منظور پارسا همون ویدئویی هست که توش سامسونگ فن های اپل رو به گوسفند تشبیه کرده بود
منظور پارسا همون ویدئویی هست که توش سامسونگ فن های اپل رو به گوسفند تشبیه کرده بود
واقعا؟ندیدم.البته گفتم بهشون گوسفند واژه درستی نیست حالا واقعا خیلی دوست دارم ویدیو رو نگاه کنم ببینم قضیش چی بوده ولی از نظر من باید به 80درصد طرفداری اپل گفت بی سواد .البته از نظر دانش تکنولوژیکی
دوست من پست ایشون چه ربطی به ویدیو
First Look Iphone 5 داره/؟
من میخواستم بدونم چطوری یک ویدیو کلیپ رو برای گالاکسی اس تری به عنوان رینگتون بزارم همین طور چطور گوشی رو به تلویزیون وصل کنم و کلیپهای تصویریش رو با تلویزیون ببینم با کابل یو اس بی وصل کردم تی وی نشناخت مرسی
جدا يعني هيچ راهي براي بازيابي فايلهاي پاكشده از حافظه داخلي وجود نداره؟![]()
حدود 1 ماه پیش آمده
سلام.وجود که داره اما شاید هنوز تو بازار نیومده وگرنه تو سازمانهای اطلاعاتِ کشورهای مختلف و سازمانهای جاسوسی و اینا وجود داشته از خیلی وقت پیش.یه سر به این صفحه بزنید ظاهرا یه چیزهائی هست .اما مراقب باشین که فایل جاسوسی و ویروس نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from internal memory mobile software&btnG=Google Search&sei=POWXUPbXFMiMiAKEh4HQDw&gbv=2
سلام.
وجود که داره اما شاید هنوز تو بازار نیومده وگرنه تو سازمانهای اطلاعاتِ کشورهای مختلف و سازمانهای جاسوسی و اینا وجود داشته از خیلی وقت پیش.
یه سر به این صفحه بزنید ظاهرا یه چیزهائی هست .
اما مراقب باشین که فایل جاسوسی و ویروس نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برای اندروید پیدا نکردین کلمه ANDROID رو اضافه کنید
سلام دوستان
تلویزیون خونه ما سامسونگ هستش تازه هم گرفتیمش. هر کار می کنم نمی تونم موبایل رو به تلویزیون share کنم بدون سیم. میشه راهنمایی کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)