تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 320 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض جنجال برسر قيمت واقعي کوئنترائو

رئيس باشگاه رئال مادريد در مورد خريد ستاره پرتغالي تيمش صحبت کرده است.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که تیمش برای خرید فابیو کونترائو از بنفیکا 30 میلیون یورو نپرداخته است.

ستاره پرتغالی، گران قیمت ترین خرید رئال در تابستان امسال بوده ولی هنوز نتوانسته عملکرد درخشانی در حد و اندازه های مبلغی که برای خریدش پرداخت شده به نمایش بگذارد.

این روزها صحبتهای زیادی در مورد مبلغی که برای خرید کونترائو پرداخت شده مطرح می شود ولی فلورنتینو پرس در صحبتهایی اعلام کرده که رئال برای خرید کونترائو 30 میلیون یورو نپرداخته؛ چون اسکیل گارای بازیکن رئال با لیبلی 12.5مییلیون یورویی به بنفیکا رفته است.
    سران باشگاه بنفیکا اعلام کرده اند که مبلغ 5.5 میلیون یورو برای در اختیار گرفتن 50 درصد حق مالکیت گارای پرداخت کرده اند و به نظر می رسد که حاضرند تا 7 میلیون یوروی دیگر بپردازند تا این ستاره آرژانتینی را به طور کامل مال خود کنند.

بدین ترتیب به نظر می رسد که گارای به عنوان بخشی از مبلغ خرید کوئنترائو و انتقالش به سانتیاگو برنابئو بوده و رئال برای جذب این ستاره پرتغالی در مجموع 17.5 میلیون یورو پرداخت کرده است. او در حال حاضر به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ برای دو هفته از میادین به دور خواهد بود

در این میان ژائو گابریل مدیر ارتباطات باشگاه بنفیکا صحبتهای پرس را تکذیب کرده و به آژانس خبری لوسا گفته:« بنفیکا درخواستی را به سران رئال ارائه کرده تا درمورد صحبتهای ارائه شده از سوی مسئولان مادریدی شفاف سازی کند. در صورتی که سران رئال قیمت های صحیح و واقعی را اعلام نکنند، ما این کار را خواهیم کرد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاسیاس:نباید اجازه دهیم امتیازات بیشتری از دستان ما خارج شود.

سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید ناامیدی اش را از تساوی بدون گل تیمش در راسینگ سانتاندر ابراز کرد.
    رئال بار دیگر لغزید و در دیدار 4شنبه شب خود در ورزشگاه ال ساردینروی راسینگ نتوانست امتیازی بیشتر از یک امتیاز کسب کند.
    این دومین ناکامی رئال در دو بازی اخیر است؛ آنها در بازی قبلی شان با نتیجه 0-1 مغلوب لوانته شده بودند.
    در پایان دیدار 4شنبه شب ایکر کاسیاس از هم تیمی هایش خواست تا به روزهای اوج بازگردند. دروازه بان رئال در جمع خبرنگاران گفت:« ما در دو بازی اخیر نتوانستیم تا حریفانمان را شکست دهیم ؛ راستش را بخواهید آنها حریفانی بودند که واقعا نمی توانستند با ما رقابت کنند.»
    دروازه بان رئال گفت:« خیلی سخت است که با این موضوع کنار بیایی ولی ما باید سرمان را بالا بگیریم و ما می دانیم که عملکرد ما در بازیهای اخیر درست نیست و در حد و اندازه های رئال نیست. بازیهای زیادی باقی مانده و هنوز فاصله زیادی تا پایان رقابتها باقی است ولی ما نمی توانیم اجازه دهیم که امتیازات بیشتری از دست ما خارج شود و باید به جلو نگاه کنیم.»

منبع
    سایت گل دات کام

4. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mammuot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    درخشکی

پيش فرض

رئيس باشگاه رئال مادريد در مورد خريد ستاره پرتغالي تيمش صحبت کرده است.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که تیمش برای خرید فابیو کونترائو از بنفیکا 30 میلیون یورو نپرداخته است.

ستاره پرتغالی، گران قیمت ترین خرید رئال در تابستان امسال بوده ولی هنوز نتوانسته عملکرد درخشانی در حد و اندازه های مبلغی که برای خریدش پرداخت شده به نمایش بگذارد.

این روزها صحبتهای زیادی در مورد مبلغی که برای خرید کونترائو پرداخت شده مطرح می شود ولی فلورنتینو پرس در صحبتهایی اعلام کرده که رئال برای خرید کونترائو 30 میلیون یورو نپرداخته؛ چون اسکیل گارای بازیکن رئال با لیبلی 12.5مییلیون یورویی به بنفیکا رفته است.
    سران باشگاه بنفیکا اعلام کرده اند که مبلغ 5.5 میلیون یورو برای در اختیار گرفتن 50 درصد حق مالکیت گارای پرداخت کرده اند و به نظر می رسد که حاضرند تا 7 میلیون یوروی دیگر بپردازند تا این ستاره آرژانتینی را به طور کامل مال خود کنند.

بدین ترتیب به نظر می رسد که گارای به عنوان بخشی از مبلغ خرید کوئنترائو و انتقالش به سانتیاگو برنابئو بوده و رئال برای جذب این ستاره پرتغالی در مجموع 17.5 میلیون یورو پرداخت کرده است. او در حال حاضر به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ برای دو هفته از میادین به دور خواهد بود

در این میان ژائو گابریل مدیر ارتباطات باشگاه بنفیکا صحبتهای پرس را تکذیب کرده و به آژانس خبری لوسا گفته:« بنفیکا درخواستی را به سران رئال ارائه کرده تا درمورد صحبتهای ارائه شده از سوی مسئولان مادریدی شفاف سازی کند. در صورتی که سران رئال قیمت های صحیح و واقعی را اعلام نکنند، ما این کار را خواهیم کرد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با بازی که این کونترائو می کنه نصف این پولم ارزش نداره!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با بازی که این کونترائو می کنه نصف این پولم ارزش نداره!
    اولا کوئنترائو درست هست نه کنترائو

ثانیا شما چندتا بازی از کوئنترائو دیدین که این حرف رو میزنین؟!

داره خودمونی میشه mammuot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    درخشکی

پيش فرض

اولا کوئنترائو درست هست نه کنترائو

ثانیا شما چندتا بازی از کوئنترائو دیدین که این حرف رو میزنین؟!
    اولا دوست عزیز ناراحت نشو!
    ثانیا توبروقیمت مدافع های جهان رو ببین بعد اینو بگو!

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پسری که به رویایش رسید

9. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اولا دوست عزیز ناراحت نشو!
    ثانیا توبروقیمت مدافع های جهان رو ببین بعد اینو بگو!
    شما برو همون فردیناند رو نگاه کن زمانی که جوون بود و فرگوسن خریدش، چقدر بابتش پول داد بعد حرف از قیمت بقیه بزن...

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کلا قیمت مدافع بالاس!
    مثلا فیل جونز رو منچستر خریده 20 میلیون پوند که البته بیشتر از این ها میارزه با این بازی هایی که انجام میده!!
    کونترائو هم بازیکن عجیبی هست!
    تو هر پستی بزاری بازی میکنه!!

12. 9 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11 تذکر

دوستان لطف کنند مقداری با هم دوستانه تر بحث و صحبت کنند

ممنون .

14. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مربی رایووالاکانو: بردن در برنابئو دشوار است ولی غیر ممکن نیست

به نقل از سایت adifferentleague ، سرمربی رایو والاکانو که امشب مهمان رئال مادرید در سنتیاگو برنابئو است مصاحبه ای پیرامون این بازی انجام داده است.

-چگونه خود را برای بازی امشب آماده کرده اید؟

ما تمام صبح پنجشنبه را به این کار اختصاص دادیم. من در طول تمرین هرگز به زمین نرفتم. سه ساعت را صرف تماشای ویدئو ها کردم. بازی های سوپرجام و لیگ قهرمانان اروپا.

-آیا رایو برای دفاع کردن به سنتیاگو برنابئو می رود یا اهداف بلند پروازانه ای دارد؟

اگر شما به برنابئو بروید و دفاع کنید مطمئنا بازنده اید. اگر به قصد پیروزی بروید باز هم امکان ضربه خوردن دارید اما حداقل راه و شیوه خود را حفظ کرده اید. من در «حال» زندگی میکنم. من به مرگ فکر نمی کنم. کلمه ی مرگ در فرهنگ لغت من وجود ندارد.

-آنها بدون مدافعان مرکزی اصلی خود هستند...

بله. اما کسانی که بازی میکنند به خوبی غایبین هستند. همه بازیکنان آنها ملی پوش هستند. باز هم تکرار میکنم ما نباید هیچ اشتباهی در برنابئو انجام دهیم اگر میخواهیم با دست پر برگردیم.

-در مورد مورینیو..؟

در من نیست که در مورد یک حرفه ای بزرگ مثل مورینیو قضاوت کنم.

-آیا میتوانید در بازی شنبه پیروزی وایو را تصور کنید؟

پیروزی در برنابئو دشوار هست ولی غیر ممکن نیست. البته رائو میرود که تلاشش را بکند همان کاری که ما در همه بازی ها انجام میدهیم.

رکساچ: رئال مادرید شبیه به تیم های کوچک بازی می کند

به نقل از سایت گل؛ کارلس رکساچ هافبک سابق و اسطوره بارسلونا اعتقاد دارد رئال مادرید به کارهای زیادی برای بهتر شدن نیاز دارد.

رئال مادرید در دو بازی گذشته خود تنها یک امتیاز به دست آورده است. یک شکست 1-0 به لوانته و یک تساوی بدون گل به راسینگ باعث شده مادریدی ها 5 امتیاز در بالای جدول از دست بدهد.

رکساچ به مارکا گفت:"شما نمی توانید بگویید آنها نگرش ندارند اما تا بازی به سبک تیم های بزرگ فاصله دارند"

"آنها با بازیکنانی که در اختیار دارند به شکل تیم های کوچک بازی میکنند آنها باید پرخاشگری را کمتر و مالکیت توپ خود را بیشتر کنند"

رکساچ 64 ساله معتقد است قهرمانی لالیگا رقابت بین دو تیم رئال مادرید و بارسلونا است. "بدون توجه به آنچه مردم میگویند این یک لیگ دو تیمه است. هرچند والنسیا شروع خوبی داشته است"

"هنوز خیلی زود است. باید اجازه و زمان داد تا حدس و گمان ها در مورد قدرت سوم لیگ به واقعیت تبدیل شود."

زیدان: حس می کنم هواداران اعتماد کامل به مورینیو دارند

به نقل از سایت رسمی باشگاه؛ زیدان: "من حس میکنم هواداران اعتماد کامل به مورینیو دارند."

"هواداران ما می توانند آرام بگیرند چرا که این مربی و بازیکنانش بهترین بازی را از خود ارائه می دهند."

زیدان با خبرگزاری رئال مادرید مصاحبه ای در خصوص اتفاقات پیرامون تیم انجام داد:

تیم 2بازی پیاپی در آغاز کار و همچنین در چمپیونز لیگ را برد اما در مقابل لوانته شکست بدی خورد و همچنین با راسینگ سانتادر هم نمایش خوبی از خود ارائه نداد و مردم گفتند که تیم تمرکز کافی ندارد و در رختکن آنها متحد نیستند. درست است؟

"هواداران ما می توانند آرام بگیرند چرا که این مربی و بازیکنانش بهترین بازی را از خود ارائه می دهند. اخبار و حواشی زیادی پیرامون تیم ما است و همچنین آنها در والدیباس مانند یک خانواده هستند."

گفته میشود که قسمتی از نیمکت تمرکزش را به دلیل کارهای آقای خاص از دست داده. درست است؟

"ما بهترین تیم هستیم و بهترین مربی جهان را در تیم خود داریم و من معتقدم هم بازیکنان و هم هواراداران اعتماد کامل به این تیم دارند. ما می دانیم که همواره شرایط سختی در لیگ برای شما رقم خواهد خورد. در چهار بازی که شما به موفقیتی دست پیدا نمی کنید."

"ما باید همواره کار و تلاشمان را بیش از پیش ادامه دهیم و من مطمئنم که تمرکز تیمی مان بزودی به سطح خوبی میرسد. مورینیو می داند که سرمربی رئال مادرید بودن چه مسئولیت بزرگی بر دوش او انداخته است و به همین دلیل او همواره خواسته تا همه چیز در کنترل خودش باشد."

شما فکر نمی کنید که این انقادات از تیم در ابتدای فصل اندکی اغراق آمیز باشد؟

"چیزهایی پیرامون رئال قرار دارد که اتفاقات رئال را چه در زمان برد و چه در زمان باخت بزرگنمایی میکند. اما مهم این است که بدانیم چه راهی را پیش رو داریم و چه راهی را باید ادامه دهیم. تیم به اندازه کافی توانایی و استعداد در خود دارد که بتواند در مسابقات بزرگ سربلند از میدان خارج شود. ممکن است ما در حال حاضر در بالاترین سطح خود برای کسب امتیاز نباشیم اما این را بدانید که ما بهترین تیم دنیاییم. ما بهترین بازیکن و مربی را داریم و شک نداشته باشید که آنها میتوانند هواداران را خوشحال کنند."

رئال مادرید - رایو وایکانو

شنبه - 02 مهر

به وقت ایران 21:30

16. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •