آدم 3450 ميده و اينجوري! لبه در لب تابش پريده بود ميدوني يه جوري بود
آدم 3450 ميده و اينجوري! لبه در لب تابش پريده بود ميدوني يه جوري بود
ادرس این فروشنده باحال و خوش انصاف رو بده ببینم z500 تو دستو بالش داره یا نه
سلام دوستان
الان قیمت روز Y580 چنده ؟ از دوستان کسی میدونه تو اهواز از کجا میتونم یک Y580 تهیه کنم ؟
نگرفتی بهتر
درایور هاش برای چی همراهش نبود؟من که گرفتم داخلش سی دیش بود
دوستان دست دو کسی میخواد مال من هست
مادربردش رو گارانتی دادم عوض کنه ضربه خورده بوده -هاردشم خودم عوض کردم 750 وسترن بلک اسکورپین انداختم
خط وخشم نداره و سالمه و پلاستیک دور ال سی دی هم هنوز هست
فقط اینکه هنوز گارانتی هست منتظرم اماده بشه
داداش دنبال نگرد كه پيدا نميكني اگه پيدا كردي زيرخاكيه!!!!
همين بنده خدا كه من ازش گرفتم يك رفيقش از دبي اومده بود، دربه در دنبالش ميگشت، تو دبي نيست بعد اينجا دنبالش ميگردي، خود سازگار از دبي مياره، با طرف صحبت كردم گفتم حالا كه اين اتفاق افتاده خوبه بفرستيم گارانتي، گفت يك ماه معطلي داره بره دبي اگه شد عوض بشه و گرنه كه هيچ، گفت خلاصه از فكرش بيا بيرون برو تو خط Y500
بنده خدا گفت جديدا درايوراشو نميذارن، چند تا لنوو جديد براش اومده بود با گارانتي سازگار، اونا هم مشتري داشت باز كرد درايور نداشت
شما كي گرفتي و چند؟
اون روز داشت ميگفت 3100، حالا فردا ميرم پيشش، ميخواي بايد از تهران سفارش بده تا بياد تو مشهد اصلا سري Y و Z پيدا نميشه فعلا تا بار بياد كه اگه به آشنا پيشفروش نكرده باشن بهت برسه، بنده خدا ميگفت سازگار سهميه بندي كرده و به هر نمايندگي تعداد محدود و مشخصي ميده و لب تاب هاي مثل Y500 و Y580 و Z500 كه طرفدار زيادي داره رو به نمايندگي هاي پرفروش و برتر ميده و به بقيه نمايندگي هم شانسي ميده خلاصه اوضاعيست آقا، ماكه هروقت پا بذاريم تو دريا خشك ميشه، الان كه تازه دارن بازارو برا انتخابات كنترل ميكنن اينجوريه واي بحال بعد انتخابات ...
اون زمان تازه اومده بود 2350 خریده بودم
با بلوری رایتر
سلام به همه ،دوستان اگه کسی y580 برای فروش داره من خریدارش هستم،دوستان اگه دارین شرایط دستگاه و قیمت رو اعلام بفرمایین باتشکر
سلام
چه جوری میشه بلوتوث و وایرلس y500 رو خاموش و روشن کرد؟؟
لطفا راهنمائی فرمائید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)