سپاسگذار میشم یکی به من هم پاسخ بده
سپاسگذار میشم یکی به من هم پاسخ بده
با 11 میلیون تومان 206 مدل 82 یا 83 شاید بتونی پیدا کنی
که نیاز به دقت زیادی داره چون 206 خودرویی هست که باید از نظر فنی سالم باشه واگرنه رو خرج می افته
میتونی پراید مدل 90 تمیز و عالی پیدا کنی در حد صفر خیالتم بابت همه چیز راحته
از نظر مصرف و خرج و مخارج کدوم به صرفه تره؟ آیا 206 تیپ 2 پر خرج و هزینه است؟ یا اینکه اگر یک سالم و تمیزش گیر بیاد خریدش بهتر از پرایده؟
من اگر 206 مدنظرم هست صرفا بخاطر قیافشه که می دونم خیلی از پراید بهتره! ولی از نظر فنی و خرج و مخارج متاسفانه خیر! اطلاعی ندارم
در حالت کلی 206 خودرویی با مخارج بالاتر و هزینه های بالاتر نسبت به پراید براتون تمام میشه
البته تاکید میکنم 206 از نظر فنی سالم باشه و ازش درست استفاده بشه و به موقع سرویس هاش انجام بشه خودروی ماندگاری هست
اما اگر رهاش کنی و فقط سوارش بشی نه.
شما پراید رو راحت میتوین گیر بیاری اما برای 206 باید خیلی وقت بزاری میتونی امتحان کنی
من میخوام یک تویتا لند کروزFj_60مدل1983 بخرم میگه 12 تومان. با قیمتش مشکلی تدارم ولی تا حالا نداشتم حتی نمیدونم بالا ترین سرعتش چنده ؟من تویتا دوست دارم.کرونا و کارینا هم داشتم ولی تا حالا لندکروز نداشتم.از نظر فنی وشتابی چطوری ؟؟؟؟
این تویوتا با موتور 6 سیلندر و حجم 4200 CC و گیربکس 5 دنده فکر کنم.
از نظر قدرت و مانور برای تردد در جاده های ناهمواز عالیه اما خود ماشین سنگین و شاسی بلند رو نمیشه زیاد رو شتابش توجه کرد.
مصرف سوختش هم بالاست اما بسیار سخت کار و عمر طولانی داره
علت حذف پست من چی بوده؟
کجاش اسپم بود؟
شرمنده یه سوال دیگه داشتم
تفاوت e1وe2 چی هست؟
دوست من این خودرو بالای 20 میلیون قیمت داره. لطفا رعایت کنید و در تاپیک مربوطه مطرح بفرمایید
بین ماشین های خارجی دهه نود مجود در ایران کدام ماشین از بالاترین سطح ایمنی برخوردار است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)