از کجا می تونم بفهمم گوشی گرمه یا فلت این مسئله به هدفون خود گوشی بستگی نداره؟
بازم متشکر
از کجا می تونم بفهمم گوشی گرمه یا فلت این مسئله به هدفون خود گوشی بستگی نداره؟
بازم متشکر
توصیفات صدای یک هدفون، بدرد کسی میخوره که بدونه دنبال چه نوع صدایی می گرده
اگر شما میدونین دقیقاً (یا با دقت بالایی) چه نوع صدایی براتون مناسبه، خب با تست هدفون یا با خوندن ریویو های دیگران میتونید اطلاعات مورد نظرتون رو بدست بیارین.
رسم بر اینه که برای کسایی که هنوز دیدی از صدای گرم و فلت و ... ندارن و در اصل هنوز نمیدونن چه صدایی براشون مناسبه؛ هدفون با صدای گرم توصیه می کنن چونکه اکثر افراد این صدا رو میپسندن، حتی اگر صدای گرم، صدای ایده آلشون نباشه ولی:
سبک صدایی که کمترین تنفر ازش وجود داره، صدای گرم هستش
حتما ie8 .اصلا قابل مقایسه نیستن و نمیشه تو یه رده قرار داد .
مرسی عزیز
اخه من هر جا میرفتم این 2 تا رو با هم مقایسه میکردن - حتی صداش رو در حد shure 535 میدونن
البته فروم های خارجی منظورمه
ضمن اینکه امتیازش در head-fi با ie8 یکی هست
Klipsch Image X10i
£ 210
5
Best in-ear headphones £140+, Awards 2011. Comfortable, light earphones that are the ideal premium partner for your iPhone.
Write your own review
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از اونور هم نقد های خیلی خوبی از IE8 شنیدم اما چیزی که باعث شده واسه خریدش 2 دل بشم اینکه همه جا میگن باسش عالیه
خب فقط باس ؟! بقیه فرکانس ها چی ؟! این باس باعث نمیشه بقیه صداها کمتر شنیده بشن و بهشون لطمه وارد نمیکنه ؟!
---
سلام دوستان
من میخوام یه هندسفری بلوتوث بخرم که هم باهاش موزیک گوش کنم هم اینکه در موقع ای که تماس دارم بتونم با اون جواب بدم.
میخوام ۲ گوشی باشه،
مثل NOKIA bh503
،ولی این مدل نوکیا رو دیدم دیدم صدا رو خیلی پخش میکنه!یعنی کسی که کنارته قشنگ صدای آهنگو میشنوه،تا حدی که آزار دهندس....
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
از آقا رضا خبری نیست؟دیگه فعالیت نمی کنن؟بعد از اون غیبت طولانی ...!!!!!
خوندن نوشته هاشون تو این مدت(برای من وخیلی از دوستان) ما رو از خریدهای اشتباه باز داشته و باعث شده خیلی چیزا از ایشون یاد بگیریم.امیدوارم هر جا هست سلامت باشه.![]()
سلام دوستان
میخواستم یه هدفون full size بگیرم ار این تو گوشیا خوشم نمیاد .همه جور اهنگم گوش میدم...بین 50 تا 200 دوستان لطف کنن معرفی کنن
میخوام به لپ تاپ و mp4 وصل شه..
مدل mp4 transcend mp860
Last edited by peeyymmaann; 25-09-2012 at 17:27.
خوب بیس x10 هم خیلی قویه ولی مهم اینکه وقتی با اکولایزر بیسشون رو کم کنی بقیه فرکانسها تو چه وضعیتی باشن.
مقایسه چند هدفون با هم دلیل نمیشه اون هدفونها در یک سطح باشن ویا جنس صدای مشابهی داشته باشن.
ie8 رو با se535 مقایسه میکنن ولی با x10 فکر نکنم مقایسه درستی باشه.در ضمن تو مقایسه ها و رویو های اشخاص معتبر من هیچ وقت x10 رو ندیدم.
ie8 بیس قوی قابل تنظیم داره در ضمن بقیه فرکتنسهاشم جزو بهترینهاست و با بزرگان دنیا در رقابت هست.
سلام
خوب nokia bh-505 رو تهیه کنین.
ممنونم
همین ie8 رو تهیه میکنم و چند روز بعد نظرم رو اعلام میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)