داداش دمت گرم مثل اسپیرین بود این روشت بار اول رد شد!!!!
داداش دمت گرم مثل اسپیرین بود این روشت بار اول رد شد!!!!
داشت يكي از بهترين بازي هايي كه انجام دادم ميشد كه آخراش حالم گرفته شد اونجايي كه [SPOILER]طرف ميگه داداشت رو مي خوام بفرستم واسه يمني ها اونا دوستش دارن ![/SPOILER] خيلي ديالوگ زشت و نژادپرستانه اي بود (براي يه بازي بزرگ كه همه دنيا هم بازيش ميكنن) واقعا فكر مي كنيم اونا با فرهنگن و اين چيزا حاليشونه
Last edited by docomid; 01-03-2013 at 02:53.
یک جای مشخصی برای کشتن خوک و... نیست من هنوز نتونستم کیفم رو آپدیت کنم اصلا حیوون پیدا نمیشه !!
چرا این نارنجک ها نمیترکن مصنوعین ؟!
سیو رو کجا میریزه ؟!
ممنون
دوستان در اخر بازی اگه join citra رو بزنیم چه اتفاقی میفته تو اسپویلر برام یکی توضیح بده
thx
اگه از دکل ها بالا رفته باشی و نقشه رو آزاد کرده باشی. روی نقشه زوم که کنی جای تمام جک و جونور ها معلومه. می ری و دخلشون رو میاری.
نارنجک ها هم می ترکن. یعنی چی نمی ترکن؟
صحنه ای +18 مشاهده می کنی.
با g پرتاب نمیشن اصلا
کل نقشرو چجوری باید باز کرد ؟
اگه میخوای نارنجک پرت کنی اون دکمه وسط موس را به داخل فشار بده .... اگه نارنجک را داخل دستت نگه داری زمانش میگذره و اگه پرتاب کنی زودتر منفجر میشه
برای آزادکردن کل نقشه لازمه به همه برج های رادیویی (Radio Towers) بری و همه را فعال کنی ....
سلام دوستان
اگه ممکنه سیو بازی اون قستمتی که میره تو خونه دکتره دنبال دوستاش ولی دوستاش رو سیترا برده و دکتر هم داغون شده رو بزارید
من به سیترا نپیوستم و دوستاش رو آزاد کردم حالا میخوام ببینم اگه به سیترا بپیوندم چی میشه
ممنون
سلام به همه
آقا من تو یه یک ماموریت توی جزیزه ی هویت گیر کردم.
با سم همه جا را بمب میگذارم بمب ها هم منفجر میشه بعد هم ماشین را سرجاش پارک میکنم سم میره تو این اتاق کناری و بعد همه میان و همه را هم میکشم بعد دیگه نمیدونم چیکار باید کرد هیچ جایی هم رو نقشه علامت نداره.
این man the turret چیه؟
چیکار باید کرد؟
اینم عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زود بگید اینجا گیر کردم.
اعصابم خورده.
Last edited by M.Sadegh.M; 06-03-2013 at 20:41.
تا جایی که یادم هست باید منتظر سم باشید تا بیاد و راه بیفتید با ماشین. man the turret یعنی همین که تیربار رو دارید روی ماشین.
شاید یک باگ باشه که البته روی Xbox 360 دیده نشد! شاید یه دشمن مونده باشه اون پشت مشتا!
ببینید اگر برید و راننده ماشین بشید و یکم حرکت کنید تغیری میکنه؟!میتونید از ماشین پیاده شید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)