تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 176 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت آقا ata.ببخشید که اینجا می نویسم.من یه لپ تاپ acer دارم که هاردش یک ترای وسترن آبیه.الان روش ویندوز 7 نصبه.میخواستم ویندوز 7 رو حذف و 8.1 نصب کنم ولی از اونجایی که درایو رزرو ویندوز 8.1 مقدارش 350 مگا بایته ولی 7هفت 100 مگا بایته چه جوری ویندوز 8.1 رو نصب کنم.روش صحیح اینکه همه درایوها رو پاک کنم و با خود وین8.1 از اول پارتیش بندی کنم یا با Acronis Disk Director Home در ویندوز 7 تغییراتو انجام بدم.این درایو رزرو به نظرتون حتمن لازمه؟تو سرعت لود تاثیر داره؟در ضمن الان هاردم mbr و با درایو رزرو 4 تا درایو pri داره و اگه درایو رزرو لازم باشه من 5 تا درایو با اون میخام.الان به نظرتون چند تا درایو pri و چند تا درایو ext خوبه بزارم.با خود ویندوز انجام بدم خوبه یا نرم افزار Acronis Disk Director Home.ممنونم.
    سلام .

این درایو رزرو به نظرتون حتمن لازمه؟تو سرعت لود تاثیر داره؟
    در این درایو فایل های سیستمی مورد نیاز برای بوت ویندوز و همچنین برنامه BitLocker ذخیره میشود . تاثیری بر روی سرعت بوت هم ندارد و برای امنیت بیشتر هست که بصورت یک درایو جداگانه درآمده . پس از نصب ویندوز اگر این پارتیشن حذف شود ویندوز دیگر بوت نخواهد شد .

اگر میخواهید چنین درایوی را اصلاً نداشته باشید میتونید با اسفاده از برنامه هایی مثل Acronis Disk Director Home (بصورت بوتیبل قبل از نصب ویندوز) هارد دیسک را مجدداً پارتیشن بندی کنید (دقت کنید که اولین درایو حتماً Active و Primary باشد) و یا اینکه درایو 100 مگابایتی را به درایو بغل دستی merge کنید (تاکید میکنم درایو بدست آمده از ترکیب ایندو باید Active و Primary باشد) . پس از اتمام پارتیشن بندی و یا هر گونه تغییرات ، اقدام به نصب ویندوز بر روی درایوهای ساخته یا تغییر داده شده توسط Acronis کنید .

ولی از اونجایی که درایو رزرو ویندوز 8.1 مقدارش 350 مگا بایته ولی 7هفت 100 مگا بایته چه جوری ویندوز 8.1 رو نصب کنم.
    درایو System reserved هارد دیسک لپتاپم 100 مگابایتی بود ولی مشکلی با نصب win8.1 هم نداشتم . مسئله خاصی برای شما ایجاد شده احیاناً؟

.روش صحیح اینکه همه درایوها رو پاک کنم و با خود وین8.1 از اول پارتیش بندی کنم یا با Acronis Disk Director Home در ویندوز 7 تغییراتو انجام بدم.
    اگر میخواهید حتماً این درایو وجود داشته باشد و حجم آنهم حتماً 350 مگابایت باشد ، ساده ترین و صحیح ترین روش همانی هست که خودتان گفتید حدف کلیه درایو ها و پارتیشن بندی مجدد در مرحله نصب ویندوز .

در ضمن الان هاردم mbr و با درایو رزرو 4 تا درایو pri داره و اگه درایو رزرو لازم باشه من 5 تا درایو با اون میخام.الان به نظرتون چند تا درایو pri و چند تا درایو ext خوبه بزارم.با خود ویندوز انجام بدم خوبه یا نرم افزار Acronis Disk Director Home
    همانطوریکه خودتان هم میدونید در حالت mbr نهایتاً چهار پارتیشن primary میتونید بسازید . اگر پارتیشن بیشتری لازم دارید و اگر درایو رزرو را حتماً میخواهید داشته باشید الباقی درایوها باید بصورت logical باشد . چهار درایو Primary و یک درایو logical بسازید یا اینکه دو درایو primary (یکی برای درایو رزرو و دیگری برای ویندوز) و الباقی logical . کلاً خیلی فرق نمیکنه بنظر من .

برای ساخت درایوهای logical با برنامه Acronis Disk Director Home اقدام کنید .

نکته آخر :

1. وقتیکه کلیه پارتیشنها را حذف میکنید اطلاعات موجود در آن هم از بین خواهد رفت .
    2. در هنگام دستکاری کردن پارتیشنها با استفاده از برنامه Acronis Disk Director Home (مثلاً merge کردن یک درایو با دیگری) ریسک از بین رفتن اطلاعات وجود دارد .

پس توصیه میکنم یک کپی از اطلاعات مهم در جای دیگری داشته باشید .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان
    بین این سه فلش کدوم یکی بهتره؟
    silicon power
    x10 - x20 - x21
    با تشکر
    دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    یا هر فلش بهتری اگه میشناسید که otg داشته باشه

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

نوشته شده توسط ali_phd71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان
    بین این سه فلش کدوم یکی بهتره؟
    silicon power
    x10 - x20 - x21
    با تشکر

دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    یا هر فلش بهتری اگه میشناسید که otg داشته باشه
    این سه مدل هم دیدم اینا چطورن:

Kingston DTDUO USB 2.0 OTG Flash Memory - 16GB

Philips Mono Edition USB 3.0 and OTG Flash Memory - 16GB
    Adata DashDrive Durable UD320 USB Flash Memory With OTG Adapter - 16GB

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام ،
    من یه هارد اینترنال حداکثر 1 ترا بایتی می خوام. یک مدل مناسب برای هر دو تا شون معرفی می کنم. ( موجود در بازار ، عمر بالا ، سرعت بالا ، پایداری بالا و صدای کم ) از مهمترین فاکتورهای انتخاب من هست
    لطف کنید زحمتشو بکشید

ممنون و متشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    چه هاردی رو برای ضبط تصاویر، برای تلویزیون پیشنهاد میکنید
    که با کارکرد زیاد مشکلی براش پیش نیاد؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ،
    من یه هارد اینترنال حداکثر 1 ترا بایتی می خوام. یک مدل مناسب برای هر دو تا شون معرفی می کنم. ( موجود در بازار ، عمر بالا ، سرعت بالا ، پایداری بالا و صدای کم ) از مهمترین فاکتورهای انتخاب من هست
    لطف کنید زحمتشو بکشید

ممنون و متشکر
    سلام .

يكي از دو مدل WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) و يا Seagate (مدل نامبر ST1000DM003) را ميتونيد انتخاب كنيد .

سلام دوستان
    چه هاردی رو برای ضبط تصاویر، برای تلویزیون پیشنهاد میکنید
    که با کارکرد زیاد مشکلی براش پیش نیاد؟؟
    سلام .

اينترنال مدنظر شماست يا اكسترنال ؟

براي اينترنال ، اگر بودجه هست بنظر من WD Red را انتخاب كنيد در غير اينصورت WD Purple گزينه مناسبي بنظر ميرسه .

با کارکرد زیاد مشکلی براش پیش نیاد؟؟
    فرسودگي ناشي از استهلاك كه هميشه هست ولي بعضي از مدلها عمر مفيد بيشتري در مقايسه با مدلهاي عادي دارند و در كار طولاني مدت و هميشه روشن ماندن (24/7) ضريب اطمينان بيشتري دارند .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .

يكي از دو مدل WD Blue (مدل نامبر WD10EZEX) و يا Seagate (مدل نامبر ST1000DM003) را ميتونيد انتخاب كنيد .
    با سلام مجدد آیا WD Black نسبت به WD Blue سرعت بیشتری ندارد ؟ در ضمن یک هارد اکسترنال خوب ( پرسرعت و پردوام ) هم زحمت می کشید ؟

با تشکر وسپاس
    حمید رضا
    Last edited by hamidrezaaf; 06-04-2015 at 10:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام مجدد آیا WD Black نسبت به WD Blue سرعت بیشتری ندارد ؟ در ضمن یک هارد اکسترنال خوب ( پرسرعت و پردوام ) هم زحمت می کشید ؟

با تشکر وسپاس
    حمید رضا
    سلام .

مدلهاي جديد يكترابايتي WD Black يعني (WD1003FZEX) تفاوت سرعت چنداني با WD Blue ندارند . اگر براي نصب و اجراي سيستم عامل و نرم افزارها ميخواهيد حداقل مدل قديميتر يعني WD1002FAEX را بخريد كه از نظر Access Time پرفورمنس بهتري دارد .

در ضمن یک هارد اکسترنال خوب ( پرسرعت و پردوام ) هم زحمت می کشید ؟
    پرتابل يا دسكتاپ ؟

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام .

مدلهاي جديد يكترابايتي WD Black يعني (WD1003FZEX) تفاوت سرعت چنداني با WD Blue ندارند . اگر براي نصب و اجراي سيستم عامل و نرم افزارها ميخواهيد حداقل مدل قديميتر يعني WD1002FAEX را بخريد كه از نظر Access Time پرفورمنس بهتري دارد .

پرتابل يا دسكتاپ ؟

سلام ،
    با توجه به اینکه مادربورد مورد نیازم یعنی GIGABYTE H81M-S2PV پورت SATA 6GB/S دارد با توجه به جمیع جهات مابین WD1003FZEX) و WD1002FAEX و WD10EZEX کدام را انتخاب می نمایید؟

در خصوص پرتابل يا دسكتاپ هارد اکسترنال انتخاب اولیه من پرتابل است.

ممنون و متشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ،
    با توجه به اینکه مادربورد مورد نیازم یعنی GIGABYTE H81M-S2PV پورت SATA 6GB/S دارد با توجه به جمیع جهات مابین WD1003FZEX) و WD1002FAEX و WD10EZEX کدام را انتخاب می نمایید؟

در خصوص پرتابل يا دسكتاپ هارد اکسترنال انتخاب اولیه من پرتابل است.

ممنون و متشکر
    سلام .

بعنوان هارد دیسک اصلی سیستم جهت نصب و اجرای سیستم عامل و نرم افزارها ، شخصاً مدل WD1002FAEX را بیشتر میپسندم و انتخاب میکنم . ضمناً در مقایسه با WD1003FZEX و WD10EZEX ممکن هست صدای بیشتری هم داشته باشد . اگر روی صدا حساس هستید پیشنهاد میکنم WD10EZEX را انتخاب کنید . مدل WD1003FZEX گرچه از فناوریهای جدیدتری بهره مند هست ولی با توجه به اینکه در حد و اندازه های WD10EZEX هست و همچنین قیمت بالاتر آن ، پیشنهاد میکنم کلاً از لیست حذف کنید .

در مورد هارد دیسک اکسترنال ، WD my passport ultra و یا Seagate backup plus slim را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •