تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 171 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

از نظر نصب و ویندوز اینا مشکلی نیست ..کار راحتیه

کیفیت صفحه نمایشش چطوره ؟؟ به درد بازی و فیلم میخوره ؟؟

از لحاظ ظاهری هم یه چیز سلیقه هست که به نظر من طراحیش خوبه
    همونطور که دوستمون گفتن منظور من نصب ساده ویندوز و نصب درایورها نیست. مثلاً همین بلوتوثش که همه مشکل دارن. شناخت درایور درست لپتاپ و خیلی مشکلات دیگه که ممکنه اگه چیزی رو درست نصب نکنی با صفحه آبی روبه رو بشی و بعد بگی عجب لپ تاپ داغونیه اعصابمو خورد کرده . میخوام بندازمش سطل آشغال.
    یا گرافیکشو درست نصب نکنی یا آپدیت نکنی یک بازی رو اجرا نکنه فکر کنی کلاً لپ تاپ خرابه.

کیفیت نمایش من نمره 5 از 10 میدم. اصلاً راضی نیستم. اگه زاویه دید فقط کمی از 90 درجه منحرف بشه تصویر رو درست نمیبینی. مخصوصاً از نزدیک چون صفحه بزرگه کناره ها رو سایه دار میبینی. دقیقاً باید از یک فاصله بیشتر و زاویه 90 درجه ببینی تازه در این حالت هم اگه با کیفیت نمایش یک لپ تاپ سونی مقایسه کنی نمره 5 هم کمشه.

2. این کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفتن منظور من نصب ساده ویندوز و نصب درایورها نیست. مثلاً همین بلوتوثش که همه مشکل دارن. شناخت درایور درست لپتاپ و خیلی مشکلات دیگه که ممکنه اگه چیزی رو درست نصب نکنی با صفحه آبی روبه رو بشی و بعد بگی عجب لپ تاپ داغونیه اعصابمو خورد کرده . میخوام بندازمش سطل آشغال.
    یا گرافیکشو درست نصب نکنی یا آپدیت نکنی یک بازی رو اجرا نکنه فکر کنی کلاً لپ تاپ خرابه.

کیفیت نمایش من نمره 5 از 10 میدم. اصلاً راضی نیستم. اگه زاویه دید فقط کمی از 90 درجه منحرف بشه تصویر رو درست نمیبینی. مخصوصاً از نزدیک چون صفحه بزرگه کناره ها رو سایه دار میبینی. دقیقاً باید از یک فاصله بیشتر و زاویه 90 درجه ببینی تازه در این حالت هم اگه با کیفیت نمایش یک لپ تاپ سونی مقایسه کنی نمره 5 هم کمشه.
    البته در مورد بلوتوث بایستی عرض کنم که غیر از برند سونی مشکل بلوتوث تقریبا در تمامی لپ تاپ ها مشاهده شده!

4. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10 سالام

اقا جان تو که نمی دونی بره چی می ای تبلیغ برند سونی رو می کنی توی کلوب هواداران // دل //
    مشکل بلوتوس تو لب های 5110 دیده میشه اما کم به طوری که نمی شه ونرو نقص فنی این لب تاب ها حساب کرد اگه ویندوز اورجینال باشه بلوتوس به راحتی کار می کنه اگه ویندوز رو نصب کردید /// اورجینال نبود/// باید درایور اصلی اون رو تهیه کنید

لب تاب های سونی فقط پول اون برند شاخشون رو می خورن وگرنه کیفیت و کارایی 0

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

اقای امیر خان من با همین لب تاب 45 دقیقه ای رندر می گیرم و اساسین رولوشن رو اجرا pes2012 و singlerty و sniper و خیلی و خیلی بازی های دیگه رو اجرا کردم

البته شما که این لب تاب رو برای بازی می خاستید گزینه های دیگری رو هم داشتید پس الکی نظر همرو نسبت به این برند و این لب تاب عوض نکنید

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

من اینترنت ندارم وگرنه یه فایلو آپ میکردم براتون که حالشو میبردید!
    حالا عکسشو میزارم تا ببینید دیجی کالا چه درایورایی داده
    هرگز مشکلی با لبتابای دلم نداشتم
    اون فولدر اول هر درایور بلوتوث و وایفای داره 2 گیگ حجمشه
    گرچه همیشه طی نصب بلوتوث و مینصبه خود ویندوز!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

من اینترنت ندارم وگرنه یه فایلو آپ میکردم براتون که حالشو میبردید!
    حالا عکسشو میزارم تا ببینید دیجی کالا چه درایورایی داده
    هرگز مشکلی با لبتابای دلم نداشتم
    اون فولدر اول هر درایور بلوتوث و وایفای داره 2 گیگ حجمشه
    گرچه همیشه طی نصب بلوتوث و مینصبه خود ویندوز!
    الله اکبر اینا چیه من که تا حالا ندیدم من خودم رو لب تاب ها یه دی وی دی میدم که روش نرم افزار های حیاتی و دارایور ها هست و برای هر درایور 32 .. 64 بیت رو می زارم حتی ایکون اونها هم فرق داره

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

ویندوز سون به خودتون اونها رو می نصبه اما باز نمی شناسه و شما یک بار نصب کن دوباره

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

اقا جان تو که نمی دونی بره چی می ای تبلیغ برند سونی رو می کنی توی کلوب هواداران // دل //
    مشکل بلوتوس تو لب های 5110 دیده میشه اما کم به طوری که نمی شه ونرو نقص فنی این لب تاب ها حساب کرد اگه ویندوز اورجینال باشه بلوتوس به راحتی کار می کنه اگه ویندوز رو نصب کردید /// اورجینال نبود/// باید درایور اصلی اون رو تهیه کنید

لب تاب های سونی فقط پول اون برند شاخشون رو می خورن وگرنه کیفیت و کارایی 0

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

اقای امیر خان من با همین لب تاب 45 دقیقه ای رندر می گیرم و اساسین رولوشن رو اجرا pes2012 و singlerty و sniper و خیلی و خیلی بازی های دیگه رو اجرا کردم

البته شما که این لب تاب رو برای بازی می خاستید گزینه های دیگری رو هم داشتید پس الکی نظر همرو نسبت به این برند و این لب تاب عوض نکنید
    برادر شما انگار از اون عزیزانی هستی که بدت نمیاد تو فروم کل راه بندازی!
    شما پست ها رو یه بار دقیق بخون و بعد جواب بده!
    من اصلا حرفی از بازی و چیزهای دیگه نزده ام و حرفم روی بلوتوث بود!
    پست های من رو تو فروم 5010 و 5110 ببینید هیچ وقت در مورد لپ تاپ بد نگفته ام! و بسیار هم از لپ تاپم راضیم!
    درایور رو هم از سایت خود سازنده بلوتوث گرفتم و هم از سایت دل !
    هیچ کدوم از برند های رایج لپ تاپ به جز سونی عالی و دائمی و بدون دردسر کار نمی کنه! یعنی در مورد همه لپتاپ ها اینگونه نیست! یه روز کار می ده و فرداش نه! و توی همه اونهایی که دیده ام بلوتوث یه مشکل اساسیه!
    هم توی دل و هم توی ایسر و هم در بسیاری از برند ها که وین ارج دارند مشکل بلوتوث زیاد دیده می شه!!(این به این معنی نیست که تمام لپتاپ ها خرابند)
    این رو هم اضافه کنم که یه برند بیخود برند نمی شه!! شما به این سونی های چینی توجه نکن ! سونی واقعا زحمت کشیده تا به اینجا رسیده و به طور کلی لپ تاپ های عالی ای داره! و این صحبت من تبلیغ جدی ای برای این برند محسوب نمی شه!!
    این رو هم اضافه کنم که درسته که ما از طرفدارای دل هستیم اما نباید غیر منطقی عیب های اون رو وارونه نشون بدیم!!
    حالا اگه شما اگه روشی بلدی که بلوتوث رو راه بندازه که عمری کار کنه بی زحمت به ما یاد بده!!

9. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

برادر شما انگار از اون عزیزانی هستی که بدت نمیاد تو فروم کل راه بندازی!
    شما پست ها رو یه بار دقیق بخون و بعد جواب بده!
    من اصلا حرفی از بازی و چیزهای دیگه نزده ام و حرفم روی بلوتوث بود!
    پست های من رو تو فروم 5010 و 5110 ببینید هیچ وقت در مورد لپ تاپ بد نگفته ام! و بسیار هم از لپ تاپم راضیم!
    درایور رو هم از سایت خود سازنده بلوتوث گرفتم و هم از سایت دل !
    هیچ کدوم از برند های رایج لپ تاپ به جز سونی عالی و دائمی و بدون دردسر کار نمی کنه! یعنی در مورد همه لپتاپ ها اینگونه نیست! یه روز کار می ده و فرداش نه! و توی همه اونهایی که دیده ام بلوتوث یه مشکل اساسیه!
    هم توی دل و هم توی ایسر و هم در بسیاری از برند ها که وین ارج دارند مشکل بلوتوث زیاد دیده می شه!!(این به این معنی نیست که تمام لپتاپ ها خرابند)
    این رو هم اضافه کنم که یه برند بیخود برند نمی شه!! شما به این سونی های چینی توجه نکن ! سونی واقعا زحمت کشیده تا به اینجا رسیده و به طور کلی لپ تاپ های عالی ای داره! و این صحبت من تبلیغ جدی ای برای این برند محسوب نمی شه!!
    این رو هم اضافه کنم که درسته که ما از طرفدارای دل هستیم اما نباید غیر منطقی عیب های اون رو وارونه نشون بدیم!!
    حالا اگه شما اگه روشی بلدی که بلوتوث رو راه بندازه که عمری کار کنه بی زحمت به ما یاد بده!!
    باشه دوست عزیز من چیکار دارم که کل بندازم معذرت می خام در مورد بلوتوث به من بگو کارتن لبتابت سیاه سفید بود یا رنگی تا بهت بگم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

باشه دوست عزیز من چیکار دارم که کل بندازم معذرت می خام در مورد بلوتوث به من بگو کارتن لبتابت سیاه سفید بود یا رنگی تا بهت بگم
    رنگی سبز رنگ
    5010
    خواهش می کنم
    از این کارتون ها

البته همون طور که خدمتتون عرض کردم توی لپ تاپ بسیاری از دوستان هم حتی با وین ارج این مسأله مشاهده شده!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

10

بیا دوست عزیز اینها هم ساپورت درایور های لب تاب 5010 ویندوز اورجینال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این برنامه واقعا عالی و جامع هست دانلودش کن فک کنم با دانلود مننجر دانلود شه اگه ارور هم داد صبر کن تا پنجره دانلود باز شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت راه افتاد بگو /////////از دومی استفاده نصب که شد ریست کن یه چیزی می گه دیدین بعد بلوتوسو می شناسه برو تو مای کامپیوتر به کار و زندگیت ادامه بده

13. این کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

10

سلام به همه ی دوستان
    من یه مدل از این دستگاه رو دارم. رم 8 و cori7
    مشکلی که دارم بولوتوسش کار نمیکنه درایورایی که تو سایت دل زده هم دانلود کردم ولی درست نشد.
    R312222.exe (139MB)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مشکل دیگه هم ایم کارت خوانش درش باز نمیشه چطوری باز میشه با چاقو افتادم به جونش نشد

منم این مشکلو داشتم با تعویض ویندوز حل شد،بلوتوث روی بعضی از ویندوز های 7 درست نصب نمیشه!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •