سلام .
خسته نباشید.
من هم چند روزیه حسابی گرفتار این صفحه آبی شدم.
خر چند ساعت یه بار نشون میده.
فایل dump اش رو آپلود کردم.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
خسته نباشید.
من هم چند روزیه حسابی گرفتار این صفحه آبی شدم.
خر چند ساعت یه بار نشون میده.
فایل dump اش رو آپلود کردم.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
مشکلتون هر چی یا مربوط به رم یا که اسلات رم اون برنامه ای که برای تست رم دادم وقتی اجراش کردین از بین حالت standard با extended موجود دربرنامه شما گزینه extended باید انتخاب کنید برای اسکنم باید کلا بزارین 12 تا pass اسکن کامل انجام بده طبق عکس پایین که بصورت کادر قرمز مشخص شده آپدیت بایوسم انجام دادین ؟
بله BIOS رو آپدیت کردم ولی باز هم دچار این ارور میشم ولی چیزی که متوجه نمی شم اینه که چطور به حالت extented تغییر حالت باید داد؟ وقتی که بوت می کنم تنها گزینه که میشه به این حالت تغییر حالت داد F1 هستش که وقتی وارد optionش میشم و به حالت extented تغییر حالت میدم و ذخیرش می کنم ولی باز هم بصورت standard باقی می مونه!!
اما یه چیز دیگه ای که برام سوال هستش اینه که اصلا کار فایل ntkrnlpa.exe چی هست؟ چون اکثر دلایل این ارور مربوط به این فایله!!!
سپاسگزارم از بابت راهنمایی هایی که می کنید.
Last edited by rez227; 20-07-2012 at 19:52.
چرا اونایی که بعد از من پست گذاشتنو نگا میکنید مال منونگا نمیکنیدخواهشا یه نگا بندازین اگه مشکلم سخت افزاری باشه ببرم نشونش بدم
مدتی یه که وقتی با یه نرم افزار یا یا بازی کار میکنم یه دفعه صفحه مرگ میاد یا لپ تاب رستارت میشه
اینم فایلش که اطلاعات سیستم رو هم توش اپلود کردم
آقا این جا هم مگه پارتی بازیه...
چرا کسی جواب سوالمو نمی ده
اگه بگین ماه دیگه جوابتو می دم یا اصلن جوابتو نمی دم ، حرفی نیست.این که آدم هر روز بیاد و ببینه جوابشو ندادن خیلی بده![]()
سلام
یه چند وقتیه که وقتیکه Tor browser رو باز می کنم به صورت رندم بعضی وقتا یه بلو اسکرین با کد 1a واسم میاد
مشخصات سیستم:
CPU: Core i7 2410M 2.3GHz
Ram: 4GB
VGA: GT540M 1GB
فایل minidump:
پیشاپیش ممنون
Last edited by larten; 22-07-2012 at 14:05.
سلام من هر وقت کامپیوترو روشن میکنم صفحه آبی میاد و ری استارت میشه و درست میشه . چند روزیه اینجوری شده و تا حالا هم حین کار با کامپیوتر صفحه آبی نیومد فایل مربوطشو گذاشتم ممنون میشم جواب بدید تا بفهمیم مشکل چیه.
سلام
با برنامه verifier ویندوز سون به مشکل دار بودن فایل tcpipreg.sys رسیدم.این هم دامپ قبلی:
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
لطفاٌ در صورت امکان مشکل BlueScreen اینجانب را مورد بررسی قرار دهید.
مشخصات سیستم:
Win 7 x64 ultimate
Ram: 12 gig
Maniboard Asus
مشکل صفحه آبی مرگ وقتی با نرم افزار µTorrent شروع به دانلود فایل تورنت میکنم برایم ایجاد میشود.
البته این مشکل وقتی با مودم مبین نت (IX350 P )که با سرعت 512 kbs از طریق کابل LAN متصل میباشد بوقوع می آید. ولی با همین اوصاف با مودم USB Dongle ایرانسل (128 kbs)هیچ مشکلی در دریافت فایلهای تورنت ندارد.
ضمناٌ درایور کارت شبکه و بایوس را هم بروزکردم ولی مشکل پا بر جاست.
و جالب اینکه با ویندوز xp 32 bit که از 12 گیگ رم رافقط 3 گیگ آنرا پشتیبانی میکند ، مشکل BSOD(صفحه آبی مرگ) پیش نمی آید.
با تشکر فراوان
فایل مینی دامپ جهت بررسی مشکل ضمیمه شد:
Last edited by ali1497; 26-07-2012 at 10:01.
سلام دوست عزیز به کمکی هم به ما بکن این سیستمم وقتی ویندوز رو عوض میکنم وقتی میخوام خاموش کنم blue screen میاد اینم چیزی تستی که خواستی ...روی ویندوزسون همیشه همینه ولی روی اکس پی همیشه نیست ..گاهی اوقات..!!!!
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)