تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 113 از 337 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

مجددا سلام
    یه سوال دیگه -- در پروتکل arp ما ادرس فیزیکی را می خواهیم بدست اوریم در اینحالت جواب در خواست ما بشکل چه بسته ایی بدست ما می رسه یا بعبارتی جواب ماشینی که ادرس فیزیکی اون همون ادرس مورد نظر ماست در قالب چه پروتکلی برای ما ارسال می شود ؟
    ببین دوست عزیز پروتکل یه چیز دو طرفه است
    یعنی وقتی قراره از یه پروتکل استفاده بشه باید دو طرفی که می خوان از اون اسنفاده کنند روی اون پروتکل به توافق رسیده باشند پس هر دو از یه پروتکل استفاده می کنند
    حالا چند نوع بسته داریم که یکی از اونها بسته درخواست(request) و یکی دیگه پاسخ (Reply)هست و این بسته ها برای هر پروتکلی وجود داره
    پس وقتی شما از کامپیوتری اطلاعاتی را می خواهید اونا را در قالب بسته reply یا (Ack) برای شما می فرسته

امیدوارم به جواب مورد نظرت رسیده باشی
    Last edited by undertaker_ss; 24-02-2009 at 11:07.

2. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

ممنون عزیز باشه اینو امتحان میکنم ببینم که چی میشه

فقط چند سوال دیگه دارم
    اول اینکه چرا دستورات
    ipconfig /release
    ipconfig /renew در ویندوز ویستا کار نمیده ؟؟؟ چطوی باید آی پی را ریست کنم و رینیو کنم ؟؟؟
    دوم: چطوری میتونم کاری کنم که از فولدر کلاینت ها به صورت اتومات کاپی بگیرم یعنی یک بکاپ ؟؟؟ یعنی از مای داکیومنت کلاینت ها از روی کامپیوترشان به روی سرور بکاپ بگیرم اتومات ؟؟
    سوم: یادمه تو آموزشگاه زمانی که ایران بودم و تازه ویندوز دو هزار برای سرور استفاده میشد همه کارآموزان یک یوزر نیم و پسورد داشتند که وقتی وارد میشدیم فقط یک فولدر بود و هیچ چیز دیگری در کامپیوتر نبود نه درایوی نه چیزی اضافه ای و فقط برای هر یوزر 20 ام بی فضا گذاشته بودن ؟؟ چطوری میتونم این کار را بکنم که وقتی کلاینتی وارد یوزر و پسورد خود شد هیچ درایوی از کامپیوتر خود را نبینه حتی درایو سی و فقط یک فولدر باشه که روی سرور باشه ؟؟؟ و هر کاری که باشه روی همان فولدری که داره سیو بشه .
    چهارم: من چطوری میتونم به یک کلاینت رموت کانکت شوم ؟؟ مثلا یک کامپیوتر است یک ادمین داره و یک یوزر دومین من میتونم به یوزر ادمین وارد بشم ولی هرچی گشتم تا یوزر دومین را در کامپیوتر ادد کنم که بتونم وارد کامپیوتر با یوزر دومین بشم نتونستم مثلا من از کامپیوتر خود میخواهم وارد PC1 بشم ولی با یوزر دومین وقتی یوزر و پسورد دومین را وارد میکنم نمیتونم خطا میده !!
    یعنی میخواهم به PC1 به عنوان یک یوزر دومین وارد بشم نه به عنوان ادمین اون کامپیوتر !! حالا چطوری ؟؟
    جواب سوال اول: من خودم ویستا ندارم اما توی xp اگه می رفتید توی کانکشن شبکه یه گزینه Repair داشت که همین کار رو می کرد
    جواب سوال چهارم: کامپیونر pc1 عضو دومین هست دیگه؟ چه خطایی می ده؟log on locally که احتمالا انجام نمی دید

جواب بقیه رو هم نمی دونستم شرمنده

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام
    من یک شمکل با isa server دارم.وقتی رو سیستم نصب می کنم اون صفحه آبی مرموز میاد که میگه دستگاه رم کم آورده.در صورتی که رم سیستم 1 گیگ هست و از ویندوز 2003 سرور استفاده کردم.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم چون خیلی به این برنامه نیاز دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من تازه واردم بچه ها
    یه سوال داشتم
    واسه نصب ویندوز سرور تو vmwareتنظیم خاصی لازمه؟
    من اومدم نصب کنم ولی به قسمتی که بایدf8رو واسه تایید بزنیم رسد دیگه جلو نرفت
    نمیدونم مشکل از کجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه SALMAN_LOOLOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان من یه مدت 200 سالی نبودم ... خواستم بگم که اگه کسی سوالی داشت ما هم کمکی از دستمون بر بیاد انجام می دیم البته بهتره تخصصی باشه .... اگه سواله معمولی بود یه سرچ توی فروم انجام بده همه چیز پیدا میشه ..... موفق باشید ...............................................س مان ................................................
    ایمیل من :tps_800@yahoo.com

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز salman--looloo
    چطوری همشهری !!!!!
    سوال من اینه که چطوری پروتکل IGMP برای یک گروه از کامپیوترهای شبکه اطلاعات ارسال می کنه امیدوارم سوالم تخصصی باشه .

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز undertaker_ss
    ممنونم از راهنمایی شما __ یه سوال دارم اونم اینکه در مدل tcp/ip لایه دوم یعنی لایه شبکه چطور به لایه اول اطلاع می ده که ادرس مقصد بسته اطلاعاتی یک شبکه دیگه است ولایه اول ادرس فیزیکی defult gateway را چطور بدست می اره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

دوست عزیز undertaker_ss
    ممنونم از راهنمایی شما __ یه سوال دارم اونم اینکه در مدل tcp/ip لایه دوم یعنی لایه شبکه چطور به لایه اول اطلاع می ده که ادرس مقصد بسته اطلاعاتی یک شبکه دیگه است ولایه اول ادرس فیزیکی defult gateway را چطور بدست می اره ؟
    خواهش می کنم دوست عزیز
    ببین لایه فیزیکی از آدرس و این چیزا چیزی سر در نمی اره
    توی لایه فیزیکی فقط با اتصال فیزیکی یعنی کابل و سیم و این چیزا کار انجام می شه حالا اطلاعات از طریق لایه فیزیکی ارسال می شه و هر کس که اطلاعات مربوط به اون بود خودش اطلاعات رو از روی شبکه بر می داره
    چون توی هر بسته علاوه بر ادرس مبدا ادرس مقصد هم هست
    پس توی لایه فیزیکی defult gateway اصلا معنی نداره چون این لایه از IP چیزی سر در نمیاره
    ببخشید اگه بد توضیح دادم
    اگه بازم سوالی بود در خدمتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

دوست عزیز salman--looloo
    چطوری همشهری !!!!!
    سوال من اینه که چطوری پروتکل IGMP برای یک گروه از کامپیوترهای شبکه اطلاعات ارسال می کنه امیدوارم سوالم تخصصی باشه .
    با اجازه آقا سلمان من جواب رو می گم
    اگه hostid رو توی قسمتی از بسته ارسالی که باید آدرس آی پی مقصد رو بنویسی همه اش رو صفر بداری بسته برای کل کامپیوترهای توی شبکه که netid شون یه چیز مشخص مثلا 192.168.100
    هست ارسال می شه
    مثلا اگه بخوای یه بسته برای همه کامپیوترها با netid 192.168.100 ارسال بشه باید ادرس مقصد بسته رو 192.168.100.0 بگذاری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

سلام
    من تازه واردم بچه ها
    یه سوال داشتم
    واسه نصب ویندوز سرور تو vmwareتنظیم خاصی لازمه؟
    من اومدم نصب کنم ولی به قسمتی که بایدf8رو واسه تایید بزنیم رسد دیگه جلو نرفت
    نمیدونم مشکل از کجاست
    داداش اینجا مشکلت رو مطرح کن شاید زودتر به جواب برسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •