تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 139 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

داره خودمونی میشه hadi3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان ورژن ps3 بنده3.56 هستش یعنی قبلا پایین تر بود ولی توسط بازی C2 به این ورژن اومد
    با این اوصاف دیروز رفتم قیمت دانگرید رو گرفتم که قیمتهای مختلفی میدادند 110 100 95 ولی رفتم یه مغازه که مشتریش بودم قیمت 75 تومان داد بعد گفتم این اپدیت جدیده که بازیهای جدید رو اجرا میکنه هم میریزی گفت باشه
    گفتم 3,4 تا هم بازی میریزی توش گفت تو حالا دستگاتو بیار
    یعنی در کل همه ی این کارهارو می کنه با قیمت 75 تومان
    حالا می خواستم ببینم قیمتش خوبه دیگه

بعد یه مسئله دیگه این که
    میخواستم ببینم اگه دانگرید بشه بعده ها برای د ستگاه ضرری نداره براش مشکلی پیش بیاد

ومسئله ی اخر این که وقتی دادم دانگرید یه وقت قطعه ای از دستگاهو برندارن با جنس متفرقه عوض کنند در کل برای دانگرید از این کارا میکنند ؟
    البته طرف میگم اشناست یعنی یکی دوسا لیه مشتریشم ولی خوب محظ احتیاط میپرسم

در کل یکم ترس دارم دستگامو بدم برا ی دانگرید میتونید منو روشن کنید

پیشاپیش ممنون از نظرتون
    درود
    به نظر من الان که داره همه بازی ها با fix 3.55 میاد دیگه لازم نیست کسی هزینه زیادی انجام بده الان چند وقتی هستش که دارن فیکس بازی های جدید رو تو سایتها قرار می دن حتی میشه گفت تقریبا بروز هستند من خودم با همون -- قدیمی FW3.55 کلیه بازی های جدید رو انجام دادن مثل fifa13 , maxp , .... ولی در هر صورت خودتون میدونید
    با تشکر

2. 2 کاربر از hadi3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

اینی که شما گفتید جواب سوال من نیست سوال من یه چیز دیگست به هر حال ممنون.

تقاضا دارم اگر کسی اطلاعات بیشتری داره در اختیار بذاره .
    Last edited by Karistias; 10-10-2012 at 16:45.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوستان ورژن ps3 بنده3.56 هستش یعنی قبلا پایین تر بود ولی توسط بازی C2 به این ورژن اومد
    با این اوصاف دیروز رفتم قیمت دانگرید رو گرفتم که قیمتهای مختلفی میدادند 110 100 95 ولی رفتم یه مغازه که مشتریش بودم قیمت 75 تومان داد بعد گفتم این اپدیت جدیده که بازیهای جدید رو اجرا میکنه هم میریزی گفت باشه

بعد یه مسئله دیگه این که
    میخواستم ببینم اگه دانگرید بشه بعده ها برای د ستگاه ضرری نداره براش مشکلی پیش بیاد

ومسئله ی اخر این که وقتی دادم دانگرید یه وقت قطعه ای از دستگاهو برندارن با جنس متفرقه عوض کنند در کل برای دانگرید از این کارا میکنند ؟

پیشاپیش ممنون از نظرتون
    نبود کسی ؟؟؟!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

دوستان راجع به -- بازی یه مطلبی رو میخواستم بهتون بگم چون خودم امتحان کردمو الان دارم ازش استفاده میکنم گفتم شما هم بدونید

جدیدا یه روش -- جدید اومده که خیلی آسونه . نرم افزاری هم هست نیاز به هیچ فیکس و دانگلی نیست .

شما میدی دستگاهت رو به یه روشی -- میکنن که تنظیماتش پای خودته . هر وقت خواستی دستگاه رو میاری روی ورژن 3.55 و بازیهای قدیمی رو انجام میدی . هر وقت خواستی میاری روی ورژن 4.21 و بازیهای جدید رو انجام میدی

اینی که چجوری دستگاه رو -- میکنن و روشش چیه من نمیدونم . من دستگاهم رو یه روز دادم مغازه و سالم تحویلم داد و -- کرد .

الان بازیهایی مثل Pes2013 . Fifa 13 . Resident Evil 6 . Darksider 2 و ... رو راحت میشه بازی کرد خود من الان دارم بازی میکنم .

بعدشم دیگه شما میتونی هم اورجینال بازی کنی هم کپی . یعنی دیگه اینجوری نیست دیسک اورجینال بذاری آپدیت بشه دستگاهت و هکش بپره . میتونین بازیه مورد علاقتونو اورجینال تهیه کنید و بازی کنید .

حالا این روش توی کل ایران جا افتاده یا نه نمیدونم . چون که یکی از بچه های مغازه تماشا توی توپخونه به این روش -- کرد پلی 3 رو و تا اونجا که من میدونم حتی مغازه های بغلی هم از این ماجرا خبر نداشتن چه برسه به بقیه .

حالا نمیدونم این روش رو میخوان انحصارن توی مغازه ی خودشون فقط اجرا کنن واسه مشتریاشون یا روش هکشون به بقیه هم میگن . اما فعلا برای اونایی که تو تهران هستن و به توپخونه دسترسی دارن میگم که مغازه تماشا این کارو انجام میداد هفته پیش حالا الان شاید بقیه مغازه ها هم بلد باشن . هزینش هم 100 هزار تومنه

البته قبلش باید تمام سیوهاتون رو توی یه فلش کپی کنید چون سیو ها پاک میشه

تنها ایرادش هم اینه که برای این کار باید یه هارد اکسترنال دیگه تهیه کنید . چون کلا باید توی یه هارد جداگانه ریخته شن بازیها

حالا اگه کسی خواست که حضوری بره که آدرس دادم اگرم کسی اینجا سوالی داره ازم بپرسه که فکر نکنم سوالی مونده باشه همه چیو کامل گفتم . اگرم کسی شماره تلفن مغازشونو میخواد کارتشونو دارم پیغام خصوصی بدین از روش براتون بخونم

6. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    این طور که بیدا هست قطعه e3flasher هست یا اسمش دقیق یادم نیست البته خبرش قدیم تو سایت خارجی خونده بودم.
    e3 قبلا بود دانگرید میکرد ولی یک نوعی هم بود که خونده بودم به دستگاه وصل میشه سوییچ میکنه بین 3.55 و حالت اورجینال
    چیز خوبیه ولی بازی جدید باید اورجینال خرید ولی شما گفتید بازی جدید دارد کبی بازی میکنید جالبه
    بازی هایی که نام بردید هیچ کدوم روی 3.55 اجرا میشن؟
    این بازیها کبی بازی کردید؟

این روش روی ورژن ها عمل میکنه یا فقط 3.5 ؟
    شایدم روشی که گفتید چیز دیگه ای هست
    مرسی

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بعد یه مسئله دیگه این که

پیشاپیش ممنون از نظرتون
    اگه بتونی قیمت 75 تومن که عالیه چند وقت پیش برا یکی از دوستان 100 تومن انجام دادن

نه ضرری برا دستگاه نداره ...ولی مطمئن بشید که درست دانگرید کرده باشه
    همچین چیزی نمیشه که قتعاتشو عوض کنن چون سخت افزارش چسبیده به همه طوری نیست که بشه جداشون کرد همش روی یک برده
    ولی خیلی می خوای مطمئن بشی سعی کن پیش خودش باشی ولی باز فک نمی کنم همچین کاری کنن شده من دوستام مغازه دارن
    کنسول رو هفته ها دادن دست مغازه داری اونم فرستاده یک شهر دیگه و کلا بی خبر ولی هیچ طوری نشده

در کل خیالت راحت باشه

9. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دستت طلا بابت پاسخ دادن
    من دو سه روز پیش دادم دستگاه رو دانگرید کردند البته از اون قیمت هم پایین تر در اومد با قیمت 60 تومان+ یک بازی اشانتیون

از یه نفر پرسیدم گفت ببر شرکت بانیان پرتو الکترونیک که بردم اونجا گفت قیمتش 60 تومانه و روشش هم اینجوریه که یه ای سی روی دستگاه نصب میکنه وگفت ده ها مدل میشه دانگرید کرد که این بهترین روششه.
    حالا بانیان به نظرتون چه جور شرکتیه اصلا اسمشو شنیدید تا به به حال ؟

ویه سوال اینکه من سه تا بازی اوریج دارم که GT5 و KILLZONE3 وFIFA11 هستند حالا میخاستم ببینم من بعد دانگرید که زنگ زدم گفت فردا حاضره میتونم این بازی ها رو اجرا کنم
    البته یه دونه CRYSIS 2 داشتم که مطمئن بودم نمیشه دیروز فروختمش 30 تومان .
    Last edited by Karistias; 17-10-2012 at 20:49.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دستت طلا بابت پاسخ دادن
    من دو سه روز پیش دادم دستگاه رو دانگرید کردند البته از اون قیمت هم پایین تر در اومد با قیمت 60 تومان+ یک بازی اشانتیون

از یه نفر پرسیدم گفت ببر شرکت بانیان پرتو الکترونیک که بردم اونجا گفت قیمتش 60 تومانه و روشش هم اینجوریه که یه ای سی روی دستگاه نصب میکنه وگفت ده ها مدل میشه دانگرید کرد که این بهترین روششه.
    حالا بانیان به نظرتون چه جور شرکتیه اصلا اسمشو شنیدید تا به به حال ؟

ویه سوال اینکه من سه تا بازی اوریج دارم که GT5 و KILLZONE 3 وFIFA11 هستند حالا میخاستم ببینم من بعد دانگرید که زنگ زدم گفت فردا حاضره میتونم این بازی ها رو اجرا کنم
    البته یه دونه CRYSIS 2 داشتم که مطمئن بودم نمیشه دیروز فروختمش 30 تومان .
    خب 60 تومن خیلی عالیه
    من نه نمیشناسمش چون خودم هم کنسولم اوریج مصرف میکنم

خب من تا اونجایی که شنیدم باید از بازی کردن نسخه های اوریج روی کپی شده ها خودداری کنی
    چون خب اپدیت میکنه و باز ممکنه نیاز به تکرار مراحل حک کردنش باشه ولی اگه از این سیستم های جدید کپی خور شده باشه که میتونی اوریج هم بازی کنی فک بشه
    در این که می تونی اجرا کنی شکی نیست ولی ممکنه دانگریدت بپره و دوباره دانگیردش کنی این مورد هم بپرس حتما

12. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

درود
    به نظر من الان که داره همه بازی ها با fix 3.55 میاد دیگه لازم نیست کسی هزینه زیادی انجام بده الان چند وقتی هستش که دارن فیکس بازی های جدید رو تو سایتها قرار می دن حتی میشه گفت تقریبا بروز هستند من خودم با همون -- قدیمی FW3.55 کلیه بازی های جدید رو انجام دادن مثل fifa13 , maxp , .... ولی در هر صورت خودتون میدونید
    با تشکر
    fifa 13 فیکس شده مگه؟

داره خودمونی میشه alitalker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام دوستان از امروز که دستگاه رو روشن میکنم با این پیغام مواجه میشم: The hard disk's file system is crroupted and will be restored
    بعد که اکی رو میزنم و تا صد در صد پر میشه دوباره برمیگرده به همین پیغام... به نظر شما راه حل مشکل چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •