یه سوتی عجیب از بازی...من تو کریر بودم که مهاجمم (توماسو روکی)گل زد...اما گلو نوشت به حساب مدافع حریف...در حالیکه مدافع حریف توبو حتی لمس هم نکرد)
یه سوتی عجیب از بازی...من تو کریر بودم که مهاجمم (توماسو روکی)گل زد...اما گلو نوشت به حساب مدافع حریف...در حالیکه مدافع حریف توبو حتی لمس هم نکرد)
سایت اسکید رو یه پست جدید گذاشت
ولی قسمت Crack onlu نوشته wait
این نسخه ای که گذاشته یعنی کرک شده هست یا باید صبر کنیم قبلی رو که دانلود کردیم واسه اون کرک بده؟
دوستان توی فیفا 13 فقط انگار در حالت career میتونیم از بازی کنی که خودمون ساختیم استفاده کنیم و جای دیگه هم achivment نداره !!!!! درسته ؟؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید .
در ضمن تو تیم های ملی ایران و نداره !؟؟ یا مشکل از بازی منه ؟
نه مشکلی از بازی شما نیست فیفا13 تیم ملی ایران رو نداره
سلام ....من ان بن شدم...البته حدس می زنم...چون با اون گیمیر تگی که 2 سال قبل بن شده بودم الان راحت رفتم تو لایو و ACCEPT کرد و فقط چند تا بند و ماده ی جدید بیشنهاد داد هم منم اکسبت کردم...الان یه سوال...من رفتم فیفا 13 و گفت اگر میخوای از قابلیت انلاین بهره ببری باید 800 تا بوینت بگیری...اما یه مهلت مجانی دو روزه داد...قبول کردم..بعد که برم ONLINE FRIENDLIES بزنم گفت گیمیر تگ شما این قابلیت فعلا نداره که از این گزینه استفاده کنید...چون بوینت ندارم این بیام رو داد؟
نه بابا فيفا صد سال ديگه هم ايران نميزاره
تحریمیم دیگه![]()
اکانت گلد داری؟
یه تصویر جالب از تاپیک بقلی
![]()
دقیقا مسعود جان منم همین اعتقادو دارم،الان هم از بازی کردن فیفا 13 نهایت لذتو میبرم،ولی بحث اینجاس که فیفا خودش توقع ها رو برده بالا و بالاتر و ایت باعث میشه انتظارا بازم بره بالاتر
یعنی دیگه با عالی هم نمیشه راضی شد،توقع فقط اعلا بودنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)