تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 405 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان و خسته نباشید. بنده یه دستگاه پکیج بوتان bl220 دارم که کمی قدیمی هستش. خیلی اذیتم کرده و همه ی تعمیرکار های بوتان هی یه کار می خوان بکنند که دستگاه رو عوض کنم. خب من پولدار نیستم و هزینه ی یه دستگاه جدید 2 تا 3 میلیون تومان می باشد و در توان من نیست و باید از هزینه های دیگرم بزنم تا بتونم با این وضع اقتصاد یه پکیج بگیرم!
    دستگاه بوتان من مدتی هست که وقتی در مدل آبگرمکن یا تابستانی قرار می دهم ، آب رو داغ می کنه و مشکلی نیست ولی وقتی آب رو می بندیم، شعله دستگاه خاموش نمی شه و به آب گرم کردن ادامه میده تا جایی که دستگاه صدا های عجیب و غریب می ده و ناگهان پیلوت و کل دستگاه خواموش میشه تا دستگاه نترکه. ما هم مجبوریم دستگاه رو همیشه روی حالت شوفاژ قرار بدیم تا دستگاه اگر هم به گرم کردند آب ادامه میده ، با جریان یافتن آب در پنل های شوفاژ دیگه مشکل قبلی پیش نیاد و آب توی پکیج نجوشه باعث خاموش شدن پیلوت و دستگاه بشه. تا اینکه دیروز زنگ زدم به سرویس کاری که برای ما این دستگاه رو نصب کرده اومد و گفت باید برد دستگاه عوش بشه و 100 هزار تومان میشه و من هم گفتم ولش کن نمی خواد باهاش می سازم و اون هم دستگاه رو بست و درخواست 70 تومان دستمزد کرد برای آمدن و در فاکتور نوشت که سوریس انجام داده در صورتی که کاری نکرده بود و ما هم اعتراض کردیم و گفتیم شما که کاری نکردین و فقط باید هزین ایاب و ذهاب بگیرید و ایشون گفتند کاری رو که لازم بوده انجام داده ام! با کمی بحث و چونه آخر سر به زور 35 تومان دریافت کردند و رفتند و فکر می کنم که ایشون فقط باید 6 تومان هزینه ی ایاب و ذهاب نمایندگی رو باید دریافت می کردند. بگذریم حالا از امروز صبح دستگاه دیگه روشن هم نمیشه ، یعنی نمی تونیم فندک پیلوت رو روشن کنیم و فرقی نداره که 5 دقیقه یا بیشتر پیلوت رو فشار و کبریت روشن کنیم ، تا پیلوت رو ول می کنیم خاموش میشه و روشن نمی مونه! و الان هم آب گرم توی خونه نداریم... خیلی سخته.
    اگه دوستان یه راه حل کم هزینه معرفی کنند ممنون میشم

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام
    راستش اینجوری نمیشه که بگی دقیقا مشکل دستگاه چیه. و باید حتما بیای پای دستگاه و در حالت کارکرد دردشو پیدا کنی.به نظر من بهترین حالت اینه که به همون تعمیرکار زنگ بزنی و بگی بعد از رفتن شما این مشکل پیش امده و اگر دستگاه نیاز به تعویض برد داره یک برد براش یگیری و تعویضش کنی. چون قیمت برد این دستگاه نصبت به دستگاه های دیگه خیلی خیلی ارزونه.
    ولی اگر قصد تعویض دستگاه را داری و میخوای که برات ارزون تمام بشه ، یک دستگاه bn بوتان بگیری که حدود 1400000 تومان قیمتشه.
    سلام دوستان و خسته نباشید. بنده یه دستگاه پکیج بوتان bl220 دارم که کمی قدیمی هستش. خیلی اذیتم کرده و همه ی تعمیرکار های بوتان هی یه کار می خوان بکنند که دستگاه رو عوض کنم. خب من پولدار نیستم و هزینه ی یه دستگاه جدید 2 تا 3 میلیون تومان می باشد و در توان من نیست و باید از هزینه های دیگرم بزنم تا بتونم با این وضع اقتصاد یه پکیج بگیرم!
    دستگاه بوتان من مدتی هست که وقتی در مدل آبگرمکن یا تابستانی قرار می دهم ، آب رو داغ می کنه و مشکلی نیست ولی وقتی آب رو می بندیم، شعله دستگاه خاموش نمی شه و به آب گرم کردن ادامه میده تا جایی که دستگاه صدا های عجیب و غریب می ده و ناگهان پیلوت و کل دستگاه خواموش میشه تا دستگاه نترکه. ما هم مجبوریم دستگاه رو همیشه روی حالت شوفاژ قرار بدیم تا دستگاه اگر هم به گرم کردند آب ادامه میده ، با جریان یافتن آب در پنل های شوفاژ دیگه مشکل قبلی پیش نیاد و آب توی پکیج نجوشه باعث خاموش شدن پیلوت و دستگاه بشه. تا اینکه دیروز زنگ زدم به سرویس کاری که برای ما این دستگاه رو نصب کرده اومد و گفت باید برد دستگاه عوش بشه و 100 هزار تومان میشه و من هم گفتم ولش کن نمی خواد باهاش می سازم و اون هم دستگاه رو بست و درخواست 70 تومان دستمزد کرد برای آمدن و در فاکتور نوشت که سوریس انجام داده در صورتی که کاری نکرده بود و ما هم اعتراض کردیم و گفتیم شما که کاری نکردین و فقط باید هزین ایاب و ذهاب بگیرید و ایشون گفتند کاری رو که لازم بوده انجام داده ام! با کمی بحث و چونه آخر سر به زور 35 تومان دریافت کردند و رفتند و فکر می کنم که ایشون فقط باید 6 تومان هزینه ی ایاب و ذهاب نمایندگی رو باید دریافت می کردند. بگذریم حالا از امروز صبح دستگاه دیگه روشن هم نمیشه ، یعنی نمی تونیم فندک پیلوت رو روشن کنیم و فرقی نداره که 5 دقیقه یا بیشتر پیلوت رو فشار و کبریت روشن کنیم ، تا پیلوت رو ول می کنیم خاموش میشه و روشن نمی مونه! و الان هم آب گرم توی خونه نداریم... خیلی سخته.
    اگه دوستان یه راه حل کم هزینه معرفی کنند ممنون میشم

3. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج خوب خارجی فرولی ایتالیا با 3 سال گارانتی شرکت جنرال.
    پکیج ایرانی بوتان .
    رادیاتور هم راداتورهای پنلی با پکیج سازگارتره و دیرتر هوا میگیره .
    سلام من برای یک واحد 100 متری نیاز به پکیج دیواری دارم منتها از بازر نظرات کاملا متفاوتی شنیدم که بدتر مستاصل شده ام .لطفا راهنمایی فرمائید که کدام برند در شرایط حال حاضر بهت از همه میباشد . در ضمن رادیاتورهای پره ای بهتر است یا صفحه ای
    با تشکر
    Last edited by tamirkar1; 06-08-2013 at 19:25.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما لطف دارید.
    اگر بگید، توی کدوم شهر زندگی میکنید شاید بتونم کمکتون کنم.
    ممنون
    ما سمت هشتگرد کرج هستیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    تا اونجا که من بحثهای دوستان رو خوندم هیچ اتفاق نظری وجود نداره مثل فیلسوف ها شدیم که هیچ کس نظر دیگری رو قبول نداره و از معایب مدل پیشنهادی دیگران و از مزایای مدل پیشنهادی خودش میگه

با این اوصاف نمیشه نتیجه گیری مثبتی انجام داد

برای من که میخوام پکیج بگیرم برای حدود 120 تا 150 متر
    نمیتونم مدل و مارک مشخصی رو انتخاب کنم .
    یکی گفته وایلانت اون یکی اومده میگه نه نه قدیمیاش خوب بود جدیدا خوب نیست
    یکی دیگه میگه آریستون اون یکی میگه نه بابا فقط تبلیغات داره
    یکی میگه بوتان اون یکی میگه نه نه اصلا تعمیر کاراش خوب نیستن فقط اخگر یکی دیگه میگه نه بابا اخگر خیلی خرابی داره و ...
    یکی میگه فرولی ایتالیا اون یکی میگه نه بابا چینی شده
    یکی میگه ویسمن نه کسی تایید میکنه نه تکذیب
    یکی میگه وستن یکی دیگه میاد میگه خدمات خوبی نداره
    یکیپرسید دمراد خوبه یه نفر اومد فقط گفت بله
    و ...........

با این اوصاف چگونه میشه یک مرجع معتبر داشت برای تهیه پکیج مناسب . که هم کیفیت هم خدمات و کارایی و هم قیمت مناسبی داشته باشه و دوستان کارشناس روی اون همگی نظر مثبتی داشته باشن ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نظرتون راجب پکیج پایونیر گلدایران چیه من بتازگی مدل p302 رو گرفتم بنظرم مشخصات خوبی داشت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت شما
    برای طبقه ی چهارم ساختمون چهار طبقه توی تهران پکیجی که در مجموع خوب باشه و قیمتش هم متعادل باشه و مشکل خاصی از نظر صدا و گرمایش و ... نداشته شما چی توصیه می کنین؟ 24000 فن دار مناسبه؟.برام بیشتر کیفیتش مهمه تا خدماتش
    پیشاپیش ممنونم از راهنمایی شما

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز تمام این حرفهای که توی تایپیک زده شده نظرات شخصی دوستانه.و خیلی از حرف هاشون هم درسته.
    مثلا این که وایلانت و بوش (آلمان ) جزء بهترین پکیج های دنیا هستند شکی در این نیست، ولی متاسفانه الان داره در ترکیه ساخته میشه توی ایران خدمات خیلی خیلی ضعفی داره.آریستون شرکت بزرگیه و پکیج های خیلی زیادی داره ولی جزء بهترین های دنیا نیست.و قیمتش هم خیلی بالاست.اکثر سرویس کارهای اریستون هم ازش راضی نیستند و نصب پکیج ایساتیس ( پکیج آریستون وایساتیس توسط گروه ایساتیس یزد تو ایران توضیع میشه) را به آریستون ترجیح میدن. بوتان پکیجی که قیمت مناسبی داره و خدمات نسبتاً خوبی هم میده ولی یک سری قطعاتش واقعاً مشکل داره مثل برد های پکیج بوتان که خیلی زود خراب میشه.فرولی پکیج خیلی خوبیه و خدمات خیلی خوبی هم داره و از جدیدترین و پیشرفته ترین سیستم های نوین در پکیج هاشون استفاده میکنن که فقط به صورت انحصاری مربوط به شرکت ایتالیایی فرولیه ، و کسی که قطعات داخلی این پکیج را دیده باشه متوجه میشه که با چه پکیج هوشمند و قدرتمندی سرکار داره.ویسمن پکیج بسیار بسار خوبیه و قیمت خیلی بالائی هم داره و توی ایران خدماتش هم ضعیفه. وستن جزء پکیج های زیر گروه باکسی هست که متاسفانه اصلاً خدمات نداره نمونه اش تو همین صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بخاطر خدمات ضعیف این شرکت تصمیم داره پکیجش را کامل عوض کنه. دمراد پکیج ترکیه ای که استقبال زیادی ازش نشده و اطلاعات زیادی ازش ندارم.
    تصمیم نهایی با شماست . چون سراغ فروشنده ها که بری با هر ترفندی شده قصد دارن جنس موجود در مغازه شونو به شما بفروشن و اصلا هم براشون مهم نیست که فردا چی میشه و وقتی مشکلی هم پیش بیاد خیلی راحت میگن من کاره ای نیستم و اون وقته که میفهمید چه کلاهی سرتون رفته.
    سلام دوستان
    تا اونجا که من بحثهای دوستان رو خوندم هیچ اتفاق نظری وجود نداره مثل فیلسوف ها شدیم که هیچ کس نظر دیگری رو قبول نداره و از معایب مدل پیشنهادی دیگران و از مزایای مدل پیشنهادی خودش میگه

با این اوصاف نمیشه نتیجه گیری مثبتی انجام داد

برای من که میخوام پکیج بگیرم برای حدود 120 تا 150 متر
    نمیتونم مدل و مارک مشخصی رو انتخاب کنم .
    یکی گفته وایلانت اون یکی اومده میگه نه نه قدیمیاش خوب بود جدیدا خوب نیست
    یکی دیگه میگه آریستون اون یکی میگه نه بابا فقط تبلیغات داره
    یکی میگه بوتان اون یکی میگه نه نه اصلا تعمیر کاراش خوب نیستن فقط اخگر یکی دیگه میگه نه بابا اخگر خیلی خرابی داره و ...
    یکی میگه فرولی ایتالیا اون یکی میگه نه بابا چینی شده
    یکی میگه ویسمن نه کسی تایید میکنه نه تکذیب
    یکی میگه وستن یکی دیگه میاد میگه خدمات خوبی نداره
    یکیپرسید دمراد خوبه یه نفر اومد فقط گفت بله
    و ...........

با این اوصاف چگونه میشه یک مرجع معتبر داشت برای تهیه پکیج مناسب . که هم کیفیت هم خدمات و کارایی و هم قیمت مناسبی داشته باشه و دوستان کارشناس روی اون همگی نظر مثبتی داشته باشن ممنون میشم راهنمایی کنید
    Last edited by tamirkar1; 07-08-2013 at 23:44.

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مبارک باشه ، پکیج بدی نیست اما توی پکیج های گلد ایران مدل پرستیژ حرف اول را میزنه.
    نظرتون راجب پکیج پایونیر گلدایران چیه من بتازگی مدل p302 رو گرفتم بنظرم مشخصات خوبی داشت

12. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ظرفیت پکیج با توجه به متراژ ساختمان و موقعیت جغرافیایی و میزان سرمای هوا تعیین میشه. ولی از اونجایی که در طبقه چهار از 4 طبقه هستید باید حتماً پکیج فن دار نصب کنید.
    سلام و خسته نباشید خدمت شما
    برای طبقه ی چهارم ساختمون چهار طبقه توی تهران پکیجی که در مجموع خوب باشه و قیمتش هم متعادل باشه و مشکل خاصی از نظر صدا و گرمایش و ... نداشته شما چی توصیه می کنین؟ 24000 فن دار مناسبه؟.برام بیشتر کیفیتش مهمه تا خدماتش
    پیشاپیش ممنونم از راهنمایی شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •