تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 159 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1583

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 20 تا 60 میلیون تومان

داره خودمونی میشه esmail_talebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام یه زانتیا مدل 85 دیدم تمام رنگ چپ نکرده دست یه خانوم بود خط و خش زیاد داشت شوهرش داده کامل رنگ کارخانه کردن نزدیک یکسال پیش رنگ کردن نه کل شده نه پوسته ماشین مشخص نمیشه تمام رنگ اگه کسی نگه موتور رو یه فنی کار اشنا تایید کرد تا حالا موتور باز نشده 85000 کار کرده تو چه رنج قیمتی خوبه بخرمش؟
    به چه نکات دیگه ای توجه کنم تو خودرو که فردا برام دردسر ساز نشه شاسی گوی ها جک پمپ همه چیز رو تایید کردن که سالمه تسمه تایم و اگزوز ماشین و چند چیز دیگه از ماشین تازه تعویض شده و از جنس خوبی استفاده کرده چه چیزی رو مد نظر قرار بدم.فقط دلکو ماشین خراب بوده و دلکو پراید گذاشته روش از یک متخصص سوال کردم گفت اینا همه ساژم هست و فرقی نمی کنه گفت اگه دلکو زانتیا پیدا کردی روش نصب کن واگر نه مشکلی پیش نمیاد نظرتون چیه دوستان عزیز
    لاستیک داشت
    بیمه تا برج 5 سال 93
    رنگ نفره ای تیره
    Last edited by esmail_talebi; 23-10-2013 at 13:06.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام یه زانتیا مدل 85 دیدم تمام رنگ چپ نکرده دست یه خانوم بود خط و خش زیاد داشت شوهرش داده کامل رنگ کارخانه کردن نزدیک یکسال پیش رنگ کردن نه کل شده نه پوسته ماشین مشخص نمیشه تمام رنگ اگه کسی نگه موتور رو یه فنی کار اشنا تایید کرد تا حالا موتور باز نشده 85000 کار کرده تو چه رنج قیمتی خوبه بخرمش؟
    به چه نکات دیگه ای توجه کنم تو خودرو که فردا برام دردسر ساز نشه شاسی گوی ها جک پمپ همه چیز رو تایید کردن که سالمه تسمه تایم و اگزوز ماشین و چند چیز دیگه از ماشین تازه تعویض شده و از جنس خوبی استفاده کرده چه چیزی رو مد نظر قرار بدم.فقط دلکو ماشین خراب بوده و دلکو پراید گذاشته روش از یک متخصص سوال کردم گفت اینا همه ساژم هست و فرقی نمی کنه گفت اگه دلکو زانتیا پیدا کردی روش نصب کن واگر نه مشکلی پیش نمیاد نظرتون چیه دوستان عزیز
    لاستیک داشت
    بیمه تا برج 5 سال 93
    رنگ نفره ای تیره
    سلام.
    من فکر میکنم دنبال ماشین سالم و بدون تصادف باشید خیلی بهتره.
    این زانتیا رو چند قیمت دادن به شما؟
    کجا رنگ شده که مثل کارخانه در اوردن؟

3. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما
    خودش که میگفت رنگ کارخونه هست
    نمیدونم کجا رنگ کردن
    میگه 26 میلیون

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما
    خودش که میگفت رنگ کارخونه هست
    نمیدونم کجا رنگ کردن
    میگه 26 میلیون
    قیمتش با تفاسیری که گفتید مناسب است ، اگر به دنبال همچین خودرویی هستید گزینه مناسبی است ، اما میتوانید خودروی در حد صفر یا صفر ( مثل 405 SLX ) رو هم مد نظر داشته باشید .

6. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پوریا جان منم دیدم قیمتش خوبه دنبالشم فقط به خاطر تمام رنگ بودنش خودش میگخ نو بنگاها 25 26 قیمت میکنن راستش رو بخوای من تو کار خرید و فروش ماشین نیستم میخوام واسه خودم نگه دارم باز تا زمانی که پولدار شدم عوضش کنم حدود 10 سال دیگه پژو 405 جی ال ایکس حدود دو هفته پیش توی مهرماه دوستم از نمایندگی ایران خودرو تحویل 35 روز خرید حدود 3 روز دستش بود دیگه ماشین روشن نشد به نمایندگی زنگ زد ماشینش رو بردن الان موتوش رو باز کردن متاسفانه جنس های الان همه چینی ان منم شانس ندارم

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پوریا جان منم دیدم قیمتش خوبه دنبالشم فقط به خاطر تمام رنگ بودنش خودش میگخ نو بنگاها 25 26 قیمت میکنن راستش رو بخوای من تو کار خرید و فروش ماشین نیستم میخوام واسه خودم نگه دارم باز تا زمانی که پولدار شدم عوضش کنم حدود 10 سال دیگه پژو 405 جی ال ایکس حدود دو هفته پیش توی مهرماه دوستم از نمایندگی ایران خودرو تحویل 35 روز خرید حدود 3 روز دستش بود دیگه ماشین روشن نشد به نمایندگی زنگ زد ماشینش رو بردن الان موتوش رو باز کردن متاسفانه جنس های الان همه چینی ان منم شانس ندارم
    دوست من یه مورد رو گوشزد کنم زانتیا خودرویی نیست که 10 سال بتونی باهاش سپری کنی
    استهلاک بالایی داره مگر اینکه از صفر دست خودت بوده باشه.
    حداکثر 4 سا 5 سال شاید بتونی نگهشداری مگر اینکه عاشقش باشی و همه مخارجش رو به جون بخری.

9. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راستش رو بخوایین من زیاد با ماشین بیرون نمیرم موتور دارم ماشین رو واسه تو جاده میخوام مثلا شاید هر 3 یا 4 ماهی یه مسافرتی برم یه ماشین میخوام زاتتیا رو بگیره ماکسیما و مگان هست که پولم بهش نمیرسه نهایتش 27 میلیون دارم خرجش زیاد مهم نیست یعنی درامدم بد نیست فقط میترسم وسایلش گیر نیاد با وجود اینکه توقف تولید است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستش رو بخوایین من زیاد با ماشین بیرون نمیرم موتور دارم ماشین رو واسه تو جاده میخوام مثلا شاید هر 3 یا 4 ماهی یه مسافرتی برم یه ماشین میخوام زاتتیا رو بگیره ماکسیما و مگان هست که پولم بهش نمیرسه نهایتش 27 میلیون دارم خرجش زیاد مهم نیست یعنی درامدم بد نیست فقط میترسم وسایلش گیر نیاد با وجود اینکه توقف تولید است
    برخی وسایلش که خیلی سخت گیر میاد و البته گران ، اینم مد نظر داشته باشید ایمنی زانتیا نصف پراید است ( 1.5 ستاره از 5 ستاره یا 30 امتیاز از 100 امتیاز )

12. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شما بهم چی پیشنهاد میکنید خوب پارس elx که تولید نمیشه گیر بیاد هم خیلی بالاست قیمتش سمند سریر ایا باز هم تولید میشه حدود قیمتش چنده؟ یه ماشین میخوام پشت سر زانتیا راه بره فکر کنید میخوایین یه زانتیا رو دنبال کنید اونم خارج از شهر و تو جاده یک طرفه اونم راننده اش تا اول جاده میرسه پاش رو تا ته میذاره رو گاز سه بار که پلک بزنید مثل نقطه ریزی میشه تو جاده بعدش ناپدید میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما بهم چی پیشنهاد میکنید خوب پارس elx که تولید نمیشه گیر بیاد هم خیلی بالاست قیمتش سمند سریر ایا باز هم تولید میشه حدود قیمتش چنده؟ یه ماشین میخوام پشت سر زانتیا راه بره فکر کنید میخوایین یه زانتیا رو دنبال کنید اونم خارج از شهر و تو جاده یک طرفه اونم راننده اش تا اول جاده میرسه پاش رو تا ته میذاره رو گاز سه بار که پلک بزنید مثل نقطه ریزی میشه تو جاده بعدش ناپدید میشه
    میتونید به پارس ELX مدل 86 فکر کنید ، تمیزش گیرتون میاد و حداقل ایمنیش از زانتیا خیلی بیشتره ، پا به پای زانتیا هم راه میاد .

15. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •