به اینجا یه سر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اینجا یه سر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
network connection یا همون حالت شبکه داده که با دکمه پاور میاد بعد از آپگرید به 2.3.3 دیگه فعال نمیشه!
حداقل تو 2.2 این گزینه کار میکرد حتی اگه کانکت نمیشد!
این طور که پیش میره کلا یعنی باید قید اینترنت این گوشیو بزنم .یعنی میگه منو بکش ولی اینترنت بی اینترنت!!!!
اصلاح میشود!!
گزینه network connection وقتی سیم کارت ایرانسلو میزارم کار میکنه! یعنی این گزینه وقتی ارتباط شبکه باشه کار میکنه و چون سیم کارت همراه اول من ارتباط شبکه نداشت اونم کار نمیکرد.البته تو 2.2 اینجوری نبود کلا.
Last edited by Air Born; 20-12-2011 at 17:52. دليل: سو تفاهم
آقا من پیشنهاد می کنم این آپدیت به 2.3 توسط اودین رو خودتون انجام ندین
گوشی دوستم حین عملیات بریک شد
گوشی خودم هم ارور داد ولی خوشبختانه دوباره روشن شد ...
خلاصه آخر هفته عالی ای داشتیم
پارس مایکروتل هم زنگ زدم گفتن هنوز 2.3 رو برای جیو ندارن اما بیاد رایگانه
خلاصه اینکه مگه 2.2 چشه؟؟![]()
دوست عزیز شایعه پراکنی نکنید گوشی خودمو خواهرمو پسر داییم که هر 3 جیو بود رو با همین رام فلش زدم درضمن همین فلشو خود نماینده ماکروتل داره اینجا تو شهرمون میزنه پس نکید این حرفارو واقعا بسه این شایعه پراکنی ها.شما اگر بلد نیستید کارو انجام بدید نکید رام مشکل داره رام دستی نیست که مشکل دار باشه عزیزم رام رسمی منتشر شده خود سامسونگ هست
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
دوست عزیز از روز اولی که این رام منتشر شد من نصب کردم و دارم استفاده میکنم اما با وایرلس وصل میشه هم GPRS اخه چی میگید شما اینترنت نداره
سلام
من میخاستم رام گوشیو عوض کنم به همین 2.3 فارسی رسمی
اینحوری تنظیمش کردم
بعد از ده دقیقه هیچی نشد
الانم گوشی بالا نمیاد
مشکل از چیه به نظرتون ؟
پ.ن : حــــل شد............
Last edited by smallfrank; 18-12-2011 at 15:42.
اولا که عصبانی نشین خواهشا
دوما اول بخونین من چی نوشتم درک کنید بعدا جبهه بگیرید
سوما به حالت طنز گفتم این روند اونقدر ها هم که اینجا نوشتین آسون نیست ! هر کی که کاملا اطلاعات نداره اگه این کارو بکنه امکان مشکل دار شدنش هست
چهارما برای من وقتی گارانتی رایگان اینکارو می کنه و همه ریسکش پای خودشه خیلی دلیل نداره خودمو تو خونه به دردسر بندازم
و پنجما برای اینکار باید درایور خاص خود گوشی و اودین نصب باشه ( یکی از ایراد های عمده حین کار همینه) گر چه با وحود درایور هم برای من آپدیت نشد و باید دوباره امتحان کنم
ششما(!) خواهشا مثه عکستون بداخلاق و عصبی نباشین اینجا محیط رفاقت ما هست ... توی این 4-5 ماه من دوست های خوبی اینحا پیدا کردم شخصا
من نگفتم که فایل اشکال داره گفتم روند روندی هست که ممکنه دردسر ایجاد کنه ، بستگی به سیستم و شرایط خیلی داره و برای افراد مبتدی میتونه دردسر ساز باشه
+ شما کدوم شهر هستید؟ من به نماینده اصلی پارس مایکروتل ( 8230-021) زنگ زدم و پرسیدم هنوز نداشتند و البته می دونستند که اومده + احتمالا نماینده شهر شما خودش شخصا دانلود کرده و از تهران نگرفته ، تهران گفتند بیاد رایگان عوض می کنن
همچین میگین شایعه پراکنی یکی ندونه فکر می کنه ...!!! والله!!!
Last edited by hsein; 20-12-2011 at 17:47.
آقا مشکل از گوشی منه حتما! چون آپدیت به 2.3.3 رو دقیقا مطابق آموزشی که گذاشته بودین وبا فایل آپدیتی که گذاشته بودین انجام دادم و راحت هم آپدیت شد.
مشکل اینترنت من تو 2.2 هم بود.گفتن با 2.3.3 درس میشه که نشد.البته باید بگم گزینه network connection وقتی سیم کارت ایرانسلو میزارم کار میکنه! یعنی این گزینه وقتی ارتباط شبکه باشه کار میکنه و چون سیم کارت همراه اول من ارتباط شبکه نداشت اونم کار نمیکرد.البته تو 2.2 اینجوری نبود کلا.
ولی گوشی من مشکلای دیگه ای هم پیدا کرده.شاید ویروسی شده!! البته من یه بار فرمتش کردم ولی مشکلات سر جاشه!
مثلا وقتی گوشی رو باز میکنم تا چند ثانیه گوشی اونقدر سنگینه که نمیتونم کاری بکنم.
یا وقتی هدفون وصله نمیتونم ارتباط تماس رو برقرار کنم و باید هدفونو جدا کنم و جواب بدم.
موقع پیامک زدن اگه گوشی زنگ بخوره گوشی هنگ میکنه و نه پاک میکنه و نه مینویسه.
موقع کار با اینترنت ایرانسل گوشی قاط میزنه.صفحه به لمس واکنش نشون نمیده و همش گوگلو باز میکنه میبنده و هی چنجور منو و لیست باز میکنه و می بنده و تا خاموشش نکنم درست نمیشه!
شاید احمقانه به نظر بیاد ولی احساس میکنم دقت لمس گوشی هم نسبت به قبل کم شده.
حتما مشکل از گوشی منه.میشه بگید چجوری میشه اینو دوباره 2.2 برگردونم.یکی گفت چون آپدیت کردی نمیتونی با 2.2 فلشش کنی.
Last edited by Air Born; 20-12-2011 at 17:51. دليل: حالا
چه مشکلات عجیبی!!!!!!تا حالا همچین چیزیایی ندیدم.
برای دانگرید به 2.2 باید یه رام 2.2 چهار فایله فلش کنی و بعد رام فارسی 2.2 رو فلش کنید.
(یه سر به ---------.ir بزنید.)
گوشی هایی که الان ماکروتل میده بیرون جیو ها همه رام اصلیشون 2.3.3 فارسی واسه من که این بوده واسه همه اینه
گوشی هایی که رام قدیمی هستن واسه اون اولاست که اومده بود!
جدی؟!
پس چرا من زنگ زدم گفتن رامش رو نداریم براتون بریزیم؟
یعنی خود سامسونگ با این رام میده یا مایگروتل آپدیت می کنه
+ با چه منبعی این حرف رو میزنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)