تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 311 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام دوستان: ایا میشه زبان eset smart 6را به فارسی تغییر داد اگه میشه چجوری؟مرسی.
    سلام :
    تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدوم از محصولات این شرکت به فارسی ترجمه نشدن و اصلا ایران از سوی این شرکت تحریم شده و نمایندگی تو ایران نداره....

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام :
    تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدوم از محصولات این شرکت به فارسی ترجمه نشدن و اصلا ایران از سوی این شرکت تحریم شده و نمایندگی تو ایران نداره....
    دوست عزیز درسته تحریمه ولی شرکت مهرگان شبکه خدمات نود را بر عهده داره ومن خودم از نسخه اورجینالش استفاده می کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دوست عزیز درسته تحریمه ولی شرکت مهرگان شبکه خدمات نود را بر عهده داره ومن خودم از نسخه اورجینالش استفاده می کنم
    سلام دوست عزیز :
    من گفتم ایران رو تحریم کرده و نمایندگی رسمی نداره ...نگفتم که شرکتی محصولاتشو یا سریالهای ارژینالشو پخش نمیکنه و نسخه اژینالش وجود نداره...الان هر کی سایت زده نسخه ارژینال انتی ویروس میفروشه...
    در ضمن سعی کنید اسم هیچ شرکت یا سایت یا سازمانی رو برای اینکه تبلیغ نشه تو پستهاتون نیارید....

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز :
    من گفتم ایران رو تحریم کرده و نمایندگی رسمی نداره ...نگفتم که شرکتی محصولاتشو یا سریالهای ارژینالشو پخش نمیکنه و نسخه اژینالش وجود نداره...الان هر کی سایت زده نسخه ارژینال انتی ویروس میفروشه...
    در ضمن سعی کنید اسم هیچ شرکت یا سایت یا سازمانی رو برای اینکه تبلیغ نشه تو پستهاتون نیارید....
    دوست عزیز محض اطلاع یک بار دیگه هم نوشته خودتو بخون هم نوشته منو بعدا بیا دو کلام حرف درست وحسابی بزن نه ندونسته هرچی بگی خواستم حواستو قشنگ جمع کرده و مطلب رو دقیق بخونی و سپس اگه جوابی داری بدی نه هرچی دلت خواست بنویسی

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در صفحه اول همه تیک سبز خورده

و فقط گزینه parental جلوش علامت تعجب دارد

چند روزه هر چی یوزر و پسورد وارد می کنم یک روز یا چند ساعت بیشتر دوام نمی آورد

- یوزرهای معتبر را از کجا باید پیدا کرد
    الان یوزر را چی بزنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستم یه مشکل با smart security خودش داره.میگه هروقت سیستم بالا میاد آنتی ویروس disable و خودم باید enable ش کنم.چی کار باید بکنه که نیاز به این کار نباشه؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

درود.
    بچه ها من نسخه ی 6 رو نصب کردم.اومدم آپدیت کنم با یوزرنیم پسوردهای رایگان.به محض اغاز آپدیت گوشه ی پایین سمت راست نوشت که 29 روز دیگه مهلت دارین و واترمارک ترایل اومد.چیکارش کنم که بره؟

یه سؤال دیگه ام دارم.چرا توی بخش تنظیمات آپدیتش قسمت Mirror وجود نداره که بتونیم آپدیتها رو ذخیره کنیم روی هارد؟آیا جابجا شده یا برداشته شده؟
    Last edited by KING iMAN; 20-02-2013 at 14:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

درود.
    بچه ها من نسخه ی 6 رو نصب کردم.اومدم آپدیت کنم با یوزرنیم پسوردهای رایگان.به محض اغاز آپدیت گوشه ی پایین سمت راست نوشت که 29 روز دیگه مهلت دارین و واترمارک ترایل اومد.چیکارش کنم که بره؟

یه سؤال دیگه ام دارم.چرا توی بخش تنظیمات آپدیتش قسمت Mirror وجود نداره که بتونیم آپدیتها رو ذخیره کنیم روی هارد؟آیا جابجا شده یا برداشته شده؟
    خوب این یوزر نیم و پسورد ها هم که توی نت هستن 99 درصدشون اگه دقت کنی تریل هستن.فقط بعضیهاشون EVA هستن .اگه وارد نمیکردی که اصلا فعال نمیشد...شما هر یوزر نیم و پسوردی بزنی تاریخ اکسپایرت عوض میشه طبق همونی که وارد کردی...
    توی نسخه 5 وجود داشت اما فعال نبود و توی نسخه 6 بطور پیشفرض اصلا میرور قرار ندادن...روشهایی هست اما یکم درد سر داره سه چهار صفحه اخیر رو بخونی پیدا میکنی...
    پیروز باشید...

9. این کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز.من الان از کسپرسکی استفاده میکنم.سیستمم خوبه ولی با این حال باعث کاهش سرعتم میشه.میخوام eset6 رو نصب کنم.من زیاد اهل باز کردن سایت های ناشناس نیستم.یه سری سایت های مشخص رو مرتب سر میزنم.بعضی وقتا هم فلش مموری به سیستمم میزنم.میخواستم ببینم eset 6 جواب کارمو میده یا همین کسپرو بذارم بمونه؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز.من الان از کسپرسکی استفاده میکنم.سیستمم خوبه ولی با این حال باعث کاهش سرعتم میشه.میخوام eset6 رو نصب کنم.من زیاد اهل باز کردن سایت های ناشناس نیستم.یه سری سایت های مشخص رو مرتب سر میزنم.بعضی وقتا هم فلش مموری به سیستمم میزنم.میخواستم ببینم eset 6 جواب کارمو میده یا همین کسپرو بذارم بمونه؟
    مشکلی نداره از نظر من. eset نصب کنید.

12. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •