چیزی که میتونه بعد از بازنشسته شدن ساف نگران کننده، از بین رفتن انسجام و وحدت تیمی هست که ممکنه با ملحق شدن مربی جدید به وجود بیاد... این خیلی مهمه که باشگاه تو این مقطع زمانی حساس، مربی ای رو نزدیک به خصوصیات فرگی انتخاب کنه و بعد انتخابش دیگه پاش وایسه و فرصت بده... ضمن اینه یونایتد سال هاست که با نظارت خود فرگوسن، برنامه ریزی خوبی بر روی تیم آکادمی و بازیکنان انگلیسی داشته... جذب یه مربی معروف (که احیاینا غیر انگلیسی یا بریتانیایی باشه) که صرفا هدفش جام گرفتن با بهترین بازیکنان (فرصت ندادن به جوانان) و نهایتا ترک باشگاه بعد از دو سه فصل (تیم رو به حال خود رها کردن) باشه، به نظرم به درد یونایتد نخواهد خورد.
به همین خاطر به نظر من گزینه ای مثل مورینیو اصلا قابل تصور نیست رو نیمکت من یونایتد. حتی با وجود روحیه جنگندگی و خواستنی که تیم های مورینیو داشتند و ارتباط خوبش با ساف و گیل (هر چند تو سکو ها اصلا محبوب نیست)، واقعا نمیشه بهش فکر کرد... یورگن کلوپ هم با وجود اینکه به باشگاهاش بیش از دو سه سال وفادار بوده و از نظر فنی و فکری در سطح بالایی هست، اما عدم تجربش راجع به لیگ برتر رو نمیشه دست کم گرفت و همچنین اگه اشتباه نکنم در تاریخ پریمیر لیگ، هیچ کدوم از تیم ها تا به حال مربی آلمانی نداشتند.
درباره مویس هم خیلی از شرایطش مطابق منچستره، اما در اورتون جام و افتخاری کسب کرده قطعا نقطه ضعفش هست... ولی باید اشاره کرد اگر اورتون از لحاظ مالی توانایی رقابت با تیم های بالانشین و پولدار لیگ برتر رو داشت، گرون ترین خرید تاریخش (که اتفاقا در زمان مویس بوده) فلینی 15 میلیون پوندی نبود! اینکه مویس تونسته سالها اورتون رو بین رتبه چهارم تا هشتم حفظ کنه با وجود عدم قهرمانی، به نظرم نکته مثبتی بوده.
+
من فکر میکنم حساب کردن یونایتد روی اوله یا بلان هم بد نباشه... هرچند تجربه مربی گری هر دو خصوصا سولسشیر کافی نیست...
در کل هیچ کس سر الکس نمیشه
امیدوارم بهترین گزینه انتخاب بشه تا ایشالا فصل بعد هم قهرمانی های مختلفی رو مجددا تجربه کنیم. : )
پ.ن: البته مایک فیلان دوست داشتنی هم گزینه بدی نیست... هر چند به نظر میرسه دوران حضور فیلان هم در تیم اصلی با بازنشسته شدن فرگی تموم میشه که خیلی ناراحت کنندس..![]()