تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 139 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چیزی که میتونه بعد از بازنشسته شدن ساف نگران کننده، از بین رفتن انسجام و وحدت تیمی هست که ممکنه با ملحق شدن مربی جدید به وجود بیاد... این خیلی مهمه که باشگاه تو این مقطع زمانی حساس، مربی ای رو نزدیک به خصوصیات فرگی انتخاب کنه و بعد انتخابش دیگه پاش وایسه و فرصت بده... ضمن اینه یونایتد سال هاست که با نظارت خود فرگوسن، برنامه ریزی خوبی بر روی تیم آکادمی و بازیکنان انگلیسی داشته... جذب یه مربی معروف (که احیاینا غیر انگلیسی یا بریتانیایی باشه) که صرفا هدفش جام گرفتن با بهترین بازیکنان (فرصت ندادن به جوانان) و نهایتا ترک باشگاه بعد از دو سه فصل (تیم رو به حال خود رها کردن) باشه، به نظرم به درد یونایتد نخواهد خورد.
    به همین خاطر به نظر من گزینه ای مثل مورینیو اصلا قابل تصور نیست رو نیمکت من یونایتد. حتی با وجود روحیه جنگندگی و خواستنی که تیم های مورینیو داشتند و ارتباط خوبش با ساف و گیل (هر چند تو سکو ها اصلا محبوب نیست)، واقعا نمیشه بهش فکر کرد... یورگن کلوپ هم با وجود اینکه به باشگاهاش بیش از دو سه سال وفادار بوده و از نظر فنی و فکری در سطح بالایی هست، اما عدم تجربش راجع به لیگ برتر رو نمیشه دست کم گرفت و همچنین اگه اشتباه نکنم در تاریخ پریمیر لیگ، هیچ کدوم از تیم ها تا به حال مربی آلمانی نداشتند.
    درباره مویس هم خیلی از شرایطش مطابق منچستره، اما در اورتون جام و افتخاری کسب کرده قطعا نقطه ضعفش هست... ولی باید اشاره کرد اگر اورتون از لحاظ مالی توانایی رقابت با تیم های بالانشین و پولدار لیگ برتر رو داشت، گرون ترین خرید تاریخش (که اتفاقا در زمان مویس بوده) فلینی 15 میلیون پوندی نبود! اینکه مویس تونسته سالها اورتون رو بین رتبه چهارم تا هشتم حفظ کنه با وجود عدم قهرمانی، به نظرم نکته مثبتی بوده.
    +
    من فکر میکنم حساب کردن یونایتد روی اوله یا بلان هم بد نباشه... هرچند تجربه مربی گری هر دو خصوصا سولسشیر کافی نیست...
    در کل هیچ کس سر الکس نمیشه
    امیدوارم بهترین گزینه انتخاب بشه تا ایشالا فصل بعد هم قهرمانی های مختلفی رو مجددا تجربه کنیم. : )
    پ.ن: البته مایک فیلان دوست داشتنی هم گزینه بدی نیست... هر چند به نظر میرسه دوران حضور فیلان هم در تیم اصلی با بازنشسته شدن فرگی تموم میشه که خیلی ناراحت کنندس..
    Last edited by pcforlife; 09-05-2013 at 15:34.

2. 13 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پوست می اندازیم.

پس قراره مویس بیاد و رونی بره.

Last edited by Yi Yi; 09-05-2013 at 18:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

خب دیگه مویس اومد از اول جولای هم کارش رو شروع میکنه.
    جالبه یکی از شاگرداش تو اورتون وین رونی بوده!

5. 2 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

منابع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده اند که رونی به خاطر اختلافاتی که با مویس در زمان حضورش در اورتون داشته، حاضر نیست بار دیگر زیر نظر او کار کند.

سایت گل- باشگاه های آرسنال و چلسی خود را برای خرید وین رونی در تابستان پیش رو آماده کرده اند.

این دو باشگاه لندنی علاقه مندی شان را برای خرید این ستاره ملی پوش اعلام کرده اند و آماده اند تا در تابستان پیش رو بر سر خرید او بجنگند.
    به گزارش رسانه های انگلیسی، با قوت گرفتن شایعه حضور دیوید مویس در الدترافورد به عنوان جانشین فرگوسن، وین رونی که سابقه کار کردن با این مربی در اورتون را دارد، اعلام کرده که این باشگاه را ترک خواهد کرد.

منابع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد اعلام کرده اند که رونی به خاطر اختلافاتی که با مویس در زمان حضورش در اورتون داشته، حاضر نیست بار دیگر زیر نظر او کار کند.

رونی دو هفته قبل و پیش از اعلام بازنشستگی فرگوسن، به او گفته بود که قصد دارد در تابستان از منچستریونایتد جدا شود اما سرمربی اسکاتلندی در پاسخ گفته بود که باشگاه به او نیاز دارد.

این ستاره انگلیسی از کاسته شدن اهمیت اش در الدترافورد در رقابت های این فصل اصلا راضی نیست و نیمکت نشینی اش در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید هم بر نارضایتی او افزود.

دو ماه قبل گزارش شده بود که او در اردوی تیم ملی انگلیس به هم تیمی هایش گفته که قصد دارد در تابستان از منچستریونایتد جدا شود. این باعث شد تا باشگاه های زیادی شرایط او را زیر نظر بگیرند.

پاری سن ژرمن هم پیش از این برای خرید او ابراز علاقه کرده بود اما اکنون چلسی، بایرن و عجیب تر از همه، آرسنال، اکنون به دنبال به خدمت گرفتن رونی در بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند.
    -------------

7. 4 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

خبر رسمی: دیوید مویس سرمربی منچستریونایتد شد

مویس می داند که چه کار دشواری برای پر کردن جای فرگوسن خواهد داشت

سایت گل- باشگاه منچستریونایتد اعلام کرد دیوید مویس، سرمربی فعلی اورتون، از فصل آینده به عنوان جانشین سرالکس فرگوسن، هدایت شیاطین سرخ را برعهده خواهد گرفت.

این باشگاه روز گذشته اعلام کرده بود که سرالکس فرگوسن در پایان فصل جاری بازنشسته خواهد شد و اکنون مویس 50 ساله که از سال 2002 هدایت اورتون را برعهده داشت را به عنوان جانشین او معرفی کردند.

سرالکس فرگوسن که گفته می شود نقش زیادی در این انتخاب داشت، در مورد این انتخاب گفت:" وقتی ما در مورد گزینه ها در باشگاه بحث می کردیم، ناگهان همگی بر روی دیوید مویس به توافق رسیدیم. دیوید مردی است که تعهد زیادی به کارش دارد و می تواند کارهای بزرگی انجام بدهد.

من مدتهاست که کار او را تحسین می کنم؛ از زمانی که در سال 1998 این بحث بود که او به عنوان کمک مربی به اینجا بیاید. او مربی جوانی بود که به تازگی دوران حرفه ای اش را آغاز کرده بود و از آن زمان، عملکرد فوق العاده ای در اورتون داشت. تردیدی نیست که او از کفیت لازم و مورد انتظار ما برای مربی باشگاه برخوردار است."

مویس هم بعد از اعلام رسمی انتخاب شدنش به عنوان سرمربی منچستریونایتد، گفت:" این افتخار بزرگی است که مربی بعدی منچستریونایتد شوم. بسیار خوشحالم که می بینم سرالکس من را به عنوان جانشین خودش معرفی کرد. من برای همه کارهایی که او برای این باشگاه انجام داد، احترام زیادی قائلم.

می دانم که ادامه دادن راه بهترین مربی تاریخ چقدر دشوار است اما هدایت منچستریونایتد فرصتی نیست که همیشه برای تان اتفاق بیفتد. من واقعا منتظر کار کردن در این پست برای فصل آینده هستم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 6 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

وین رونی مشخصات صفحه شخصی اش رو در توییتر تغییر داد و عبارت "بازیکن منچستر یونایتد" رو حذف کرد.

11. 3 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشالا که موفق باشه. یعنی ارزوی هر منچستری همینه که بعد فرگی کبیر تیم دچار نزول نشه.
    ولی به نظرم یه مربی بزرگ تر بیشتر به درد تیم میخورد.
    +
    هنوز نیومده وین رونی داره از تیم میره. بازیکنی که در بازی های مختلف پست های مختلفی ازش دیدیم مخصوصا این اواخر که داشت هافبک بازی میکرد و چقدر خوب از پسش بر اومده بود. قبلا هم دیده بودیم که چقدر خوب کارای دفاعی رو انجام میداد. (فقط دروازه بانی رو تجربه نکرده بود )
    Last edited by kkkaktoos; 09-05-2013 at 20:15.

13. 4 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وین رونی مشخصات صفحه شخصی اش رو در توییتر تغییر داد و عبارت "بازیکن منچستر یونایتد" رو حذف کرد.

در این زمینه لازمه توضیح بدم تعداد بسیار کمی از بازیکنای یونایتد توی توییترشون از این لفظ استفاده کردن ، و الان رونی از عبارت @nikeuk athlete استفاده کرده که بخاطر بحث های اسپانسرشیپ هستش و بعضی از بازیکنای دیگه از جمله تام کلورلی هم این کار رو انجام دادن

15. 5 کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قراداد شش ساله بست با باشگاه که نشون می ده هنوزم فلسفه باشگاه ثبات در کادرفنی هست
    امیدوارم موفق باشه به هرحال جانشین فرگوسن شدن کار سختیه
    شاید دچار یه افت بشیم برای یکی دو فصل... امیدوارم اینجوری نشه

17. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

فوتبال بدون سر آلکس بی مزه میشه!!!
    منم که یه منچستری نیستم از شنیدن این خبر ناراحت شدم...

من که از مورینیو اصلا خوشم نمیاد اگه بیاد منچستر واقعا سرمو میکوبم به این میز
    چندین و چند بار یادمه فرگوسن اعلام کرده بود بعد از من مورینیو باید جانشین من بشه...تنها اون شایستگیش رو داره...

این کاریه که افرادی امثال مورینیو و گواردیولا نه تنها نمیتونن حتی از انجامش میترسن

ديويد گيل، مدير اجرايي يونايتد

افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. مي‌دانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم. فکر مي‌کنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد

حالا که دیوید مویس اومد...

ولی به نظرم اصلا در حد و اندازه های یونایتد بزرگ نخواهد بود...
    بعضی مربی ها به درد تیم های بزرگ نمیخورن هر چقدر هم که خوب باشن...
    همین ویاس بواس رو یادتونه که؟
    تو چلسی چه فاجعه ی به بار اورده بود در حالی که تو پورتو و تاتنهام عالی داره کار میکنه!!

کار کردن در تیم درجه ی 1 اروپایی از عهده ی هر کسی بر نمیاد...باید یه مربی در حد و اندازه های فرگوسن میومد...

19. 5 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •