بعد از ظهر تو یو+تیو+پ بودم دیدم لامصعب ها دنبال افزایش سرعت از 30 مگابیت بر ثانیه به 100 مگابیت بر ثانیه هستند حالا وزیر ارتباطات ما میگه سرعت 128 کیلوبیت برایه کاربرا زیاده !!!!
بعد از ظهر تو یو+تیو+پ بودم دیدم لامصعب ها دنبال افزایش سرعت از 30 مگابیت بر ثانیه به 100 مگابیت بر ثانیه هستند حالا وزیر ارتباطات ما میگه سرعت 128 کیلوبیت برایه کاربرا زیاده !!!!
روزا زیاد مهم نیست و مدرسه آنچنان مصرف ندارن(چیزی دانلود نمیکنن)
مهم اینه که شبا سرعتش مثله قبل بشه که نمیدونم چرا الان اینجوری شده؟؟!!
بله،منم دقیقا" به همین صورت هستم.
اقا ما هم از شاتل اومدیم ایک سوال داشتم سرعتم خوبه ولی ------ رو که باز میکنم به شدت پایین میاد .زمانی که شاتل داشتم با یا بدون ------ خیلی فرق نمیکرد.کسی میدونه مشکل چیه ؟ از سرور ساکسه؟؟
دوستان آملی که از مخابران adsl دارند میدونند جچوری باید سرعتمو بیشتر کنم الان سرعت دانلود تا سقف 250 میره{آشنا پارتی و غیره}
اینم از سرعت
![]()
دوست عزیز من آملی نیستم. ولی تا جایی که میدونم تمام سرعتارو رو 4000 بستن. پس فرقی نمیکنه که اینترنت 512 داری یا 128.
باید ببینی downstream چنده.
سرویسی که داری چیه.
اینارو بگو تا ببینم چی کار باید انجام بدی
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزيز و همشهري گلم، با اين سرويس مخابرات، هرکسي به شکلي مشکل داره
مشکل من در لود کردن و باز کردن وبهاست (مرکز مخابراتي شيخ فضل الله نوري)
سرعت دانلودم هرشب بالاي 450 ثابته، ولي اصلا باز کردن وبها راضيم نميکنه
شما در کدوم منطقه مخابراتي تشريف داريد؟
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
بهرحال، يه خط تلفن ثابت خريدم، 65 تومن تموم شد، ميخوام سرويس 512 آفيس شاتل(بدون دانلود شبانه) بگيرم، يکساله ماهي 9.5 ميفته، 13 تومن هم سرويس مخابرات، سرهم ميشن ماهيانه 22-23 تومن، که با اين مبلغ يه سرويس معمولي تو آي اس پي هاي خصوصي ميشه گرفت
اينجوري هم دانلود شبانه سرويس مخابرات را از دست نميدم، هم اينهمه قطعي و کندي بازکردن وبها گريبانگيرم نميشه
(تنها مشکلش فقط دو دقيقه زمان محسوب ميشه برا هرشب کانفيگ کردن مودم و سوئيچ کردن رو آي اس پي ديگه، که البته با داشتن دو مودم ...)
من 256 سه ماهه دارم
ولی سرعت دانلود سقفش 250 هست
![]()
قربون همشهری گلم مرسی از لطفت من تو روستا هستم بخش دشت سر آمل
من چیکار کنم تا سرعتم رو بالاتر ببرند
اگه وضعت خوبه یک لود بالانسر بگیر که سرعتت رو جمع بزنه تو روز
البته اگه دو تا مودم داری بعد تو مودمی که شاتل استفاده میکنی میتونی تعریف کنی ساعت یک از کار بیفته
و لود بالانسر هم اتومات مودم مخابرات رو برات راه مینداازه
اگه کارت رو راه انداخت دعا کن واسه من هم درست شه
شما چی میذاری تو لیست دانلود؟
از کدوم سرور؟
دان استریم شما که بالاست.
فک کنم از سرورایه که واسه دانلود میذاری و تعداد دانلودته. تعداد دانلود همزمانتو 7 کن. از سرورایه خوب هم دانلود کن. مثلع آپلودباز که اگه 5 / 6 ت پارت با هم از این سرور بذاری میبینی سرعتت بالا میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)