اومدیم یه دست الان بزنیم یک عوضی به اسم feri انقد به سرورا اتک داد سرور کلا محو شد![]()
اومدیم یه دست الان بزنیم یک عوضی به اسم feri انقد به سرورا اتک داد سرور کلا محو شد![]()
دوستان من ديگه ميخوام از تي خداحافظي كنم. اگه خوبي ،بدي،بني مني چيزي ديدين ببخشيد مارو.
سرور هم در هاله اي از ابهام قرار ميگيرنه.هرمس هستش. ديگه نمي دونم سرور رو سرپا نگه ميداره يا ترتيبش داده ميشه
بدرود فور اِوِر
Sent from my iPhone 5s using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا چرا می خواهی از tee خداحافظی کنی ؟!!؟ دلمون برات می تنگه ! دو نقطه گریه
Tw در اندروید) گلکسی نوت 2( :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورس و فایل apk تو سورس فورجه موجوده.
فایل apk را بزار ببینم چطوریه.
خودم یدونه دارم ماله ۰.۵.۲ هستش باگ هم زیاد داره
Sent from my iPhone 4s
دوستان تا حالا من هيچ كدومتون رو نديدم تو بازي. كي تا حالا منو ديده؟ nick name: iljimae
ندیدی چون با این اسم ها نمی یاییممن همونی هستم که دیروز خودت را می کشتی ازم می پرسیدی که p30world هستم یا نه
evil saeid هستم
منم HUNTER
یا
MOZEEEEEEEE
ممنون سعید جان ولی من دیگه وقت ندارم بازی کنم.دل کندن ازش سخته.تی وردز رو حذف کردم که جلو چشم نباشه دیگه
فكر كنم كه پينگ من رو تو بازي ديده باشيد. در بهترين حالت بالاي 180 است. تو اون پينگ هم مي شه خوب بازي كرد اما واسه من كه 2 ماه هم نيست كه شروع كردم كمي سخته. از دوستان مي خوام كه اگر مپ تمريني ، تستي ، فيلم آموزشي و .... دارند لينك بدن ما هم ياد بگيريم
. من الان Ddrace , Fng رو بلدم و مشكل اصلي من هم در زدن حركات خوب در Fng هست. مثلا حركات حرفه اي كشتن بازيكن حريف كه با چكش پرتاب مي كنيم يا با هوك تو هوا مي چرخونيم. ( ديگه نتونستم كتابي بگم
).
با تشكر از شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)