هه هه هه!!
اينم هيچ كاري نمي تونه بكنه بجز اينكه ايران تو جام ملت ها حذف كنه!
بله
خير
هه هه هه!!
اينم هيچ كاري نمي تونه بكنه بجز اينكه ايران تو جام ملت ها حذف كنه!
بولتن نيوز
حدود يك سال پيش هم رسانه هاي آلمان از درخواست حسين رضازاده وزنه بردار مشهور ايراني براي كسب تابعيت اين كشور در ازاي پيوستن به تيم وزنه برداري آلمان خبر داده بودند
نشريه آلماني فرانكفورتر روندشاو نوشت مهدي مهدوي كيا كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران خواستار دريافت تابعيت آلماني شده است.
به گزارش خبرنگار بولتن نیوز؛، اين نشريه مطلب مذكور را روز شنبه به نقل از "هري برت بروخهاگن" رييس باشگاه فوتبال آينتراخت فرانكفورت اين كشور اعلام كرد.
اين خبر حاكي است مهدوي كيا قصد دارد به دلايل خانوادگي تابعيت آلماني دريافت كند.
پيشتر برخي رسانه هاي آلماني گزارشهايي منتشر كرده بودند دال بر اينكه مهدوي كيا علاوه بر ازدواج قبلي خود، در مدت حضور در آلمان با دختر يك جراح مشهور ايراني مقيم اين كشور هم بطور همزمان ازدواج مجددي انجام داده است.
مهدوي كيا كه پيشتر به مدت 8 سال در تيم فوتبال باشگاه هامبورگ آلمان توپ مي زد، در اواخر فصل گذشته از اين تيم جدا شد و به گفته خود برغم دريافت پيشنهادهاي جالب توجه از باشگاههاي فوتبال كشورهاي مختلف، به دليل مسايل خانوادگي ترجيح داد همچنان در آلمان به فوتبال ادامه بدهد و به همين دليل از فصل جاري و با قراردادي سه ساله به تيم آينتراخت فرانكفورت پيوست .
حدود يك سال پيش هم رسانه هاي آلمان از درخواست حسين رضازاده وزنه بردار مشهور ايراني براي كسب تابعيت اين كشور در ازاي پيوستن به تيم وزنه برداري آلمان خبر داده بودند كه در آن زمان رضازاده اين موضوع را تكذيب كرد.
مبلغ قرارداد سرمربي پرسپوليس 550 هزار يورو است كه 150 هزار يورو به عنوان پاداش قهرماني به آن اضافه خواهد شد.
يكي از نزديكان باشگاه پرسپوليس در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در اين مورد اظهار داشت: تنها شرط قطبي براي حضور در ايران، دريافت 150 هزار يورو به صورت نقد است.
اين مربي از مسئولان باشگاه خواسته كه اين مبلغ را حداكثر تا روز دوشنبه هفته جاري تحويل مدير برنامههاي او كه در ايران حضور دارد، بدهند.
مديران پرسپوليس نيز به افشين قطبي اطمينان دادهاند مبلغ درخواستي را آماده ميكنند و تا روز مورد نظر در اختيار نماينده وي قرار ميدهند.
اين منبع آگاه كه نخواست نامش فاش شود، عنوان كرد: 700 هزار يورو، تقريبا معادل 900 هزار دلار است. بنابر اين، قطبي حدود 100 هزار دلار كمتر از آري هان و مصطفي دنيزلي كه مربيان شناخته شده و حرفهاي در جهان فوتبال بودند، دريافت ميكند.
افشين قطبي، مربي ايراني تيم فوتبال كره جنوبي، در گفت و گويي با فارس عنوان كرد كه سفر وي به تهران كه قرار بود سهشنبه هفته جاري باشد، به تعويق خواهد افتاد. گويا قرار است وي هفته آينده و از طريق آمستردام وارد تهران شود.
یادم میاد استیلی چند روز قبل میگفت کل کادر فنی باشگاه 150 میلیون هزینه نداشت
ولی حالا میشنویم بدون پاداش مبلغ 709 میلیون تومن بهش میدن
یعنی به قول روزنامه جام جم روزی 2 میلیون برای حضور در ایران
بعد میگن زمین نداریم
پول بازیکن نداریم
پول دفتر برای باشگاه نداریم
بازیکانانش رو حرج میزنه
افسوس برای این فوتبال
افسوس
اين مرد تنها يك شارلاتان است
من جام ملتها روي اين مرد زوم كرده بودم .تمام حركات و حرفهايش بوي تزوير ميده.
آينده شاهد اين حرف من خواهد بود
از چه نظر شارلاتان هست
میشه دقیق تر توضیح بدید؟![]()
مربی بزرگیه وگرنه در کنار این مربیان بزرگ کار نمی کرد
من بهش اطمینان دارم
به خاطر همون 150 هزار دلار هم که شده پرسپولیس رو قهرمان می کنه
پس بگو چرا می گفت یک شرطی دارم و در صورتی که عملی شود بلافاصله به ایران می آیم![]()
رو که نیست
خودشون لیست رو با پست عادی فرستادن اونوقت غرامت می خوان برای چی؟
برای اینکه طبق قوانین از این مسابقات کنار گذاشته شدن؟؟؟؟
Last edited by MORINIO; 05-08-2007 at 19:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)