تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 456 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با این اوصاف اگه فصل بعد مثل قبلی مصدومیت بیاد سراغ بازیکنا تیم تقریبا بازیکن جانشین نداره!جای خرید امسال همه رو فروخت!بابا انقدر بدهی هم اگه باشه نباید که تیم رو حراج کرد فصل بعد قهرمانی 3 تا جام بدهی رو میده امسال هم که با اون همه جام واون همه جایزه که به نیوکمپ اومد نباید دیگه زیاد مشکلی باشه!تا پارسال حق داشت اخه فقط تیم فوتبال بود که خرج بقیه رو هم میداد اما پارسال همه تیم ها قهرمانی داشتن و تقریبا پول خوبی نصیب باشگاه شد!

2. 4 کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

به نظر من که تا حالا فصل نقل و انتقالات ناامید کننده ای داشتیم؛

خروجی و ورودیهامون اصلا تناسبی نداشتن؛

گرون خریدیم و مُفت فروختیم؛

من که اسمشو میذارم فاجعه؛

نیمکتمون فصل قبل هم ضعیف بود؛

این فصل خالی تر از همیشه شده؛

نمی دونم تو سرِ گواردیولا و راسل و ... چی میگذره...

4. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا در فکر بازگرداندن جفرن در یکی دو سال آینده

سایت گل – باشگاه بارسلونا اعلام کرد در قرارداد فروش جفرن به اسپورتینگ لیسبون بندی وجود دارد که می تواند این بازیکن را در پایان قراردادش به نوکمپ بازگرداند.
    جفرن به دلیل نیمکت نشینی در بارسلونا چهارشنبه با رقم 3.7 میلیون یورو به باشگاه اسپورتینگ لیسبون پیوست. باشگاه بارسلونا صبح روز پنجشنبه اعلام کرد آنها می تواند در پایان فصل 12-2011 با رقم 8 میلیون یورو و در پایان فصل 13-2012 با رقم 12 میلیون یورو جفرن را دوباره به خدمت بگیرند.
    جفرن 23 ساله چهاردهمین خرید تابستانی اسپورتینگ لیسبون بود که قصد دارد بعد از عنوان سومی در سال گذشته فصل آینده با تیم پر قدرت به قهرمانی در لیگ فوتبال پرتغال فکر کند. جفرن در ترکیب اسپورتینگ برای حضور در جام رامون کارانسا که تیم های اودینزه مالاگا و کادیز در آن حضور دارند قرار گرفته است.

6. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو در روز 4 آگوست

سسک در دیدار سوپرکاپ

بارسا امیدوار است که سسک به عنوان بازیکن بارسلونا در برابر مادرید بازی کند

اعضای کادر مدیریتی و فنی بارسا ، هر دو امیدوار هستند که سسک در هفته آینده قراردادش را امضا کند

" Shakiro .... آنها در میامی پیکه را اینچنین تشویق می کردند"

اوریل رومئو در ازای 5 میلیون یورو به چلسی می پیوندد

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت در روز 4 آگوست

" شما می توانید سسک را بفروشید "

ونگر به آرسنال گفت که بر روی سسک برای فصل آینده حساب نمی کند

فابرگاس به خاطر احترام به احساسات هوادارن آرسنال امروز با بقیه اعضای تیم تمرین خواهد کرد

تیتو ویلانوا : " سسک بسیار عالی با تیم هماهنگ خواهد شد "

8. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض کاروان بارسلونا وارد دالاس شد/ کاتالونیایی ها درانتظاراولین برد در آمریکا

شاگردان پپ گواردیولا عصر امروز جلسه تمرینی ای را برگزار می کنند و شنبه در دیداری دوستانه مقابل کلوب آمه ریکای مکزیک قرار خواهند گرفت

سایت گل- کاروان بارسلونا همچنان در اردوی آمریکا به سر می برد و بعد از حضور در واشنگتن و میامی اکنون وارد دالاس شنبه است و ساعت 2.30 بامداد یکشنبه به وقت تهران درآخرین دیدار دوستانه اش در آمریکا مقابل تیم کلوب آمه ریکای مکزیک قرار خواهد گرفت. این دیدار دوستانه در ورزشگاهی مسقف و بسته که هوای مناسبی خواهد داشت برگزار می شود.
    طبق برنامه ریزی های انجام شده بارسلونا عصر امروز تمرین خواهد کرد و بعد از آن پپ گواردیولا در کنفرانسی خبری شرکت خواهد نمود.
    آبی اناری ها در زمان ورودشان به دالاس با گرمایی در حدود 40 درجه سانتی گراد مواجه شدند و این شهر یکی از گرمترین روزهایش را تجربه می کرد. البته این گرمای هوا برای گواردیولا و شاگردانش نگران کننده نیست. آنها شنبه ساعت 15 به وقت محلی (حدود 2.30 بامداد یکشنبه به وقت تهران) در دیداری دوستانه در ورزشگاه دالاس کاوبویز که یکی از ورزشگاه های مدرن آمریکا و سرپوشیده و مجهز به تجهیزات تسویه هواست مقابل کلوب آمه ریکا قرار خواهند گرفت.
    بدین ترتیب بارسلونا به دنبال رسیدن به اولین پیروزی اش در تورتابستانی آمریکا خواهد بود. آنها در اولین دیدار دوستانه شان در آمریکا با نتیجه 1-2 مغلوب منچستریونایتد شدند و سپس با نتیجه 1-4 از چیوواس گوادالاخارا شکست خوردند.

10. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض عکس یادگاری پیکه با جام قهرمانی ان.بی.ای

سایت گل- با ورود کاروان بارسلونا به شهر دالاس، جرارد پیکه، عکسی را در صفحه توئیترش قرار داده که در آن ، این مدافع جوان را در حالی که جام قهرمانی رقابتهای لیگ بسکتبال آمریکا «ان.بی.ای» را در دست دارد. سال گذشته این تیم دالاس ماوریکس بود که به قهرمانی لیگ «.ان.بی.ای » دست یافت. این عکسی است که پیکه در صفحه توئیترش قرار داده

12. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فهرست اسپانيا براي بازي با ايتاليا : تياگو آلكانتارا دعوت شد

سايت گل ـ ويسنته دلبوسكه سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا با دعوت از تياگو آلكانترا بازيكن بارسا هواداران اين كشور را شگفت‌زده كرد.
    آلكانترا كه به تازگي مجددا به جمع بازيكنان بارسا اضافه شده شرايط خوبي در بازي‌هاي دوستانه اين تيم داشته است. اسامي بازيكنان اسپانيا به شرح زير است.

دروازه‌بان‌ها: كاسياس، والديس، رينا
    مدافعان: ايرا اولا، راموس، آربلوئا، پيكه و آلبيول
    هافبك‌ها: بوسكتس، ژابي آلونسو، خاوي مارتينس، كاسورلا، ديويد سيلوا، اينيستا، چابي و آلكانترا
    مهاجمان: ويا، يورنته، تورس، نگرادو، ماتا و پدرو
    تيم ملي اسپانيا با تركيب 3ـ3ـ4 بازي خواهد كرد.

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فوری :آخرین جلسه برای فابرگاس

ايوان گازييديس ظاهرا براي دريافت پيشنهادي در حدود 40 ميليون پوند آمادگي دارد

سايت گل ـ‌ به نظر مي‌رسد ماجراي طولاني سسك فابرگاس و حركت پاندولي او بين دو باشگاه‌ آرسنال و بارسلونا رو به اتمام است. دقايقي پيش بي‌بي‌سي در خبري فوري ازاحنمال امضاي يك توافق جديد ميان اين دو باشگاه بزرگ اسپانيايي و انگليسي خبر داد.

به گزارش سايت گل از لندن رئيس باشگاه آرسنال در ملاقات با مديران باشگاه بارسلونا آخرين مذاكره را در مورد اين انتقال انجام خواهد داد. ايوان گازييديس ظاهرا براي دريافت پيشنهادي در حدود 40 ميليون پوند آمادگي دارد.
    اگر بارسلونا حاضر به پرداخت اين مبلغ سنگين باشد آرسنال بي‌چون و چرا سسك را در اختيار باشگاه سابقش قرار خواهد داد جايي كه دوستان و دلدادگان بسياري انتظارش را مي‌كشند.

16. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پیکه: "گواردیولا کلید موفقیت ماست"

جرارد پیکه در صحبت هایی در یک مراسم تبلیغاتی، ادعا کرد که پپ گواردیولا عنصر تعیین کننده در موفقیت های چند سال اخیر بارسا بوده است.

پیکه و پدرو با برنامه ریزی شرکت نایک از مغازه The Soccer Corner در دالاس دیدن کردند. از پیکه سوال شد که چه چیز باعث خاص شدن بارسا شده و پیکه با صراحت جواب داد: "پپ گواردیولا کلید موفقیت تیم است. او یک مربی عالی است و ظرفیت بالایی در انگیزه دادن به بازیکنان دارد".
    پدرو که از دوران حضور بارسا B در دسته سه همراه گواردیولا است، هم تیمیش را تأیید کرد و ادامه داد: "پپ یکی از بهترین سرمربی های جهان است و این که وی را کنارمان داریم یک مزیت است".
    بازیکنان با کیفیت
    این دو نفر که بعد از رسیدن از میامی به فرودگاه دالاس، از آنجا مستقیم به این مراسم آمدند، درباره ی کیفیت تیم نیز صحبت کردند. پیکه گفت: "ما به همان خوبی گواردیولا بازیکنانی با این کیفیت داریم نظیر مسی، ویا، پدرو و..." پدرو هم در راستای صحبت پیکه گفت: "این لذت بخش است که در کنار بهترین بازیکنان بازی کنی" او گل زدن در فینال لیگ قهرمانان در ومبلی را بهترین خاطره ی فوتبالیش تا به اینجا انتخاب کرد.
    پیکه: "امیدوارم سال های سال از این پیراهن دفاع کنم"
    پیکه در حضور نوجوانانی که آنجا بودند گفت: "من وقتی که فقط 7 یا 8 ساله بودم برای بارسا بازی می کردم. از وقتی که بچه بودم هوادار بارسا بودم. همیشه برای دیدن بازی ها به نوکمپ می آمدم. این تیم برای من اهمیت خیلی زیادی دارد. به آن افتخار میکنم و امیدوارم که سال های سال از پیراهن آن دفاع کنم".
    بعد از این دیدار، پیکه و پدرو مانند آنچه آندرس اینیستا و سرخیو بوسکتس در میامی انجام دادند، یک ربع از ساعت را به امضا دادن اختصاص دادند.

منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir

18. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ای بابا باز یک جوان اینده دار بارسلونا رو خریدن!!
    روسل داره چی کار میکنه؟
    فروشش اتفاقا بد نبود. بازیکنی نبود که خون و روح سبک بازی ما توی رگهاش باشه. خودش هم نمی خواست بمونه و قراردادش هم آخرش بود. اتفاقا خوب فروختیمش!

این روسل دیگه واقعا داره من یکی رو کلافه میکنه تیم رو به حراج گذاشته!درسته که میلیتو این فصل مصدوم بود اما وقتی بازی میکرد واقعا ادم دل گرم بود(جز اون سوتی که تو بازی با پیکه با هم داشتن)هر چند که کاپیتان یه چیز دیگه است!
    من ترجیح میدادم 10 نفره بازی می کردیم و میلیتو نبود (حداقل اون موقع می دونستن تیم 10 نفره است)

به نظر من که تا حالا فصل نقل و انتقالات ناامید کننده ای داشتیم؛

خروجی و ورودیهامون اصلا تناسبی نداشتن؛

گرون خریدیم و مُفت فروختیم؛

من که اسمشو میذارم فاجعه؛

نیمکتمون فصل قبل هم ضعیف بود؛

این فصل خالی تر از همیشه شده؛

نمی دونم تو سرِ گواردیولا و راسل و ... چی میگذره...
    یکی دو نفر خیلی خوب توی آکادمی داریم که این بازیکن ها جاشون رو پر می کردن (مثلا رافائل، برادر کوچکتر تیاگو که به نظر من از تیاگو هم استعداد بیشتری داره). فکر کنم امسال اونها رو بیشتر ببینیم. یادمون نره اگه امثال دکو و ون بومل و ادمیلسون نمی رفتن جایی برای بوسکتس و ژاوی و انیستا نبود در تیم.

به نظرم بازیکن هایی رو که از دست دادیم همه تاریخ مصرف گذشته بودن، و هرکی رو از آکادمی بیاریم دیگه حداقل از اونها بدتر نیستن.

20. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •