دستت درد نکنه
والا این معلم ما برای هر درس 30-40 تا سوال میده خوب نباید بترسم؟![]()
دستت درد نکنه
والا این معلم ما برای هر درس 30-40 تا سوال میده خوب نباید بترسم؟![]()
عربی من از روی آموزش عربی 3 خیلی سبز میخونم . قواعد هم سعی کن بصورت درختی و خلاصه بنویسی و مرور کنی.
ادبیات به طرز خطرناکی وقت گیره . شب تا صبح همه بیداریم
زبان فارسی هم جزوه معلم کامل کامله . مهم وقتیه که باید بزارم
جبر نابودم . فصل دو که اصلا بلد نیستم . احتمالم هنوز نخوندم
دینی هم از یکشنبه شروع میکنم .
فیزیک هم در وضعیت خوبیه .فصل 1 و 4 و 5 رو میشه سریع بخونی . فصل 2 و3 رو به دقت بخون
حسابان فصل 4و 5 رو خوندم ولی بقیش احتمالا بمونه واسه شب امتحان
شیمی فصل یک بعضی از مسائلو نمیتونم حل نمیکنم . فصل دو رو بلدم . فصل 3 هم اصلافقط خوبیش اینه که وقت خارجه رو به شیمی میدم
![]()
ممنون دادا
معلم شما جدا جزوه میگه درس زبان فارسی؟من که کتابم هم سفیده
راستی حسابان 4 فصله!
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
دوستان سال سومی اینقدر نترسین بابا !!! منم میترسونین ها ...
شما کتابو فول بخونین بیست میشین! امسال همه سوال ها از کتاب میاد یعنی فکر نکنم هیچ نوع سوال پیچیده بیارن!!! این حرفو خود وزیر آموزش و پرورش زد... من هیچ کاره امفقط بگم استرس باعث فراموشی میشه مثل من شاد باشین و قشنگ با برنامه درساتونو بخونین ، پای اینترنت هم یک ماه نیاین... (اگه میخواین ... بیاین ولی خیلی کم،در وقت آزاد...) بعدش وقتی درس میخونین یک الی 2 ساعت پای یدونه مسئله ننشینین!!!! اولش قشنگ کتاب رو کامل بخونین!!! بدون هیچ نوع عجله ای... بعدش قشنگ تمرین و مسائل کتاب رو خودتون حل کنین و قشنگ وقت هم واسش بذارین...بعدش تکرار و تمرین... و در آخر تا شب امتحان هم دور کنین تمام ... ایشالله بیست میشین :
البته جا نماند سوال های پارسال رو هم یه نگاهی بندازین و اونارم تمرین کنین...
در یک کلام ( هرچه قدر زحمت بکشین همونقدر هم مزد میگیرین! همینجوره دیگه نه؟ مثلا جایی میری کار میکنی به اندازه کار کردنت مزد دریافت می کنیموفق باشین.
حسابان 5 فصله !!!!![]()
باز خوبه شما 30 ، 40 سوال داده من که کلا چند دونه سوال داده اما کله درس جوابشونهیعنی یقریبا سوالی یه صفحه جواب
حتما از الان یه فکری واس جبرت بکن (در اولویت قرارش بده) چون فصله دو به شدت وقتگیره و به تمرینه زیاد نیازداره
شیمی هم فصل سه کاملا حفظیه وقتی نمیبره
دوست عزیز نمیدونم جوابایی که دوستان دادن مشکلتون رو برطرف کرد یا نه اما منم راهی رو که خودم استفاده میکنم خدمتتون عرض میکنم
به نظر من اول از روی جزوت بخون اگر متوجه شدی برو سراغه کتاب متنش (در حد روخوانی) بخون و بعد برو سراغ تمرینا حل کن اگر هم از روی جزوه متوجه نشدی برو سراغ کتاب کمک آموزشیت (البته اگر داری) و بعد بیا سراغ کتاب در اخر هم نمونه سوال نهایی حل کن
البته خودم این راه رو انجام نمیدم ولی خیلی دوست دارم ارادش رو داشته باشم انجام بدم![]()
این امتحاناتونو خوب بخونیناااا میگن سال دیگه تاثیر معدل تو کنکور مستقیمه ،نه مثبت..
آره جدا میگه .
حسابان 5 فصله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)