لیست بازیکن های چلسی که قراردادشون تموم شده و احتمالا از این تیم جدا میشن!
Amin Affane,Yossi Benayoun, Abdul Deen-Conteh, Paulo Ferreira, Hilario, Florent Malouda, Archange Nkumu, Ross Turnbull
لیست بازیکن های چلسی که قراردادشون تموم شده و احتمالا از این تیم جدا میشن!
Amin Affane,Yossi Benayoun, Abdul Deen-Conteh, Paulo Ferreira, Hilario, Florent Malouda, Archange Nkumu, Ross Turnbull
چلسی دروازه بان ذخیره هم نداره
جمال بلکمن هست اما بعید میدونم خیلی خوب باشه![]()
اصلا خوب نیست
تو بازیا دوستانه جلو سیتی چند تا گل خورد؟
در حد شهاب گردان خودمونه![]()
شيرر:مورينيو ليگ انگليس را نجات خواهد داد
مهاجم پيشين تيم ملي فوتبال انگليس بر اين باور است که ژوزه مورينيو ليگ اين کشور را نجات خواهد داد.
ژوزه مورينيو چندي پيش و با پايان دادن همکاري خود با رئال مادريد براي بار دوم هدايت باشگاه چلسي را به دست گرفت.
به گزارش فارس،آلن شيرر در مورد حضور مورينيو در ليگ انگليس گفت: ليگ برتر انگليس با کناره گيري «سر الکس فرگوسن» ابهت خود را از دست داد ولي با حضور ژوزه مورينيو نجات خواهد يافت. شما هيچ وقت نميتوانستيد متوجه شويد که فرگوسن وقتي هيجان زده ميشد آن حرفها، جنجالها و تيترهاي نخست نشريهها را چطور بيان ميکرد. بايد صادقانه بگويم وقتي فوتبال براي ما مهمترين مساله است، بايد ليگ برتر انگليس با به شکلي که همه آن را ميشناسند بدل کنيم.
وي افزود: زماني که منچستريونايتد تحت هدايت الکس فرگوسن فوتبال زيبايي ارائه ميکرد، همواره در خارج از زمين مسابقه نيز رقابتهايي براي قهرماني در ليگ برتر ايجاد ميکرد. بدون شک مورينيو نيز همان راه را پيش خواهد گرفت. بدون شک او چلسي را بار ديگر به تيمي بزرگ و قدرتمند بدل خواهد کرد.
اولین کنفرانس مطبوعاتی مورینیو به عنوان سرمربی جدید چلسی
آقای خاص از ساعتی پیش در استمفوردبریج مقابل خبرنگاران قرار گرفت.
مورینیو: من خیلی خوشحالم. انگار همین چند روز قبل بود که مقابل شما نشستم اما خب، 9 سال گذشته است. من همان آدم سابق هستم.با همان جسارت و همان اشتیاق برای کار کردن؛ البته مطمئنا تغییراتی هم داشتم.اگر بخواهم خودم را توصیف کنم، می توانم بگویم که آدم خوشحالی هستم. این اولین باری است که به باشگاهی می آیم که از قبل دوستش داشتم.
در پاسخ به این سوال که آیا می تواند بهتر از اولین بار حضورش در چلسی کار کند..
" همیشه می توان بهتر بود. می خواهم باور داشته باشم که این اتفاق رخ می دهد. من همیشه به کارم باور داشتم. من از ذهنیت و جاه طلبی کسانی که با آنها کار می کنم، آگاه هستم. دوران حرفه ای من براساس موفقیت در همه باشگاه هایی که در آن کار کردم، سخته شده است. من در هر باشگاهی که کار کردم، به موفقیت رسیدم و با میراث متفاوتی آنها را ترک کردم. پیام من به بازیکنانم این است که سخت کار کنند؛ با کیفیت کار کنند. باشگاه بسیار مهمتر از تک تک ماست و هیچ کس را نمی توان با کل باشگاه مقایسه کرد."
در مورد جدایی اش از چلسی در سال 2007
" من خواندم که نوشته بودند من اخراج شدم. این درست نیست. خیلی ها در آن زمان باور نداشتند که آن جدایی با یک توافق دو جانبه اتفاق افتاده است. آن اتفاق بسیار ناراحت کننده بود اما من از تصمیمم ناراخت نیستم زیرا بعد از آن به اینتر رفتم و بهترین روزهای دوران حرفه ای ام را سپری کردم. پس از آن هم در رئال، بهترین رکورد تاریخ فوتبال اسپانیا را ثبت کردیم."
در مورد رابطه با ابراموویچ
" من به این دلیل برگشتم که فکر می کنم در بهترین روزهای دوران حرفه ای مان قرار داریم. ما آماده ایم تا بار دیگر با هم کار کنیم؛ در شرایطی بسیار بهتر از دفعه گذشته و باشگاه را به چیزی که به آن نیاز دارد، یعنی ثبات، برسانیم. فکر می کنم رابطه من با مالک باشگاه باید خصوصی بماند؛ نه تنها با او، بلکه با سایر مدیران باشگاه."
در ادامه سوال قبل
" فکر می کنم ما دیدگاه مشابهی داریم. من از اینکه فلسفه ای که او برای تیم می خواهد را دنبال کنم، راضی هستم. از اینکه برگشتم هم خوشحال و راضی ام. در عین حال، می خواهم یک چیز را روشن کنم. من برای اینکه راحت باشم، به اینجا برنگشتم. باید یک دیدگاه دیگر اینجا هستم. من مسئولیت بیشتری دارم. می خواهم به خاطر کارهایی که در گذشته انجام دادم، به من احترام گذاشته شود اما همچنین من را به خاطر کارهایی که اکنون می توانم انجام بدهم، دوست داشته باشند."
درباره رابطه با بازیکنان قدیمی چلسی
" البته هنوز چند بازیکن از دوره قبلی حضور من در چلسی، در باشگاه هستند. اینکه به جایی که دوست دارید، برگردید و آدم هایی را ببینید که کارهای زیادی برای شما انجام داده اند، خیلی خوب است. آنها من را می شناسند اما این بسیار مهم است که بگویم در تیمم هیچ امتیاز ویژه ای برای آنها قائل نمی شوم."
در مورد سایر مربیان لیگ برتر
" کمی ناراحت کننده است که وقتی به اینجا برگشتم که سر الکس دیگر نیست. اما فکر می کنم دیوید مویس شرایط جانشینی او را دارد. او در باشگاه قبلی اش خیلی خوب کار کرد. مانوئل پیگرینی، مربی سیتی هم بسیار باتجربه است. او اولین بار است که در لیگ برتر مربیگری می کند اما فکر می کنم او از پختگی و کیفیت لازم برای خوب نتیجه گرفتن را دارد."
در مورد درگیری با کاسیاس
" در فصل اخیر چه اتفاقی رخ داد؟ من به بازیکنانی بازی دادم که فکر می کردم برای تیم بهتر کار می کنند. البته من می خواهم با همه رابطه خوبی داشته باشم اما نیاز دارم که با خودم هم رابطه خوبی داشته باشم و باید با خودم هم روراست باشم. اگر کسی جایگاه بالایی در تیم دارد، من نمی توانم برای او امتیاز قائل شوم. این بستگی به بازیکنان دارد که این را بپذیرند یا نه؛ همچنین به رسانه ها و هواداران."
در مورد آینده جان تری در چلسی
" آینده من و جان به هم بستگی دارد. در اولین هفته جولای تلاش می کنیم تا او را به بهترین شرایط برسانیم. من می دانم که او می تواند چه عملکردی داشته باشد و سعی می کنیم تا بهترین بازی را از او بگیریم. اینکه بنیتس تصمیم گرفت او را نیمکت نشین کند، به خودش مربوط است."
در مورد نداشتن پیشنهاد از منچستریونایتد و منچسترسیتی..
" من جایی هستم که می خواستم باشم. من به خاطر هیچ چیزی تصمیمم را عوض نمی کردم. این کار من است. این کاری است که می خواستم داشته باشم. این کاری است که به من پیشنهاد شد و من بلافاصله آن را قبول کردم."
در مورد صحبت های اینیستا که گفت مورینیو چهره فوتبال اسپانیا را خراب کرد
" من فوتبال اسپانیا را خراب کردم؛ آن هم با پایان دادن به اقتدار بارسا رئال لالیگا را از بارسا گرفت؛ کوپا دل ری را از بارسا گرفت. قهرمانی ما در لالیگا تاریخی بود. با 100 امتیاز و 121 گل زده. این باعث شد تا آنها لطه ببینند. من دوران فوق العاده ای در رئال داشتم. من به سه جام داخلی رسیدم. ما در چمپیونزلیگ به قهرمانی نرسیدیم؛ هدفی که یکی از جاه طلبی های ما بود. هرگز نمی دانید که تا کجا می توانید پیش بروید. پیش از رفتن من به رئال، آنها 6 سال بود که به یک چهارم نهایی نرسیده بودند اما ما سه فصل به نیمه نهایی رسیدیم. می توانم با افتخار بگویم که در باشگاه بزرگی مانند رئال مربیگری کردم."
در باره ادامه حضور ونگر در آرسنال
" وقتی در جامی به قهرمانی نمی رسید، ارتباطات بین مربیان و باشگاه ها بهتر مشخص می شود. فکر می کنم این یک الگو برای دنیای فوتبال است. از اینکه او هنوز در آرسنال کار می کند، خیلی خوشحالم."
در مورد جدایی پائولو فریرا و سایر بازیکنان پرتغالی از چلسی
" او از سال 2004 در چلسی بود. شاید اکنون زمان مناسبی برای جدایی او بود. من به اینکه در تیمم هیچ بازیکن پرتغالی ای نداشته باشم، فکر کرده بودم. این چیزی نیست که من خیلی به آن تکیه کنم."
در مورد آینده ده بروین و لوکاکو (بازیکنان قرضی چلسی)
" می خواهم با آنها ملاقات کنم. فکر می کنم بهتر است که آنها پیش از رسانه ها، از آینده شان مطلع شوند. فکر می کنم هر دو آنها برای قرار گرفتن در فهرست تیم من آماده هستند. می توانم بگویم که آنها از آن جمله بازیکنانی هستند که چلسی از گذشته سرمایه گذاری زیادی روی آنها انجام داده است. کار من این است که بهترین نتایج را از سرمایه گذاری ها بگیرم."
در مورد تغییرات احتمالی در چلسی
" یک تیم فوتبال بدون اینکه اثر انگشت مربی در آن باشد، یک تیم نیست."
در مورد اینکه کدام پست های چلسی تقویت خواهند شد
" طبیعی است که خریدهای جدیدی خواهیم داشت و مانند هر باشگاه دیگری، تمرینات معمول را انجام می دهیم. اما هدف اصلی، شناخت بازیکنان و بهبود عملکرد آنهاست."
در مورد ضعف های خودش
" من ضعف هایم را می شناسم. آنها زیاد نیستند و سعی می کنم بهبود شان بدهم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: Jose Mourinho - Press Conference
پيشنهاد چلسي براي خريد کاواني رد شد
باشگاه ناپولي پيشنهاد باشگاه چلسي براي به خدمت گرفتن کاواني در ازاي پرداخت 40 ميليون يورو و همين طور واگذاري فرناندو تورس را رد کرد.
باشگاه ايتاليايي براي فروش اين ملي پوش اروگوئه اي 63 ميليون يورو مي خواهند و باشگاه لندني قصد داشت بخشي از اين مبلغ را با واگذاري فرناندو تورس جبران کند.
اما مديران ناپولي با اين شرايط موافقت نکردند تا همچنان رئالي ها براي خريد اين بازيکن شانس داشته باشند.
رئالي ها سخت به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم جديد است و گفته مي شود که کاواني جلوتر از سوارز، در صدر گزينه هاي باشگاه مادريدي قرار دارد.
همچنين باشگاه چلسي که در به خدمت گرفتن رادامل فالکائو ناکام ماند نيز کاواني را به عنوان گزينه اصلي در نظر دارد.
مديران چلسي بي تمايل نيستند که تورس را در اين تابستان بفروشند؛ هرچند مورينيو در آخرين مصاحبه اش اعلام کرده که تنها بعد از صحبت کردن با اين بازيکن، در مورد آينده اش تصميم گيري خواهد کرد.
پيش از اين باشگاه منچسترسيتي براي به خدمت گرفتن کاواني پيشنهاد پرداخت 25.5 ميليون پوند به همراه ادين ژکو را داده بود که اين پيشنهاد هم رد شد.
کاواني بارها اعلام کرد که دوست دارد براي يکي از دو غول اسپانيايي، بارسا يا رئال بازي کند اما به تازگي گفت که تنها بعد از جام کنفدراسيون ها در مورد آينده اش تصميم گيري خواهد کرد.
Goal
مورینیو توی مصالحبه جدیدش گفته که تورس تو برنامه های فصل آینده جا داره
با این حساب تورس در چلسی ماندنی شد
احتمالا دمبابا رو بفروشیم ولی خداییش دمبابا از همه نظر از تورس بهتر بود من که خیلی دوسش داشتم![]()
اگه بخوایم تورس اصیل رو با دمبابا مقایسه کنیم مطمئنن تورس خیلی برتره
اگه مورینیو بتونه تورسو برگردونه به روزای اوجش اونوقت دیگه.... چه شود
چه عجب شما یه بار پست دادین
ولی اصل حالاست و الان دمبابا خیلی بهتر از تورسه
مارادونا رو هم میتونیم بیاریمش بذاریمش تو ترکیب اصلی تا به روزای اوجش برگرده
در هر صورت من نظرمو گفتم و از خدامه تورس بهترین مهاجم بشه.ما که دشمن تیم خودمون نیستیم![]()
وحید اگه میشه پست اولو ویرایش کن
اسم مربی رو مورینیو بذار
لیگ اروپا رو هم اضافه کن به جامها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)