سلام من شنیدم این گوشی امکانات مخفی هم داره مثلا اگر دوتا از اون داشته باشی میتونی اونارو به عنوان بیسیم استفاده کرد این حقیقت داره.
سلام من شنیدم این گوشی امکانات مخفی هم داره مثلا اگر دوتا از اون داشته باشی میتونی اونارو به عنوان بیسیم استفاده کرد این حقیقت داره.
کسی میدونه از کجا میشه یکی از اینا خرید؟
دوربین با زووم 6x
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vodka; 01-01-2007 at 17:34.
آيا نرم افزاري هست كه فايلهاي با فرمت sis را به جاوا تبديل كند ؟ اگه هست معرفي كنيد .
اینا هنوز تو ایران نیومده و فکر نمیکنم به این زودی بیاد. اگر هم بیاد قیمتی بالای 4 تومن خواهد داشتکسی میدونه از کجا میشه یکی از اینا خرید؟
دوربین با زووم 6x
برفرض که همچین نرم افزاری باشه که نیست. بازم به درد نمیخوره چون فایلهای سیمباین به هیچ وجه قابل اجرا روی گوشی های جاوا نیستن و گوشی های جاوا نمیتونن این امکانات رو داشته باشنآيا نرم افزاري هست كه فايلهاي با فرمت sis را به جاوا تبديل كند ؟ اگه هست معرفي كنيد .
لنز به این غولی فقط 6x زوم میکنه ؟؟؟؟؟ بعد قیمتشم بالای 4 میلیون تومن !!!![]()
![]()
![]()
لنز به این غولی 6x زوم !!!![]()
من برای نوکیا تو علائدین دیدم
ببخشید منظورم 40 هزارتومن بود. از مقدار زومش اطلاعای ندارم ولی روش ظاهرا نوشته 6x
قیمتش میگن 19 دلاره که اگه حساب کنی میشه حدود 18 هزار تومن که با حساب گمرک و دلال و جدید بودن و نداشتن قیمت پایه ممکنه یه چیزی حدود 30 تا 40 تومن بشه که البته به زودی پایین میاد.
اینو رو این حساب میگم که وقتی فلاشهای اکسترنال اومده بود قیمتش روی 20 تومن و 17 تومن بود و الان رسیده به 5 تومن
لطفا درموارد زیر که با مشکل مواجه شده ام به من کمک کنید:
1- پاسخگویی اتوماتیک که درsetting/calls/handsfree/answering mode هست چگونه فعال میشود واصولا برای چیست؟من درمواقعی که بلوتوث هم فعال است نتوانستم ازآن استفاده کنم.
2- در استفاده ازvoice contro برای شماره گیری صوتی ویا پاسخگویی صوتی چه مواردی باید رعایت گردد.ایا میزان شارژ بلوتوث مهم است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)