تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 124 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی بازی Need for Speed Most Wanted 2012 نسخه skidrow دانلود نصب و کراک کردم هیچ مشکلی در اجرای بازی رو ندارم خیلی خوب هم میاره بعد خواستم با انلاین بازی کنم برنامه GameRanger رو نصب کردم راحت هم ثبت نام کردم وارد روم شدم بعد میام در داخل روم اون بازی هایی که نصب کردم میخوام بازی کنم انتخاب میکنم چند تا ارورهای مختلف نشون میده عکس زیر رو ببینید

اصلا نمیدونم مشکل از کجاست یه پنجره هم ظاهر میشه منم براش بازی رو معرفی میکنم همون محل نصب فایل بازی رو انتخاب میکنم بازم ارور میده

خواهش میکنم بهم کمک کنید مشکل از کجاست باید چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟

دوستان باید چیکار کنم که بتونم آنلاین بازی کنم آیا برنامه دیگه ای هم هست یا خیر ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در اینکه بازی پرهیجانی هست شکی نیست ولی واقعا بازی سختی هست یعنی برای بردن یه ریس ساده شاید مجبور باشی 10 - 12 بار بری ماشینا به نظرم سرعت بیش از واقعیت رو دارن محیط آشفته هم که مشکل ساز هست ماشین مثلا سرعتش 200 تا هست ولی طوری با سرعت حرکت می کنه در محیط که انگار یه موشک هست که با سرعت 700 کیلومتر داره حرکت می کنه من هیچ ریسینگی رو اینقدر غیرطبیعی ندیده بودم اتفاقا یه سری به متاکریتیک زدم دیدم یوزرها نمره کمی دادن یعنی مجموع نمراتی که یوزرا دادن بهش 4.4 هست خیلی سخت می تونید ریسینگی ببینید که اینقدر یوزر نپسند باشه... خوشحالم که نمرات کلی بازی کم هست چون اگه نمرات بالاتری نسبت به سایر ریسینگها بدست میاورد از سال بعدی شاهد ارائه بازی جنگ ستارگان و موشک و انفجار و ... بودیم با نام و عنوان ریسینگ واقعا وقتی مسابقه میدی کاملا حس می کنی ماشین در هوا حرکت می کنه و چیزی به اسم اصطکاک و آسفالت و جاده وجود نداره ماشینا با سرعت نه چندان بالایی که دارن وحشیانه به سمت موانع بیشماری می رن که در مقابلشون هست و دم به دقیقه کرش و تصادف رو شاهد هستید. کسانی که این بازی رو به عنوان یک ریسینگ می تونن قبول کنن واقعا سطح انتظار فوق العاده پائینی از سبک ریسینگ دارن این رو واقعا می گم... اگه فقط می شد این محیط تنگ از لحاظ تراکم موانع کمی عریض تر بود واقعا می تونست جالب باشه هیچ وقت بازی آندرکاور رو فراموش نمی کنم واقعا نوع حرکت ماشین ها توی جاده وحشیانه نبود. و با کمی تیزهوشی میشد کنترل چشمنوازی روی ماشین ها داشت سینماتیک ضعیف بازی هم مزید بر علت و شما از دور موانع رو تشخیص نمی دید شفافیت فوق العاده پائین بازی و مات و بلور زیاد تصویر باعث میشه حس کنید در یک غروب مه آلود رانندگی می‌کنی. فقط ایکاش کسانی که موافق صحبتام نیستند بشینن یه دست فورتزا هورایزن رو بازی کنن تا منظورم از شفافیت تصویر و وضوح و سینماتیک رو بفهمن و معنی کنترل و لذت بردن از رانندگی رو درک کنن... اگه اسم بازی نید فور اسپید موست وانتد 2012 ماشین های فضایی یا موشکی بود بیشتر میومد بهش... در کل معتقدم بازی خوبیه که نیاز به ریگلاژ داره وگرنه بازی خوش ساختی هست فقط نتونستند یک تعادل برقرار کنن و ناشیانه عمل کردن سازندگانش

3. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من وقتی بازی Need for Speed Most Wanted 2012 نسخه skidrow دانلود نصب و کراک کردم هیچ مشکلی در اجرای بازی رو ندارم خیلی خوب هم میاره بعد خواستم با انلاین بازی کنم برنامه GameRanger رو نصب کردم راحت هم ثبت نام کردم وارد روم شدم بعد میام در داخل روم اون بازی هایی که نصب کردم میخوام بازی کنم انتخاب میکنم چند تا ارورهای مختلف نشون میده عکس زیر رو ببینید

اصلا نمیدونم مشکل از کجاست یه پنجره هم ظاهر میشه منم براش بازی رو معرفی میکنم همون محل نصب فایل بازی رو انتخاب میکنم بازم ارور میده

خواهش میکنم بهم کمک کنید مشکل از کجاست باید چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟

دوستان باید چیکار کنم که بتونم آنلاین بازی کنم آیا برنامه دیگه ای هم هست یا خیر ؟؟؟؟
    کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

در اینکه بازی پرهیجانی هست شکی نیست ولی واقعا بازی سختی هست یعنی برای بردن یه ریس ساده شاید مجبور باشی 10 - 12 بار بری ماشینا به نظرم سرعت بیش از واقعیت رو دارن محیط آشفته هم که مشکل ساز هست ماشین مثلا سرعتش 200 تا هست ولی طوری با سرعت حرکت می کنه در محیط که انگار یه موشک هست که با سرعت 700 کیلومتر داره حرکت می کنه من هیچ ریسینگی رو اینقدر غیرطبیعی ندیده بودم اتفاقا یه سری به متاکریتیک زدم دیدم یوزرها نمره کمی دادن یعنی مجموع نمراتی که یوزرا دادن بهش 4.4 هست خیلی سخت می تونید ریسینگی ببینید که اینقدر یوزر نپسند باشه... خوشحالم که نمرات کلی بازی کم هست چون اگه نمرات بالاتری نسبت به سایر ریسینگها بدست میاورد از سال بعدی شاهد ارائه بازی جنگ ستارگان و موشک و انفجار و ... بودیم با نام و عنوان ریسینگ واقعا وقتی مسابقه میدی کاملا حس می کنی ماشین در هوا حرکت می کنه و چیزی به اسم اصطکاک و آسفالت و جاده وجود نداره ماشینا با سرعت نه چندان بالایی که دارن وحشیانه به سمت موانع بیشماری می رن که در مقابلشون هست و دم به دقیقه کرش و تصادف رو شاهد هستید. کسانی که این بازی رو به عنوان یک ریسینگ می تونن قبول کنن واقعا سطح انتظار فوق العاده پائینی از سبک ریسینگ دارن این رو واقعا می گم... اگه فقط می شد این محیط تنگ از لحاظ تراکم موانع کمی عریض تر بود واقعا می تونست جالب باشه هیچ وقت بازی آندرکاور رو فراموش نمی کنم واقعا نوع حرکت ماشین ها توی جاده وحشیانه نبود. و با کمی تیزهوشی میشد کنترل چشمنوازی روی ماشین ها داشت سینماتیک ضعیف بازی هم مزید بر علت و شما از دور موانع رو تشخیص نمی دید شفافیت فوق العاده پائین بازی و مات و بلور زیاد تصویر باعث میشه حس کنید در یک غروب مه آلود رانندگی می‌کنی. فقط ایکاش کسانی که موافق صحبتام نیستند بشینن یه دست فورتزا هورایزن رو بازی کنن تا منظورم از شفافیت تصویر و وضوح و سینماتیک رو بفهمن و معنی کنترل و لذت بردن از رانندگی رو درک کنن... اگه اسم بازی نید فور اسپید موست وانتد 2012 ماشین های فضایی یا موشکی بود بیشتر میومد بهش... در کل معتقدم بازی خوبیه که نیاز به ریگلاژ داره وگرنه بازی خوش ساختی هست فقط نتونستند یک تعادل برقرار کنن و ناشیانه عمل کردن سازندگانش

Criterion Games با ساخت این بازی لطمه بزرگی به سابقه درخشانش زد
    بعد از اون شاهکارهای بزرگی مثل Burnout و Hot Pursuit واقعا بعید بود همچین بازی ای بسازه
    MW2012 اصلا قابل مقایسه با فورزا با اون گیم پلی جذاب و وسیعش نیست
    این بازی رو فقط در حد یک ریسینگ معمولی میشه قبول کرد که ارزش یک بار امتحان کردن رو داره

کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟

این بازی رو نمی تونید با GameRanger آنلاین بازی کنید
    فقط با cd key اورجینال میشه آنلاین بازی کرد

6. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من شخصا نه Burnout و نه Hot Pursuit رو تا آخر نرفتم و نیمه کاره رها کردم ولی MW 2012 رو تا آخر رفتم و فقط یکی از مرحله های ( hard ) بوگاتی رو نتونستم برم ! ( که کلا بیخیالش شدم )
    من خیلی ازش لذت بردم و در کل فکر می کنم ریسینگ های آرکید خیلی سلیقه ای هستن .
    Last edited by Dav0od; 12-02-2013 at 00:20.

8. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه expert2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازیه خوبی بود حیف که زود تموم شد
    فکر کنم کلا اگه 24 ساعت بازی کنی میشه تمومش کرد
    البته اگه تازه کار باشین
    وگرنه فکر کنم یه روز بیشتر وقت نبره
    خوبیش این بود که میشد همه مدل ماشینو توی بازی تجربه کرد
    البته من کلی از وقتم رو فقط واسه گشتن دنبال ماشینای توی بازی صرف کردم
    که حدود 96 تاشون رو پیدا کردم

10. این کاربر از expert2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازیه خوبی بود حیف که زود تموم شد
    فکر کنم کلا اگه 24 ساعت بازی کنی میشه تمومش کرد
    البته اگه تازه کار باشین
    وگرنه فکر کنم یه روز بیشتر وقت نبره
    خوبیش این بود که میشد همه مدل ماشینو توی بازی تجربه کرد
    البته من کلی از وقتم رو فقط واسه گشتن دنبال ماشینای توی بازی صرف کردم
    که حدود 96 تاشون رو پیدا کردم
    بله کاملا میشه در عرض یک روز تمومش کرد ترینر واقعا شاهکار می کنه:
    تخصصی ترین سایت ترینر و رمز و سیو بازی ها
    www.mega-trainer.r98.ir
    ببینید دوست عزیز من نمی گم سرعت ماشین ها بیش از واقعیت هست یا کمتر از اون من می گم ضعف بازی اینجاست که اگه قراره وقتی مثلا ماشین سرعت 200 تا داره باید در محیطی که حرکت می کنه امکان کنترل باشه شما ریسینگ های دیگه رو اگه نگاه کنید ممکنه حس نکنید که با اون سرعتی که کیلومتر شمار نشون میده دارید حرکت می کنید این نشون دهنده اینه که سرعت با محیط سازگاره وقتی شما توی nfs نیرو می زنید فقط 20 درصد احتمال داره تصادف نکنید و به در رو دیوار نکوبید ماشین رو... در عرض یک رو تموم میشه یعنی چی برای رفت ایونت ها واقعا کار سختی داره یک گیمر اینو سازنده هم می دونه... قضیه اینه که وقتی یه ریسینگ رو داری بازی می کنی از رانندگی واقعی لذت ببری این بازی اصلا با این شرایطش نیازی نبود به خودش زحمت بده از سازندگان اتومبیل لایسنس بگیره جای ماشینا می تونست سفینه و بشقاب پرنده و موشک هم بذاره بیشتر به بازی می خورد تا ماشین... مثل اسپلیت سکند و بلور و این جور بازیایاست که فقط توش جرقه و انفجار و در و دیوار و ... می بینی من اصلا از NFS یه سینماتیک رو این مدلی رو انتظار نداشتم موست وانتد و اون محیط مرتب و مناسب برای رانندگی کجا این کجا! اصلا شهر مگه اینقدر آشفته میشه اینجا fareheaven هست چی هست اصلا چرا اینقدر آشوبی و آشفته و نا مرتبه؟ اگه هم بشه متصور شد یه چنین شهری وجود خارجی داره میشه نامناسب ترین جا واسه رانندگی شهری در نظر گرفتش چه برسه به مسابقات رالی و ریس و اینجور چیزا... من موندم چطوری بعضی سایت ها به این بازی نمره بالا دادن! البته شاید دلیلش این بود که اون سایت ها فقط یه نسخه از NFS رو دیده بودن اونم یا ران بوده یا پرو استریت مسلما اون سایتا که این بازی رو اینقدر تحسین کردن موست وانتد و آنرکاور و هات پورسویت رو ندیده بودن که فکر می کردن این بهترین نسخه این سری می تونه باشه... در کل نگاه ساده به نمرات یوزرها در سایت موثقی مثل متاکریتیک گویای همه چیز هست و امیدوارم سازنده های بازی های سبک ریسینگ به مثل گیمر پسند دقت کنند
    Last edited by Spaniuly; 12-02-2013 at 15:40.

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خـــــمـــین

پيش فرض

بله کاملا میشه در عرض یک روز تمومش کرد ترینر واقعا شاهکار می کنه:

ببینید دوست عزیز من نمی گم سرعت ماشین ها بیش از واقعیت هست یا کمتر از اون من می گم ضعف بازی اینجاست که اگه قراره وقتی مثلا ماشین سرعت 200 تا داره باید در محیطی که حرکت می کنه امکان کنترل باشه شما ریسینگ های دیگه رو اگه نگاه کنید ممکنه حس نکنید که با اون سرعتی که کیلومتر شمار نشون میده دارید حرکت می کنید این نشون دهنده اینه که سرعت با محیط سازگاره وقتی شما توی nfs نیرو می زنید فقط 20 درصد احتمال داره تصادف نکنید و به در رو دیوار نکوبید ماشین رو... در عرض یک رو تموم میشه یعنی چی برای رفت ایونت ها واقعا کار سختی داره یک گیمر اینو سازنده هم می دونه... قضیه اینه که وقتی یه ریسینگ رو داری بازی می کنی از رانندگی واقعی لذت ببری این بازی اصلا با این شرایطش نیازی نبود به خودش زحمت بده از سازندگان اتومبیل لایسنس بگیره جای ماشینا می تونست سفینه و بشقاب پرنده و موشک هم بذاره بیشتر به بازی می خورد تا ماشین... مثل اسپلیت سکند و بلور و این جور بازیایاست که فقط توش جرقه و انفجار و در و دیوار و ... می بینی من اصلا از NFS یه سینماتیک رو این مدلی رو انتظار نداشتم موست وانتد و اون محیط مرتب و مناسب برای رانندگی کجا این کجا! اصلا شهر مگه اینقدر آشفته میشه اینجا fareheaven هست چی هست اصلا چرا اینقدر آشوبی و آشفته و نا مرتبه؟ اگه هم بشه متصور شد یه چنین شهری وجود خارجی داره میشه نامناسب ترین جا واسه رانندگی شهری در نظر گرفتش چه برسه به مسابقات رالی و ریس و اینجور چیزا... من موندم چطوری بعضی سایت ها به این بازی نمره بالا دادن! البته شاید دلیلش این بود که اون سایت ها فقط یه نسخه از NFS رو دیده بودن اونم یا ران بوده یا پرو استریت مسلما اون سایتا که این بازی رو اینقدر تحسین کردن موست وانتد و آنرکاور و هات پورسویت رو ندیده بودن که فکر می کردن این بهترین نسخه این سری می تونه باشه... در کل نگاه ساده به نمرات یوزرها در سایت موثقی مثل متاکریتیک گویای همه چیز هست و امیدوارم سازنده های بازی های سبک ریسینگ به مثل گیمر پسند دقت کنند
    دوست عزیز سلام ...
    من که خیلی از سری nfs خوشم آمد... بلور هم همینطور... ولی اگه وقت کنم حتما این بازی رو میخرم ... ولی انصافا سبک آرکید و هیجانی رالی رو میپسندم...

14. این کاربر از stronghold 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminkhoob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

این مسابقه های hard رو اصلا نمیشه رفت؟!

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

عجب.نایس! هم بازی خوش ساختی هست هم بازی بد ساختی هست. کسی که آندرکاور رو بازی خوبی میدونه بیش از این ها ازش انتظاری نیست.
    قرار باشه همه ایونت ها رو توی یه بار راحت رد بکنیم بدون هیچ تصادف و کرشی. که نمیشه اسمشا گذاشت بازی حرفه ای! بازی من نمیگم ضعف نداشت ولی اونقدری لذت داشت که بشه از ضعف هاش چشم پوشی کرد. اگر اینجور باشه این همه بازی که مشکل دارن. یعنی همه بازی هاشون رو بزارن کنار و بازی هایی که ایشون می پسندن رو بازی کنن.
    هر بازی به هر چقدر جلوتری بری سخت تر میشه. من که توی بازی مشکلی نداشتم ایونت ها هم کرش داشتم ولی اعصاب خوردکنش همون دموش بود وگرنه از تصادف ناراحت نمیشدم بازی همین هست.
    جالبه.. ایشون توی تاپیک هر بازی که ازش بدشون میاد هر چند صفحه یه بار یه نقد تند به بازی مینویسن و یه جوری نشون میدن که ایشون گیمر خاص تری هستن و بقیه سطح توقع شون پایینه و فلان.
    Last edited by pcsoft; 15-02-2013 at 10:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •