تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 212 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

داره خودمونی میشه armardeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    يه جاي دنج

5 لطفا" سريع!

دوستان من خيلي از ويديو گيم پلي‌هارو ديدم ولي يه سايت ----- نشده بهم معرفي كنين كه ويديوي همه‌ي مراحل رو داشته باشه مرci
    البته بازيو دارم ولي سيستم اصليم ور دستم نيست!قهر كرده رفته خونه‌ي همسايه
    باور نمي‌كنيد؟جدي مي‌گم والاالبته رو اون هم نميشه با نهايت جزئيات بازيواجراكرد ولي لذت كافي رو ميۀۀۀۀ...

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

برای آنلاین بازی کردن شاید راه کرک شده جواب بده. امتحان می کنم و اگر جواب داد خبرشو میدم.

3. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kumarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

از دیروز که بازی دستم رسیده محوش شدم، واقعا چطور دلتون میاد اینو با BF3 مقایسه کنین؟!!! اگر دنبال Action هستین که BF حالا حالاها کار داره (با این که گرافیک BF از این بالاتر بود) ولی خوب وسط بزن بزن کی حواسش به خوشگلی سربازای دشمنه

5. 5 کاربر از kumarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام. من سیستمم این جوریاست با این میشه در حداقل کیفیت بازی رو انجام داد؟

Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz 2.59 GHz

Memory: 3072MB RAM

windows XP sp2

NVIDIA GeForce 8400 GS Total Memory:512.0 MB

DirectX Version: DirectX 9.0c

7. این کاربر از ejbaree بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمساری و Copy-Paste دیگر برای سازندگان بازی Modern Warfare 3 رقم خورد .

بار دیگر خبر از MW3 و بار دیگر ننگی دیگر ؛ مدتها پیش تصاویری قبل از منتشر شدن بازی پخش نموده بودیم مبنی بر کپی و پیست کردن دو استودیو Infinity Ward و Sledgehammer از بازی MW2 بر سری جدید بازی خود یعنی CoD: Modern Warfare 3 ، حال بار دیگر شاهکار این دو استودیو به نمایش در میاید ان هم کپی برداری بسیار ناشیانه و عجیب از سری پیشین خود یعنی COD 4 که تصاویر ان را در زیر شاهد هستید ؛ ایا برای شرکت Activision که به خاطر این سری میلیونها دلار به جیب زده است کار درستی میباشد ؟! ایا ندادن زحمت و درست نکردن چند صحنه جدید برای بازی MW3 اینقدر مشکل بوده است ؟! این سوالیست که نباید از دست اندرکاران این بازی پرسید جواب ان را باید هوادارانی بدهند که با چشم پوشی و حمایتهای کورکورانه منجر به خلق همچین اثارهایی میشوند . برای درک بهتر از این مسئله فیلم مذکور را مشاهده نمایید .

9. 9 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

منم امروز بازی رو خریدم و امروز تموم کردم در کل خیلی قشنگ بود دستشون درد نکنه
    LOOOooOOooOOOoOOooL
    الان که من دارم ایت متن رو تایپ می کنم ساعت 11 و 48 دقیقه صبح یک شنبه است.
    شما چه جوری امروز گرفتی و امروز هم تموم کردی ؟

11. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بار دیگر خبر از MW3 و بار دیگر ننگی دیگر ؛ مدتها پیش تصاویری قبل از منتشر شدن بازی پخش نموده بودیم مبنی بر کپی و پیست کردن دو استودیو Infinity Ward و Sledgehammer از بازی MW2 بر سری جدید بازی خود یعنی CoD: Modern Warfare 3 ، حال بار دیگر شاهکار این دو استودیو به نمایش در میاید ان هم کپی برداری بسیار ناشیانه و عجیب از سری پیشین خود یعنی COD 4 که تصاویر ان را در زیر شاهد هستید ؛ ایا برای شرکت Activision که به خاطر این سری میلیونها دلار به جیب زده است کار درستی میباشد ؟! ایا ندادن زحمت و درست نکردن چند صحنه جدید برای بازی MW3 اینقدر مشکل بوده است ؟! این سوالیست که نباید از دست اندرکاران این بازی پرسید جواب ان را باید هوادارانی بدهند که با چشم پوشی و حمایتهای کورکورانه منجر به خلق همچین اثارهایی میشوند . برای درک بهتر از این مسئله فیلم مذکور را مشاهده نمایید .

واقعا که مایه شرمساری می باشد . نور پردازی هم که هیچ تو عکس چهارمی از بالا دید رو به خورشیده ولی هیچ اثری از پرتو خورشید نیست .اصلا طبیعی نیست

13. 3 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه david071's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من همون اولم گفتم توی سال 2011 اصلا به این بازی نباید نگاه کرد (از نظر گرافیک)
    بابا مردم میرن پول سیستم گیم میدن که بیان اینو بازی کنن ؟
    لطفا به فنها بر نخوره (من تمام سری cod رو بازی کردم و عاشق بازیم ولی نه با این گرافیک)

15. 2 کاربر از david071 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

Is Iron Wolf The Next Call of Duty Game

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظر شما چیه ؟

17. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

چندتا سوال دارم .
    1- منم این بازی رو دوبار ظرف 5 6 روز تموم کردم چرا همچین صحنه هایی رو اصلا ندیدم .؟
    2- خداییش چراخالی می بندن این صحنه ها به احتمال خیلی زیاد مال mw , mw 2 چون همون اول دیدمش ذهنم رفت طرف اونا . چون توی عکس ها کاملا واضحه تصاویری که تم سفید و ابی دارن مال mw1 هستن و از mw2 رنگ بندی ها تقریبا گرم شدند .
    3- باز هم می گم من هرچی فکر می کنم توی بازی همچین صحنه هایی اصلا وجود نداره حالا نمی دونم این صحنه ها از کجا پیدا شده خدا می دونه .
    و مورد اخر دوستان توجه کنید همه چیز گرافیک نیست بخدا همه چیز گرافیک نیست اجرا شدن این بازی بر روی همه سیستم ها می ارزه به صدتا گرافیک خفن بتلفیلد . درضمن یکمی منطقی باشین موتور پایه این بازی مال همون quick 3 که تا حالا ارتقاش دادن این قضیه مثل این می نونه که بگیم بازی سازان تیم گشاسب اومدن انجین خودشون رو که پایه اش اوگره در حد کرایسیس و کرای انجین بالا بردن

درضمن اینو مطمئن باشین اینا بازیشون رو ساختن پولش رو گرفتن و خوردن دیگه کار ندارن سر چی و کجا چه اتفاقی بعدش می افته همین!

19. 10 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •