تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 120 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من اگه به جات بودم می گرفتمش
    حالا یه کم خش و اینا چیزی نیست.تست می کردی اگه قطعاتش سالم بود می گرفتی و همون موقع از فروشنده یه برگه می گرفتی می بردی سازگار که تو گارانتیت ثبت کنن این خودش ضربه خورده بوده و تموم...
    ضمن این که به خاطر این مشکل می تونستی یه تخفیف حسابی هم بگیری...خلاصه این که من اگه جات بودم می گرفتمش
    آدم 3450 ميده و اينجوري! لبه در لب تابش پريده بود ميدوني يه جوري بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اندر احوالات خريد Y580:
    بنده روز پنج شنبه در مشهد به همه جا سر زدم تا يه دونه Y500 بگيريم كه قحطي اومده بود و همه جا تموم كردن يا قيمت باباشونو ميدادن!!! تا رسيديم يه جائي! خلاصه زنگ زد چندجا تهرانو با قيمت 3780 برا ما جور كرد ولي باز من تامل كردم و گفتم يه جا ديگه هم بزنگ بعد يادش اومد از رفيقش، زنگ زد و رفيقش گفت Y500 نداريم ولي Y580 هست منم رو هوا زدم و گفتم ناز شستت!!! چند وقته دنبالشم چون نااميد شدم رفتم سراغY500 !!!! خلاصه سرتون در نياد، 3450 معامله شد و قرار شد پنج شنبه بفرسته كه شنبه برسه، خلاصش منم كلي خوشحال امروز رفتم مغازه و بنده خدا پلمپ رو باز كرد و منم محو لب تابو و زيبائي و بك لايتو اينا شدم و از چك كردن غافل، وقتي اومديم معامله كنيم فروشنده گفته اوه اوه اوه!!!!! گفتم خدايا چي شده ديدم كنار ال سي دي محافظ پلاستيك دورش شكستس، در لب تابو بستيم ديديم لبه ي درش پريده، جعبه رو ديديم درم وداغون بود انگار 7، 8 بار از بلندي پرتش كرده بودن رو زمين!!!(جالبه با گارانتي 2 ساله سازگار هم پلمپ بود خفن، نفهميديم دم خروس و باور كنيم يا قسم حضرت عباسو)، خلاصش مثل اينكه تو بار ضربه ديده بود و يا خود طرف اينجوري فرستاده بود نفهميديم، درضمن گفت جديدا سي دي درايورشم باهاش نيست و بايد زحمت دانلودشو بكشي، خلاصش هرجا زنگ زد گفت تخمشو ملخ خورده و فعلا اين مدل وجود خارجي نداره يا اگه هم باشه به ماها نميدن...
    ماهم دپرس پولو گرفتيم و اومديم پاي نت ولي خداوكيلي فروشنده آدم خوش انصافي بود و خيلي باهاش حال كردم و ازين به بعد هرچي بخوام بگيرم ميرم از اون ميگيرم چون واقعا تو اين اوضاع و شرائط الان، فروشنده با انصاف و خوش مرام كم پيدا ميشه، چون تو جامعه ي الان هركسي ميخواد به هر نحوي هست پول در بياره ولو با دوز و كلك و حقه...

ادرس این فروشنده باحال و خوش انصاف رو بده ببینم z500 تو دستو بالش داره یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه megax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان

الان قیمت روز Y580 چنده ؟ از دوستان کسی میدونه تو اهواز از کجا میتونم یک Y580 تهیه کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    اندر احوالات خريد Y580:
    بنده روز پنج شنبه در مشهد به همه جا سر زدم تا يه دونه Y500 بگيريم كه قحطي اومده بود و همه جا تموم كردن يا قيمت باباشونو ميدادن!!! تا رسيديم يه جائي! خلاصه زنگ زد چندجا تهرانو با قيمت 3780 برا ما جور كرد ولي باز من تامل كردم و گفتم يه جا ديگه هم بزنگ بعد يادش اومد از رفيقش، زنگ زد و رفيقش گفت Y500 نداريم ولي Y580 هست منم رو هوا زدم و گفتم ناز شستت!!! چند وقته دنبالشم چون نااميد شدم رفتم سراغY500 !!!! خلاصه سرتون در نياد، 3450 معامله شد و قرار شد پنج شنبه بفرسته كه شنبه برسه، خلاصش منم كلي خوشحال امروز رفتم مغازه و بنده خدا پلمپ رو باز كرد و منم محو لب تابو و زيبائي و بك لايتو اينا شدم و از چك كردن غافل، وقتي اومديم معامله كنيم فروشنده گفته اوه اوه اوه!!!!! گفتم خدايا چي شده ديدم كنار ال سي دي محافظ پلاستيك دورش شكستس، در لب تابو بستيم ديديم لبه ي درش پريده، جعبه رو ديديم درم وداغون بود انگار 7، 8 بار از بلندي پرتش كرده بودن رو زمين!!!(جالبه با گارانتي 2 ساله سازگار هم پلمپ بود خفن، نفهميديم دم خروس و باور كنيم يا قسم حضرت عباسو)، خلاصش مثل اينكه تو بار ضربه ديده بود و يا خود طرف اينجوري فرستاده بود نفهميديم، درضمن گفت جديدا سي دي درايورشم باهاش نيست و بايد زحمت دانلودشو بكشي، خلاصش هرجا زنگ زد گفت تخمشو ملخ خورده و فعلا اين مدل وجود خارجي نداره يا اگه هم باشه به ماها نميدن...
    ماهم دپرس پولو گرفتيم و اومديم پاي نت ولي خداوكيلي فروشنده آدم خوش انصافي بود و خيلي باهاش حال كردم و ازين به بعد هرچي بخوام بگيرم ميرم از اون ميگيرم چون واقعا تو اين اوضاع و شرائط الان، فروشنده با انصاف و خوش مرام كم پيدا ميشه، چون تو جامعه ي الان هركسي ميخواد به هر نحوي هست پول در بياره ولو با دوز و كلك و حقه...
    نگرفتی بهتر

درایور هاش برای چی همراهش نبود؟من که گرفتم داخلش سی دیش بود

دوستان دست دو کسی میخواد مال من هست

مادربردش رو گارانتی دادم عوض کنه ضربه خورده بوده -هاردشم خودم عوض کردم 750 وسترن بلک اسکورپین انداختم

خط وخشم نداره و سالمه و پلاستیک دور ال سی دی هم هنوز هست

فقط اینکه هنوز گارانتی هست منتظرم اماده بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان

الان قیمت روز Y580 چنده ؟ از دوستان کسی میدونه تو اهواز از کجا میتونم یک Y580 تهیه کنم ؟
    داداش دنبال نگرد كه پيدا نميكني اگه پيدا كردي زيرخاكيه!!!!
    همين بنده خدا كه من ازش گرفتم يك رفيقش از دبي اومده بود، دربه در دنبالش ميگشت، تو دبي نيست بعد اينجا دنبالش ميگردي، خود سازگار از دبي مياره، با طرف صحبت كردم گفتم حالا كه اين اتفاق افتاده خوبه بفرستيم گارانتي، گفت يك ماه معطلي داره بره دبي اگه شد عوض بشه و گرنه كه هيچ، گفت خلاصه از فكرش بيا بيرون برو تو خط Y500

6. این کاربر از cyberlink بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نگرفتی بهتر

درایور هاش برای چی همراهش نبود؟من که گرفتم داخلش سی دیش بود

دوستان دست دو کسی میخواد مال من هست

مادربردش رو گارانتی دادم عوض کنه ضربه خورده بوده -هاردشم خودم عوض کردم 750 وسترن بلک اسکورپین انداختم

خط وخشم نداره و سالمه و پلاستیک دور ال سی دی هم هنوز هست

فقط اینکه هنوز گارانتی هست منتظرم اماده بشه
    بنده خدا گفت جديدا درايوراشو نميذارن، چند تا لنوو جديد براش اومده بود با گارانتي سازگار، اونا هم مشتري داشت باز كرد درايور نداشت

شما كي گرفتي و چند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ادرس این فروشنده باحال و خوش انصاف رو بده ببینم z500 تو دستو بالش داره یا نه
    اون روز داشت ميگفت 3100، حالا فردا ميرم پيشش، ميخواي بايد از تهران سفارش بده تا بياد تو مشهد اصلا سري Y و Z پيدا نميشه فعلا تا بار بياد كه اگه به آشنا پيشفروش نكرده باشن بهت برسه، بنده خدا ميگفت سازگار سهميه بندي كرده و به هر نمايندگي تعداد محدود و مشخصي ميده و لب تاب هاي مثل Y500 و Y580 و Z500 كه طرفدار زيادي داره رو به نمايندگي هاي پرفروش و برتر ميده و به بقيه نمايندگي هم شانسي ميده خلاصه اوضاعيست آقا، ماكه هروقت پا بذاريم تو دريا خشك ميشه، الان كه تازه دارن بازارو برا انتخابات كنترل ميكنن اينجوريه واي بحال بعد انتخابات ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بنده خدا گفت جديدا درايوراشو نميذارن، چند تا لنوو جديد براش اومده بود با گارانتي سازگار، اونا هم مشتري داشت باز كرد درايور نداشت

شما كي گرفتي و چند؟
    اون زمان تازه اومده بود 2350 خریده بودم

با بلوری رایتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    SARAKHS

پيش فرض

سلام به همه ،دوستان اگه کسی y580 برای فروش داره من خریدارش هستم،
    دوستان اگه دارین شرایط دستگاه و قیمت رو اعلام بفرمایین باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه بلوتوث و وایرلس y500 رو خاموش و روشن کرد؟؟
    لطفا راهنمائی فرمائید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •