سلام .
در این درایو فایل های سیستمی مورد نیاز برای بوت ویندوز و همچنین برنامه BitLocker ذخیره میشود . تاثیری بر روی سرعت بوت هم ندارد و برای امنیت بیشتر هست که بصورت یک درایو جداگانه درآمده . پس از نصب ویندوز اگر این پارتیشن حذف شود ویندوز دیگر بوت نخواهد شد .این درایو رزرو به نظرتون حتمن لازمه؟تو سرعت لود تاثیر داره؟
اگر میخواهید چنین درایوی را اصلاً نداشته باشید میتونید با اسفاده از برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home (بصورت بوتیبل قبل از نصب ویندوز) هارد دیسک را مجدداً پارتیشن بندی کنید (دقت کنید که اولین درایو حتماً Active و Primary باشد) و یا اینکه درایو 100 مگابایتی را به درایو بغل دستی merge کنید (تاکید میکنم درایو بدست آمده از ترکیب ایندو باید Active و Primary باشد) . پس از اتمام پارتیشن بندی و یا هر گونه تغییرات ، اقدام به نصب ویندوز بر روی درایوهای ساخته یا تغییر داده شده توسط Acronis کنید .
درایو System reserved هارد دیسک لپتاپم 100 مگابایتی بود ولی مشکلی با نصب win8.1 هم نداشتم . مسئله خاصی برای شما ایجاد شده احیاناً؟ولی از اونجایی که درایو رزرو ویندوز 8.1 مقدارش 350 مگا بایته ولی 7هفت 100 مگا بایته چه جوری ویندوز 8.1 رو نصب کنم.
اگر میخواهید حتماً این درایو وجود داشته باشد و حجم آنهم حتماً 350 مگابایت باشد ، ساده ترین و صحیح ترین روش همانی هست که خودتان گفتید حدف کلیه درایو ها و پارتیشن بندی مجدد در مرحله نصب ویندوز ..روش صحیح اینکه همه درایوها رو پاک کنم و با خود وین8.1 از اول پارتیش بندی کنم یا با Acronis Disk Director Home در ویندوز 7 تغییراتو انجام بدم.
همانطوریکه خودتان هم میدونید در حالت mbr نهایتاً چهار پارتیشن primary میتونید بسازید . اگر پارتیشن بیشتری لازم دارید و اگر درایو رزرو را حتماً میخواهید داشته باشید الباقی درایوها باید بصورت logical باشد . چهار درایو Primary و یک درایو logical بسازید یا اینکه دو درایو primary (یکی برای درایو رزرو و دیگری برای ویندوز) و الباقی logical . کلاً خیلی فرق نمیکنه بنظر من .در ضمن الان هاردم mbr و با درایو رزرو 4 تا درایو pri داره و اگه درایو رزرو لازم باشه من 5 تا درایو با اون میخام.الان به نظرتون چند تا درایو pri و چند تا درایو ext خوبه بزارم.با خود ویندوز انجام بدم خوبه یا نرم افزار Acronis Disk Director Home
برای ساخت درایوهای logical با برنامه Acronis Disk Director Home اقدام کنید .
نکته آخر :
1. وقتیکه کلیه پارتیشنها را حذف میکنید اطلاعات موجود در آن هم از بین خواهد رفت .
2. در هنگام دستکاری کردن پارتیشنها با استفاده از برنامه Acronis Disk Director Home (مثلاً merge کردن یک درایو با دیگری) ریسک از بین رفتن اطلاعات وجود دارد .
پس توصیه میکنم یک کپی از اطلاعات مهم در جای دیگری داشته باشید .