تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 421 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من خیلی مشکل پسند هستم . هر وقتی میرم لباسی یا چیزی بخرم . اکثرا پسند نمیکنم و باید خیلی بگردم تا جنس مورد نظرمو پیدا کنم . وقتی هم نمیپسندم

نمیدونم به فروشنده چی بگم که بدش نیاد . این کلمه هم تکراری شده که برم چرخی بزنم یا ... لطفا یه چیزی بگین که فروشده هم بدش نیاد .
    بعنوان یه "فروشنده‌ی سابق" بگم که این جمله‌ی "یه چرخی بزنم" چیز اصلا جالبی نیس. منظورم خود این لفظ هست، و نه محتواش و گرنه این حق خریدار هست که با خیال راحت انتخاب و خرید داشته باشه. فقط خواهشا این عبارت "یه چرخی بزنم" رو بکار نبرید .

مثلا خیلی شیک و مجلسی! بگید :
    ممنون/زحمت کشیدید. من باز جنسای دیگه رو هم ببینم، مزاحمتون میشم.

---------------------
    و البته خیلی ها رو هم دیدم که همینجوری کله رو میندازن پایین و میرن که فروشنده یه همچین حالتی پیدا میکنه در مقابلشون: .

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان به یک مشکل حادی برخورد کردم
    ما 3 نفر بودیم(هستیم) حدود 18-19 ساله همیشه با هم بودیم.ولی یه چند وقتی میشه یکیشون یه ادم مضخرف و دروغگو و غیر قابل تحمل شده.مثلا سر کوچه وایسادیم بهونه میاره خوابم میاد که ما بریم خونه وقتی ما میریم خونه خودش میاد میره بیرون...یا چند بار شده برنامه چیده بودیم بریم مسافرت دقیقه 90 با هزار دروغ مسافرتو به هم میزنه و اخر هم میفهمیم فیلم بازی میکرده
    اینا فقط نمونه کوچکی از رفتاراشه

حالا این ادم مذکور 7-8 ماه پیش بدجوری پول لازم بودو داشت ابروش میرفت و منم بلافاصله یعنی 5 دقیقه هم نشد پولو ریختم توی حسابش.من 3 بار اون پولو لازم داشتم و بهم پس نداد اینم بگم که داره و نمیده.خرج چیزهای دیگه میکنه

حالا سوالم دو بخشه

1_با همچین ادمی با این رفتار چجوری باید رفتار کرد؟اگه به من باشه که جواب سلامشم به زور میدم.ولی ما 3 نفریم که برای اون یکی دوستمون رفتارهای این یکی دوستمون زیاد واسش مهم نیست و باز هم باهاش میپره.الان به نظرتون من چیکار کنم؟با 2 تاشون قطع رابطه کنم؟

2_پولو چه جوری ازش بگیرم؟یه بار 2 تا اس ام اس بهش دادم که پول لازمم اقا بهش برخوردو ناراحت شد که چرا 2 بار بهش گفتم پولو کی میدی.الان من چه جوری بهش بگم پولو بده که بهش برنخوره؟الان 3 روزی میشه قرار پولو بده و نداده اگه بهش هم بگم چی شد ؟ناراحت میشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

2_پولو چه جوری ازش بگیرم؟یه بار 2 تا اس ام اس بهش دادم که پول لازمم اقا بهش برخوردو ناراحت شد که چرا 2 بار بهش گفتم پولو کی میدی.الان من چه جوری بهش بگم پولو بده که بهش برنخوره؟الان 3 روزی میشه قرار پولو بده و نداده اگه بهش هم بگم چی شد ؟ناراحت میشه
    بر اساس سوابقی که یاد دارم، کمابیش امکان نداره بهش برنخوره و پول رو بده، علی الاصول! این آدم ها نفس پس دادن پوله که ناراحتشون میکنه نه نوع برخورد شما. و هر نوع برخوردی رو تبدیل به آتو میکنه. وگرنه آدم نجیبی باشه از زیر سنگ پول شما رو جور میکنه که سرش زیر بغل شما نمونه...
    پس یا شما رفیقانه باهاش برخورد میکنه که با وصفی که میدید چیزی دستتون رو نمیگیره یا سفت برخورد میکنید که حقتون رو میگیرید یا هر دو رو میخاید که نیاز به یک ژانگولر بازی و ظرایفی داره که هم باید اطلاع دقیق از طرف داشت و هم در قالب کلمات نمیتونم بگنجونمش و در خیلی مواقع هم بی فایده است...
    خوب قرض دادن به چلی-گرفتن به عاقلی... یکم باید شدید برخورد کنید...با دوست مشترکتون هم دو کلام حساب صحبت میکنید : عزیزجان این بابا حساب و کتاب سرش نمیشه منم بچه اوناسیس نیستم. ایشون منو ب پول فروخته.
    به خودش هم میتونید در این جملات صحبت کنید: تا تاریخ ایکس پولم رو نیاز دارم، خرج ضروریه بدهی دارم. پولو گرفتی که پس بدی، نه؟ الان موعد وامته، تا الان هم تاریخش رو رفاقت انداخت عقب.

در مورد روابط اجتماعی هم دیگه با خودتون...با این شرح انسان مطلوب و نیت مثبتی به نظر نمیرسه و ضرر زدنهای این افراد بمرور بزرگتر میشه، ادامه یا عدم ادامه، تصمیم خودتونه و واقع نمیشه از راه دور بدون پیش فرض حکمی داد.

4. 15 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

سلام

من خیلی مشکل پسند هستم . هر وقتی میرم لباسی یا چیزی بخرم . اکثرا پسند نمیکنم و باید خیلی بگردم تا جنس مورد نظرمو پیدا کنم . وقتی هم نمیپسندم

نمیدونم به فروشنده چی بگم که بدش نیاد . این کلمه هم تکراری شده که برم چرخی بزنم یا ... لطفا یه چیزی بگین که فروشده هم بدش نیاد .
    سلام
    خیلی راحت عذر خواهی کنید و بیاید بیرون
    وظیفه ی فروشنده است که برای شما جنس بیاره و شما ببینید

6. 4 کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

دوستان به یک مشکل حادی برخورد کردم
    ما 3 نفر بودیم(هستیم) حدود 18-19 ساله همیشه با هم بودیم.ولی یه چند وقتی میشه یکیشون یه ادم مضخرف و دروغگو و غیر قابل تحمل شده.مثلا سر کوچه وایسادیم بهونه میاره خوابم میاد که ما بریم خونه وقتی ما میریم خونه خودش میاد میره بیرون...یا چند بار شده برنامه چیده بودیم بریم مسافرت دقیقه 90 با هزار دروغ مسافرتو به هم میزنه و اخر هم میفهمیم فیلم بازی میکرده
    اینا فقط نمونه کوچکی از رفتاراشه

حالا این ادم مذکور 7-8 ماه پیش بدجوری پول لازم بودو داشت ابروش میرفت و منم بلافاصله یعنی 5 دقیقه هم نشد پولو ریختم توی حسابش.من 3 بار اون پولو لازم داشتم و بهم پس نداد اینم بگم که داره و نمیده.خرج چیزهای دیگه میکنه

حالا سوالم دو بخشه

1_با همچین ادمی با این رفتار چجوری باید رفتار کرد؟اگه به من باشه که جواب سلامشم به زور میدم.ولی ما 3 نفریم که برای اون یکی دوستمون رفتارهای این یکی دوستمون زیاد واسش مهم نیست و باز هم باهاش میپره.الان به نظرتون من چیکار کنم؟با 2 تاشون قطع رابطه کنم؟

من كه ميگم باهاش قطع رابطه كن.پول رو ازش بگير نشد برو در خونش يجوري كار كن تا خونوادش بفهمن.تا پولتو بگيري.
    بعدش ديگه باهاش كاري نداشته باش.
    اون رفيقتم اگه خواست باهعاش بپره.تو ديگه دور اينا رو خط بكش

8. 3 کاربر از hossein_gorgan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من كه ميگم باهاش قطع رابطه كن.پول رو ازش بگير نشد برو در خونش يجوري كار كن تا خونوادش بفهمن.تا پولتو بگيري.
    بعدش ديگه باهاش كاري نداشته باش.
    اون رفيقتم اگه خواست باهعاش بپره.تو ديگه دور اينا رو خط بكش
    من با نظر شما موافقم فقط لزومی نداره با اون یکی دوستتون قطع رابطه کنید چون اون به شما بدی نکرده

10. 5 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

وقتی به آدم میگن "از خودت بگو" چی باید گفت؟؟؟
    (تو یه جمع دوستانه)

12. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

بستگی داره بخواهید اطرافیان رو بپیچونید یا اینکه واقعیت رو بگید
    برای پیچوندن میشه گفت هیچی ما هم میریم ...میاییم روزگار میگذرونیم
    واقعیت هم که کارهایی که به طور عادی انجام میدیم رو میشه گفت

اینها چیزهایی بود که معمولا من میگم

14. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت snowday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام

من پسری دانشجو هستم و قد 168 سانت دارم .و 22 سال . جثه ریز و کوچکی دارم توی تمام جمع های دوستانه ، اشنایان ، دانشگاه و ... همه منو به چشم بچه میبینن . فکر میکنن یه پسر 16 ساله ام . دیگه مونده چی کار کنم ....

رفتار هامه رو بچگانه میبینم ...خدایا ...دوستان چی کار کنم که همه به چشم بچه نبینن منو ... مساله از ریش گزاشتن و .. گذشته . رفتار های بچگانه هم اصلا انجام نمیدم و سنگین برخورد میکنم .

16. این کاربر از snowday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

من پسری دانشجو هستم و قد 168 سانت دارم .و 22 سال . جثه ریز و کوچکی دارم توی تمام جمع های دوستانه ، اشنایان ، دانشگاه و ... همه منو به چشم بچه میبینن . فکر میکنن یه پسر 16 ساله ام . دیگه مونده چی کار کنم ....

رفتار هامه رو بچگانه میبینم ...خدایا ...دوستان چی کار کنم که همه به چشم بچه نبینن منو ... مساله از ریش گزاشتن و .. گذشته . رفتار های بچگانه هم اصلا انجام نمیدم و سنگین برخورد میکنم .
    اجازه بدید من حرفم رو رک بهتون بگم
    2 حالت داره
    یا اطرافیان شما همه از اون ادم هایی هستند که هیچ وقت تغییر انسان ها رو باور ندارند
    مثلا یکی از فامیل های ما اینجوریه...من حدودا 15 سال پیش چاق بودم...این فامیل ما برای تولد من همیشه لباس خیلی بزرگ میگرفت...
    الان که سالهاست لاغر شدم ایشان هنوز باورش نشده...هنوز برای تولد من لباس میگیره ولی دقیقا 3 ساز اون لباس برای من بزرگه...یعنی هنوز تصورش از من همون تصور بچه ی 15 سال پیشه

یا اینکه تصور شما از خودتون اشتباهه
    خیلی از ادم ها هستند که فکر میکنند خیلی میدونند...احساس بزرگی میکنند...ولی واقعیت اینه که کارهاشون این رو ثابت نمیکنه
    شاید توی جمع دوستان همه به ادم بگن اره تو خیلی میفهمی...تو خیلی عاقلی و...
    ولی باید ببنید نظر بزرگ تر ها هم همینه؟کار درست ، رفتار درست از نظر انها چیه؟
    در ضمن اگر بتوانید در این خصوص با یه مشاور مشورت کنید خیلی خوب میشه

18. 12 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •