تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 364 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فکر میکنم شما یه جای کارت میلنگه که برای بازی با تلوزیونت مشکل داری؟!
    یا تنظیماتت مشکل داره یا کابلت یا ....
    چون کل نت رو زیر و رو کردم و حتی یه نفر هم ندیدم همچین حرفی بزنه؟
    نمیدونم تاخیری که میگی چجوری هست و به چه حالت بروز میکنه؟!
    ولی همین چند وقت پیش بود که ال جی یه مسابقه بازیهای 3 بعدی با همین تلوزیونهای سینما 3 بعدی راه انداخته بود
    و حتی یه گزارش هم من ندیدم که نوشته باشه ریسپانس تایم مشکل داشته
    حتی تو فروم cnet هم من نگاه کردم یه بحث سره همین بازی با Cinema 3D بود و طرف اومده بود و خیلی تعریف کرده بود
    تازه اونم از LW5600 و کسایه دیگه ای هم که داشتن تایید کرده بودن
    شما باز تنظیمات و اتصالات رو چک کن شاید مشکلت برطرف شد
    ولی این عینک رو هم که یه چیز رو از قبل خوب یا بد ببینی رو از چشمت بردار
    در جوابه صحبتهای قبلی هم باید بگم که اکثر سایتهای معتبر خارجی تکنولوژی passive رو برنده مطلق تو 3D میدونن
    یه مطالعه و تحقیق اجمالی بکنی خودت متوجه میشی
    خب من با همون کابلی که روی سینما خانگی هست لپتاپ رو وصل کردم.فکر کنم کابل روی سینما جنسش خوبه دیگه؟ نمیدونم اگه مشکل از کابل hdmi باشه خب یکی دیگه میخرم اما بعید میدونم
    کلا رو مود hdmi بطور کاملا محسوسی لگ داره
    بعدا اومدم با کابل rgb قدیمی وصلش کردم لگش خیلی کم شد.یعنی تقریبا برطرف شد
    اما مشکل اینه که وقتی تصویر رو با hdmi ببینی دیگه با rgb حتی نمیتونی یه لحظه کار کنی
    خیلی رنگا تو پورت rgb افتضاح و داغونن
    تصویر هم یه حالت بدی داره زیاد شفاف نیست
    خلاصه اصلا حاضر نیستم با rgb کار کنم در مقابل hdmi هیچی نیست
    .
    .
    .
    دوست عزیز منم اندازه شماها تحقیق کردم و مقاله ها رو خوندم.هرچند برام 3 بعدی خیلی چیز جالبی نیست اما با توجه به چیزایی که دیدم این انتخاب رو کردم.الان هم ناراضی نیستم کلا خوبه
    اما اگه پول بیشتری داشتم یا اون موقع شرایط ال جی انقدر رویایی نبود احتمال اینکه چیز دیگه ای بخرم وجود داشت.چون قبلا هم گفتم من زیاد از سه بعدی استفاده نمیکنم حالا میخواد هر برندی باشه کلا زیاد برام جالب نیست

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب من با همون کابلی که روی سینما خانگی هست لپتاپ رو وصل کردم.فکر کنم کابل روی سینما جنسش خوبه دیگه؟ نمیدونم اگه مشکل از کابل hdmi باشه خب یکی دیگه میخرم اما بعید میدونم
    کلا رو مود hdmi بطور کاملا محسوسی لگ داره
    بعدا اومدم با کابل rgb قدیمی وصلش کردم لگش خیلی کم شد.یعنی تقریبا برطرف شد
    اما مشکل اینه که وقتی تصویر رو با hdmi ببینی دیگه با rgb حتی نمیتونی یه لحظه کار کنی
    خیلی رنگا تو پورت rgb افتضاح و داغونن
    تصویر هم یه حالت بدی داره زیاد شفاف نیست
    خلاصه اصلا حاضر نیستم با rgb کار کنم در مقابل hdmi هیچی نیست
    .
    .
    .
    دوست عزیز منم اندازه شماها تحقیق کردم و مقاله ها رو خوندم.هرچند برام 3 بعدی خیلی چیز جالبی نیست اما با توجه به چیزایی که دیدم این انتخاب رو کردم.الان هم ناراضی نیستم کلا خوبه
    اما اگه پول بیشتری داشتم یا اون موقع شرایط ال جی انقدر رویایی نبود احتمال اینکه چیز دیگه ای بخرم وجود داشت.چون قبلا هم گفتم من زیاد از سه بعدی استفاده نمیکنم حالا میخواد هر برندی باشه کلا زیاد برام جالب نیست
    شما یه کابل HDMI خوب ترجیحا 1.4 بگیر دوسته عزیز
    احتمالا خیلی بهتر خواهد شد
    یه مورد دیگه هم میتونه از قدرت لپ تابتون باشه و کارت گرافیکش
    با یه کنسول مثل PS3 یا XBOX360 هم تست کن اگر امکانش رو داشتی

با این تفاسیر شما کلا نباید 3 بعدی میگرفتی ، با همین پول میتونستی یه 47 یا 50 اینچ بگیری

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

من دیروز رفتم نمایندگی ال جی .. تلویزیون ال جی نداشت اما قول 4 شنبه داد با این قیمت ها 47lw65100 قیمت 2798000 تومن و 47lw57000 قیمت 2382000 تومن .. اما توی سایتای فروش انلاین دقیقا 100 تومن از این قیمت کمتر میدن .. حالا جالبه نمایندگی فاکتور فروشش رو بهم نشون داد . اون قیمتایی که این سایتای انلاین دارن میدن رو زده بود به عنوان قیمت خرید از شرکت و قیمتایی که بالا گفتم رو زده بود قیمت برای مصرف کننده ؟ .. من اصلا سر در نمیارم که این مبلغ حدود 100 تومن از کجا به قیمت تلویزیون اضافه شده و ایا از نمایندگی بخرم یا نه انلاین بخرم ؟

راهنمایی کنید ممنون میشم
    راستش نمیدونم شما کجایی و کی قیمت کردی؟
    ولی تو تهران من قیمت گرفتم( 2-3 هفته پیش ) قیمتها اینا بود:
    LW45000 سایز 42 قیمت 1.490.000 تومن و سایز 47 قیمت 2.050.000 تومن
    LW57000 سایز 42 قیمت 1.700.000 تومن و سایز 47 قیمت 2.290.000 تومن
    LW65100 سایز 42 قیمت 2.099.000 تومن و سایز 47 قیمت 2.690.000 تومن
    البته بعد از تعطیلات دیدم که تو سایتها قیمت LW57000 در سایز 42 شده 1.650.000
    و LW65100 سایز 42 شده 1.950.000
    نمیدونم اونی که به شما قیمت داده کدوم شهر هست و چی بوده قیمت
    ولی شنیدم سامسونگ 11% مجوز افزایش قیمت گرفته و سونی هم به کل عرضه رو فعلا متوقف کرده
    تو سایت چاره هم نگاه کنی قیمتها همینایی هست که عرض کردم و جالبه که سامسونگ و سونی رو هم
    اصلا قیمت نزده و گویا شایعات درست هستن و قراره افزایش بدن؟!
    اما ال جی حد اقل تا عید قیمتش همینها هست چون جشنواره داره
    این شماره رو هم میدم میتونی خودت سوال کنی
    گالری مونا - تهران - خیابان جمهوری - بعد از شیخ هادی پلاک 812
    66700641-66721612-66719426
    Last edited by ئظا; 31-01-2012 at 03:01.

4. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستانی که در ساپرت 1080P در سینما سه بعدی ال جی شک دارن و به حق هم هست
    به مقالاتی که لینک میدم نگاه کنید و خودتون متوجه میشید که بعد از آپدیتی که ال جی داد و تغییر الگوریتم داد
    تصویری که برای هر چشم به نمایش درمیومد رو از 540p به 1080i برای هر چشم تبدیل کرد که در مجموع شما یک تصویر 3بعدی فول اچ دی میبینید
    (درست مثل اکتیو )و بعد از آپدیت تصویر سه بعدی ازدیده ری وی یو کننده که به قول خودش زیاد تصاویر سینما سه بعدی رو
    قبل از اپدیت دیده بوده دگرگون شدن و تبدیل به فول اچ دی شدن
    توجه داشته باشید که این مقاله ها بررسیهای سایت فلت پنل هستن و به هیچ عنوان جانبدارانه و تبلیغاتی محسوب نمیشن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان اگر وقت نمیکنید مطالعه دقیق داشته باشید اجمالا عکس ها رو ببینید و یه دیدی بزنید
    لپ مطلب هم اینه که تو این نقد و بررسی گفته بود که این تلوزیون تو رنج میان قیمتها محاسنش بر معایبش برتری داره
    و مهمترین نکتش این بود با اینکه پسیو هست تو پخش تصاویر 2 بعدی هم هیچ تفاوتی با سایر برند ها نداره
    بعد از اون اصلاح اگوریتم هم که به کل گفته 3D تو این تلوزیون متحول شده و به فول اچ دی تبدیل شده
    Last edited by ئظا; 31-01-2012 at 04:35.

6. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. من بحث شما 3 تا دوست عزیز رو خوندم .
    یه مطلبی بگم با اجازه.
    من با این 57000 بازی هم میکنم.
    یه بار با کابل عادی وصل کردم که کابل com باشه اگه اشتباه نکنم . که خوب خوب بود و من مشکلی ندیدم و قشنگ ساپورت شد.
    سری بعد با کابل اچ دی وصل کردم . که اول تصویر مشکل داشت با یه کنم تنظیمات توی لپتاپ درست شد و عالی. هیچ مشکلی هم نبود.
    باهاش حدود 2 ساعت فیفا 12 بازی کردم و عالی بود تازه قهرمان هم شدم !
    ولی پس یه کم تیک داشت نمیدونم چرا؟ صد در صد از تنظیمات بازی بود .
    باهاش MW3 هم تست کردم که جواب داد البته چون اهلش نبودم خیلی بازی نکردم.

من راضی ام و این دوستی که میگه واسه بازی خوب نیست نمیدونم چرا این و میگه . لا اقل با چه منطقی.
    من تعصب الکی ندارم . خوب خوبه بنده خدا !
    در مورد پنل هم که من بیانات اون دو دوستمون رو تایید می کنم که بیشتر یه تلویزیون همون پنله. من شاید اطلاعات شما دوستان رو نداشته باشم ولی این رو قبول دارم. و باز هم میگم سونی واقعا پول برنده. چون دیدم کسی که 6 تومن پول سونی داده بود با بلو ری و سینما و این حرفا . ولی انصافا میگم واقعا دیدن سه بعدی با عینک هاش سر درد آور بود.
    بخوایم یا نخوایم باید قبول کنیم که تکنولوژی پسیو گرفته . و الا این درصد فروش نداشت. حالا شما دوستمون اگه میخوای بگو خز و خیل ولی با چه معیاری ؟
    چون کره ای هستند ؟ یا چون فروششون زیاده و تو ایران مشتری دارند؟
    بالاخره ایران الان یکی از امن ترین محیط های سرمایه گزاری وسایل الکترونیک هست واسه اونا پس معلومه که تبلیغ می کنن.
    چون ما جهان سومی ها به تبلیغات حساس تریم . ولی توی همون آسیای شرقی و اروپا بدون این تبلیغات گسترده این فروش زیاد رو داشتن.
    پس باید قبول کنیم که تکنولوژیش مورد قبول واقع شده.چه ما بخوایم و چه شما نخوای.
    و درمورد بحث هم از دوست عزیزم آقا مهدی می خوام یه کم با بیان لیِِّن تر و نرم تر بحث کنه. البته جسارت نباشه حضورش.

8. 2 کاربر از saeeiid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما یه کابل HDMI خوب ترجیحا 1.4 بگیر دوسته عزیز
    احتمالا خیلی بهتر خواهد شد
    یه مورد دیگه هم میتونه از قدرت لپ تابتون باشه و کارت گرافیکش
    با یه کنسول مثل PS3 یا XBOX360 هم تست کن اگر امکانش رو داشتی

با این تفاسیر شما کلا نباید 3 بعدی میگرفتی ، با همین پول میتونستی یه 47 یا 50 اینچ بگیری

راست میگه یه پلاسما مشتی میشده با پولش گرفت

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------

دوستانی که در ساپرت 1080P در سینما سه بعدی ال جی شک دارن و به حق هم هست
    به مقالاتی که لینک میدم نگاه کنید و خودتون متوجه میشید که بعد از آپدیتی که ال جی داد و تغییر الگوریتم داد
    تصویری که برای هر چشم به نمایش درمیومد رو از 540p به 1080i برای هر چشم تبدیل کرد که در مجموع شما یک تصویر 3بعدی فول اچ دی میبینید
    (درست مثل اکتیو )و بعد از آپدیت تصویر سه بعدی ازدیده ری وی یو کننده که به قول خودش زیاد تصاویر سینما سه بعدی رو
    قبل از اپدیت دیده بوده دگرگون شدن و تبدیل به فول اچ دی شدن
    توجه داشته باشید که این مقاله ها بررسیهای سایت فلت پنل هستن و به هیچ عنوان جانبدارانه و تبلیغاتی محسوب نمیشن

دوستان اگر وقت نمیکنید مطالعه دقیق داشته باشید اجمالا عکس ها رو ببینید و یه دیدی بزنید
    لپ مطلب هم اینه که تو این نقد و بررسی گفته بود که این تلوزیون تو رنج میان قیمتها محاسنش بر معایبش برتری داره
    و مهمترین نکتش این بود با اینکه پسیو هست تو پخش تصاویر 2 بعدی هم هیچ تفاوتی با سایر برند ها نداره
    بعد از اون اصلاح اگوریتم هم که به کل گفته 3D تو این تلوزیون متحول شده و به فول اچ دی تبدیل شده

ما هم از اول همینو گفتیم کی بود قبول کنه 10 تا عکس و مطلب هم گذاشتیم ولی کو گوش شنوا.شما واسه استفاده از الگوریتمی که 1080p تصویر بده.باید تروموشن رو خاموش کنید

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عجب سایتی بود.ولی در مورد زمان پاسخگویی یعنی واقها زمان پاسخگویی 65100. اینقدر بده 8 میلی ثانیه.
    اونوقت lw9800 زمان پاسخگوییش 1.6 هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    به نظر شما من lg led8600 بخرم یا sony nx720 40
    ممنون میشم راهنمایی کنید .

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عجب سایتی بود.ولی در مورد زمان پاسخگویی یعنی واقها زمان پاسخگویی 65100. اینقدر بده 8 میلی ثانیه.
    اونوقت lw9800 زمان پاسخگوییش 1.6 هست
    کجا نوشته بود 65100 تایمش 8 هست؟! سایته خوده ال جی زده 2ms

ویرایش: آها ، دیدم ، گفتم که این ماله 6500 هست که قدیمی تر از 65100 محسوب میشه
    این مدلی که به عنوان 65100 تو ایران هست یه جورایی بهینه شده همون 6500 هست
    و یه فرقهایه کوچیکی با هم دارن ( یه نمونه ظاهریش هم اینه که 65100 یه ورودی کامپوننت 5 فیش هم داره
    ولی 6500 توهمون عکسی هم که تواین سایت گذاشته فقط 3 فیش داره
    Last edited by ئظا; 31-01-2012 at 13:54.

13. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه از این تبدیل های یک به 3 یا 4 یو اس بی بخرم ، رو تی وی کار می کنه؟ کسی تست کرده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •