روی آیپد 2 کلی چیز دارم. الن آیتیونز 10 رو دارم. میخواهم آیتیونز 10.5 نصب کنم. چه بلائی سر اطلاعاتم میاد؟
روی آیپد 2 کلی چیز دارم. الن آیتیونز 10 رو دارم. میخواهم آیتیونز 10.5 نصب کنم. چه بلائی سر اطلاعاتم میاد؟
هیچی.. iTunes رو باز کنید و Help > Check for Updates و آپدیت جدید رو بطور دلتا دانلود می کنه و نصب می کنه. فایل آپدیت جدید رو هم می تونید دانلود کنید و نصب کنید.
سلام
من دنبال 3 برنامه برای ipad هستم واینو هم بگم که من خودم ipad ندارم و این 3 تا برنامه رو برای کسی میخوام
1- یه برنامه برای ادیت موسیقی
2-برنامه آفیس
3- برنامه ای برای وصل کردن آیفون یا ipad به ویدیو پروژکتور
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
مرسی![]()
1. Garageband
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. Pages/Keynote/Numbersکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3. نیاز به هیچ برنامه ای نیست و شما به یه VGA Adapter نیاز دارید که تصویر شما رو Mirror می کنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه های دیگه استفاده از HDMI یا میرور کردن وایرلس با Apple TV و AirPlay.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب Stream ممنون از راهنمایی تون
ولی فکر نکنم اینا رو بشه دانلود کرد درسته ؟!!
یعنی حتما باید پول بدیم تا اینا رو دانلود کنیم ؟! حالا این برنامه ها تو سایت دیگه ای یا روشی هست که بدون پول راحت بشه دانلودش کرد یا نه
من جیل برک کردم اما ای بوک نصب کردم...کلا چطوری میشه از این نرم افزار واسه کتاب خوندن بهره جست.چطوری میشه باهاش کتاب بیدا کرد...ایا کتابا مجانین؟
خواهش می کنم اگر میتونید کمکم کنید
کسی یه برنامه مجانی واسه کتاب خوندن با ipad میشناسه که باهاش بشه نت برداری هم کرد؟
بد جوری کارم گیره!!!
اگه اینقدر بدجور کارتون گیره خب خریدن یه گیفت کارت و اپ های مد نظر 10 دقیقه هم طول نمی کشه.. به هر حال نسخه مجانی UPad هست که میشه توش PDF لود کرد و کنارش نوت اضافه کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی رفیق
به جون Stream خسیس بازی در نیاوردم، فکر نمی کردم ما هم بتونیم بخریم
در مورد اینکه گیفت کارت رو از کجا باید بگیرم یا کلا اطلاعات در مورد خرید App ها کجا برم؟
بعد اگر من این App رو بخرم و بعدا Jailbreak کنم میتونم بازم ازش استفاده کنم؟
با اجازه آرمان عزیز
شما میتونید گیفت کارتهای 15 دلاری رو به قیمت26 هزار تومان 10 دلاری رو به قیمت 18 تومن و.... از اینترنت با کارتهای عضو شتاب بخرید .
سایتهای زیادی هستند که میفروشند مثل سایت فرادید (کافیه یه جستجو در اینتر نت بکنید)
اگر هم به پاساژ پایتخت یا علا الدین دست رسی دارید میتونید مستقیمن خریداریکنید.
من پیشنهاد میکنم کارتهای آمریکایی رو بخرید که در این صورت اگر به روش توضیح داده شده در تاپیک
اپل آیدیتونو ساخته باشید دیگه از شما مالیات کم نمیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما فقط یک بار با اپل آیدیتون نرم افزار رو میخرید و اگر پاک بشه یا هر چیزه دیگه باز میتونید مجانی با همون اپل آیدی دانلودش کنید و فرقی نمیکنه که جیلبریک باشه دستگاهتون یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)