ...
    تقریبا همش واقعیت داره. و من طی چندتا بازی کامل حسش کردم. شما وقتی تیم حمله کننده هستید راه های زیادی دارید برای گل زدن و رسیدن به درازه تیم حریف. وقتی تیم دفاع کننده هم هستید به همین منوال

من دقیقا نمیدونم رونالدو و مسی رو چجوری میشه مهار کرد اما میدونم ریبری یکی از بهترین بازیکنان pes هست!
    دیگه رد کردن خط دفاعی مثل یک آب خوردن نیست. دیگه با چرخوندن بیخود شوک نمیتونید مدافع رو گیج کنید. یا راحت نمیتونید با یک پاس بلند یا طولی خط دفاع رو بشکنید. پوشش های دفاعی خیلی پیشرفت کرده.
    البته فکر نکنید دیگه خط دفاعی مثل یک دیوار فولادین عمل میکنه اگر خوب بازی کنید میشه به دروازه رسید. یا حتی ممکنه همون جای دروازه خودشون سوتی بدن!

اها راستی توی دمو اگه تیم ایتالیا یا سانتوس میزبان باشند بازی در شب برگزار میشه توی استادیوم konami

تا اینجا که این موتور fox خیلی امیدوار کننده بوده. من امسال طرف pes. توی این فیفا 13 از بس باگ دیدم حالم بد شد. یک تریلر گیم پلی کامل هم از فیفا 14 دیدم اونم خیلی تکیه گاه محکمی نیست دلم از اون خیلی آب نمیخوره!

موفق باشید
    خیلی ممنون. پس خدا رو شکر نظرم رو تأیید کردید و همونطور که با دیدن فیلم گفته بودم، گیم پلی تغییر زیادی نداشته، همانطور که شما گفتید.
    ولی این طور که تعریف میکنید، باید بازی خیلی خوب شده باشه. اگر برایتان مقدور بود، دموی FIFA رو هم که دو روز دیگه منتشر میشه رو هم دانلود کنید و بازی کنید و یه مقایسه انجام بدید.
    با تشکر.

17. 2 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورتون از فیک یعنی این مسابقات لیسانس نیستن دیگه درسته؟
    بله دوست گرامی مسابقات لیسانس نیستن ............

19. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •