تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 167 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

داره خودمونی میشه mohsenshahbazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مشکلاتی که برای من پیش اومده بود با svc reset و تنظیم مجدد حل شد / فعلا فقط همون ایراد usb وجود داره . تا switch میکنم روی usb / hdmi / all share کلا غیر از tv / av هرچی میزنم برمیگرده روی تلویزیون !
    با ریست فکتوری هم حل نشد .

لازم به ذکر هست که اون clear nvram / eeprom reset رو هم اصلا نداره این !

UA40D5550PM

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مشکلاتی که برای من پیش اومده بود با svc reset و تنظیم مجدد حل شد / فعلا فقط همون ایراد usb وجود داره . تا switch میکنم روی usb / hdmi / all share کلا غیر از tv / av هرچی میزنم برمیگرده روی تلویزیون !
    با ریست فکتوری هم حل نشد .

لازم به ذکر هست که اون clear nvram / eeprom reset رو هم اصلا نداره این !

UA40D5550PM
    دوست عزیز
    آن آیتمها پنهان می باشند و برای نمایان شدن باید از کنترول دست ساز استفاده کنید

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام من یک تلویزیون 32 اینچ lg خریدم وقتی به کامپیوتر وصلش کردم تصویر رو آورد بالا و صدا هم داشت ولی وقتی کارت گرافیکم رو نصب کردم صدا رفت و صدا نمیاد مجبور شدم اسپیکر بزنم ویندوزم هم 8.1 هستش ممنون میشم راهنمایی کنید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام دوستان قصد خرید تی وی Samsung مدل ua46d7770lm رو داریم
    1.5 سال کارکرده قیمتش چقدر میشه ؟
    ایا ارزش خرید داره یا جدیترشو بخریم ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام دوستان قصد خرید تی وی Samsung مدل ua46d7770lm رو داریم
    1.5 سال کارکرده قیمتش چقدر میشه ؟
    ایا ارزش خرید داره یا جدیترشو بخریم ؟
    دوست عزیز
    جدید تر آن را بخرید عاقلانه است

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    جدید تر آن را بخرید عاقلانه است
    بسیار متشکرم از پاسخ
    شما چی پیشنهاد میکنید ؟
    قیمت
    ua46d7770lm چنده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام ، تلویزیون من سامسونگ پلاسما ps43f4950 و با ----- معمولی تصویر میگیرم . منوی تصویر را روی استاندارد ، نور سلول 14، درخشندگی 75، رنگ و نور و .... را روی 50 تنظیم کردم ( با کابل کامپوننت سه فیشه ) . اجسام سفید در زمینه سفید اصلا مشخص و واضح نیست و چهره ها روشن و تار هستند البته تصویرهای کلوز آپ خیلی با کیفیت و خوبند ولی بقیه تصویرها یه نور ناجور دارن و واضح نیستند ، وقتی نور پیش زمینه رو هم کم میکنی خیلی تاریک و کدر میشه ، عکس تست تصویر تلویزیون هم فوق العاده با کیفیته . خواهش میکنم در صورت امکان برای تنظیم و دریافت کیفیت خوب مرا راهنمایی کنید ، فقط سه روزه تلویزیون راه افتاده .با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام ، تلویزیون من سامسونگ پلاسما ps43f4950 و با ----- معمولی تصویر میگیرم . منوی تصویر را روی استاندارد ، نور سلول 14، درخشندگی 75، رنگ و نور و .... را روی 50 تنظیم کردم ( با کابل کامپوننت سه فیشه ) . اجسام سفید در زمینه سفید اصلا مشخص و واضح نیست و چهره ها روشن و تار هستند البته تصویرهای کلوز آپ خیلی با کیفیت و خوبند ولی بقیه تصویرها یه نور ناجور دارن و واضح نیستند ، وقتی نور پیش زمینه رو هم کم میکنی خیلی تاریک و کدر میشه ، عکس تست تصویر تلویزیون هم فوق العاده با کیفیته . خواهش میکنم در صورت امکان برای تنظیم و دریافت کیفیت خوب مرا راهنمایی کنید ، فقط سه روزه تلویزیون راه افتاده .با تشکر
    دوست عزیز
    تلویزیون شما هر آنچه که از ورودی ها به نمایش در آید را بر اساس کیفیت سیکنالهای وردی همان دستگاه ها نمایش می دهد. یعنی اگر شما سیستم بلو ری را به تلویزیونتان وصل کنید کیفیت واقعی را خواهید دید و یا اگر از طریق usb فیلمهای با کیفیت بالا را به نمایش در آورید به همان کیفیت عالی خواهید دید در مثل تلویزیون شما همانند آینه است هر آنچه تصویر زیبا را به آن بنمایانید به همان زیبایی خواهید دید و بالعکس آن هم صادق است و فقط تلویزیونهای 4k این قابلیت را دارد که کیفیت تصاویر را از سیکنال ورودی بهتر به نمایش در آورد
    در ضمن این تایپیک را هم حتما مطالعه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام از شما بابت راهنمایی خوبتون سپاسگزارم ، فقط اگر ممکنه درباره سیستم بلوری یه توضیحی بفرمایید . با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام از شما بابت راهنمایی خوبتون سپاسگزارم ، فقط اگر ممکنه درباره سیستم بلوری یه توضیحی بفرمایید . با تشکر

دوست عزیز
    برای اینکه با این سیستم و کار کرد آن آشنا بشوید به اینجا بروید

بلوری Blu-Ray چیست ؟

خیلی از ماها اسم بلوری blu-ray رو زیاد شنیدیم اما شاید ندونیم بلوری blu-ray چیه. دیسک بلوری blu-ray یه نوع دیسک نوری است و همانطور که عرض کردم نسل بعدی DVD ها هستن و کیفیت تصویر بلوری blu-ray هم FULL HD است. دیسک های بلوری blu-ray از نظر ظاهری کاملا شبیه DVD ها هستن. شاید مهم ترین تشابه بین این ۲ دیسک صرف نظر از شکل ظاهری، منوهای تقریبا یکسان آن باشد.
    انواع دیسکهای بلوری blu-ray

دیسکهای blu-ray از نظر ظاهری کاملا شبیه DVD و CD هستن و از نظر گنجایش هم به دو نوع تقسیم می شوند:
    دیسکهای blu-ray یکلایه که گنجایششان ۲۵ گیگابایت است.
    دیسکهای blu-ray دولایه که گنجایششان ۵۰ گیگابایت است.
    یک پلیر برای پخش blu-ray نیاز به پشتیبانی از کدک هایی مانند MPEG-۲, H.۲۶۴/AVC, SMPTE VC-۱ دارد. برای پخش صوت، پلیر باید از تکنولوژی Dolby Digital AC-۳, DTS, linear PCM پشتیبانی کند.
    کیفیت تصویر Blu-ray

یکی از مهم ترین ویژگی های مهم بلوری blu-ray کیفیت تصویر بالا اونه. کیفیت تصویر بلوری blu-ray حتی در برابر تصویر HD کابلی و یا برنامه های ماهواره ای هم بهتره. علاوه بر این رنگ تصاویر دیسک های Blu-ray بسیار دقیق تره و جالبه که بدونید دقت تصویر دیسک های بلوری blu-ray تقریبا ۷ برابر یک DVD است.
    کیفیت صدای Blu-ray

قابلیت های صدای فراگیر (سوراند) خانگی که اولین بار در DVDها تجربه کردیم با Blu-ray وارد مرحله جدیدی می شه. با توجه به ظرفیت بالای این دیسک ها اجازه بازسازی عمق صدای بیشتر و پشتیبانی بهتر برای speaker های اضافی هم فراهم می شه. برخی از فرمت های جدید صدای فراگیر که در Blu-ray پشتیبانی می شن، مانند Dolby TrueHD و DTS-HD Master Audio عملا مشابه صدای اصلی در سالن های سینماست. پس تنها محدودیت موجود برای کیفیت صدا، سیستم سینمای خانگی یا تلویزیون خواهد بود

Last edited by matinpour; 08-05-2014 at 23:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •