تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 303 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بی زحمت عکس هارو تو یه فایل RAR فشرده کن و یه جا آپلود کن. خیلی ممنون.
    با عرض معذرت ظاهراً اجازه این کارو ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باسلام در مدل های led گزینه advance وجود ندارد میشه لطفک کنید طریقه ریست کردن eprom کامل توضیح دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

باسلام در مدل های led گزینه advance وجود ندارد میشه لطفک کنید طریقه ریست کردن eprom کامل توضیح دهید
    من اطلاعات کاملی ندارم که برات توضیح بدم اینجوری بگم من تو منو مخفی ال ای دی 6960 که وارد شدم اونجا هم گزینه Advance رو ندیدم اما وقتی هتل مد رو فعال کردم یه گزینه دیدم که نوشته بود EEPROM RESET از اونجایی که نیاز نداشتم واردش نشدم اما فکر میکنم کارتو انجام بده اگه قدرت ریسک کردن داری این کارو انجام بده مسئولیت با خودت ضمناً برای وارد شدن به گزینه Advance کافیه کلید شماره صفر را با یکی از کلید ای دیگه همراه با هم چند بار فشار بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من یکه تلویزیون 40d6960 سامسونگ دارم ... وقتی pc رو با hdmi به تلویزیون وصل میکنم رزولوشن 1920*1080 رو ساپورت نمیکنه {یعنی نصف تصویر توی کناره های تلویزیون معلوم نیست} و باید رزولوشن رو به 1920*1050 تغییر بده تا تصویر فیت بشه....در ضمن من توی بازی فوتبال PES در حالات سریعتی و یا شوتیدن توپ تصویر کمی حالت سایه مانندی کنار توپ یا بازیکن میوفته ... رفته تو مخم.... روی تلویزیون sony این مشکل رو ندیدم حتی با اینکه گرافیکگ بهتر از اون گرافیک کامپیوتری بود که به تلویزیون sony با hdmi وصل بوده... وی سونی نه سایه ای میندازه و در ضمن تصوویر به صورت خودکار 1080 رو ساپورت میکنه...ممنون میشم یه جوابی برای من پیدا کنید...یا توضیحاتی در مورد درست کردن این مشکل جلو پام بذارید.ممنون بازم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من led Ua46D5500 دارم که توی سایت سامسونگ نوشته ----T و گیرنده دیجیتال داره و تیونر دیجیتال رو هم از منوی مخفی فعال کردم ولی وقتی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من یکه تلویزیون 40d6960 سامسونگ دارم ... وقتی pc رو با hdmi به تلویزیون وصل میکنم رزولوشن 1920*1080 رو ساپورت نمیکنه {یعنی نصف تصویر توی کناره های تلویزیون معلوم نیست} و باید رزولوشن رو به 1920*1050 تغییر بده تا تصویر فیت بشه....در ضمن من توی بازی فوتبال PES در حالات سریعتی و یا شوتیدن توپ تصویر کمی حالت سایه مانندی کنار توپ یا بازیکن میوفته ... رفته تو مخم.... روی تلویزیون sony این مشکل رو ندیدم حتی با اینکه گرافیکگ بهتر از اون گرافیک کامپیوتری بود که به تلویزیون sony با hdmi وصل بوده... وی سونی نه سایه ای میندازه و در ضمن تصوویر به صورت خودکار 1080 رو ساپورت میکنه...ممنون میشم یه جوابی برای من پیدا کنید...یا توضیحاتی در مورد درست کردن این مشکل جلو پام بذارید.ممنون بازم
    شما دکمه P.SIZE رو روی کنترل رو بزنید تا بیاد روی screen fit بعد تصویر درست میشه

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام من led Ua46D5500 دارم که توی سایت سامسونگ نوشته ----T و گیرنده دیجیتال داره و تیونر دیجیتال رو هم از منوی مخفی فعال کردم ولی وقتی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
    5500 ها ساخت مالزی اند و تیونر دیجیتال ندارند و اگرم داشته باشند با ایران سازگار نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فقط یه چیز میمونه و این که چرا سامسونگ بعضی از امکانات رو برای بعضی از تلوزیونا میبنده.مثلا یکی از دوستان سری 8 دارن ولی اینترنتش فعال نیست ولی یکی دیگه سری 5 داره اینترنتش از همون اول فعاله!

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فقط یه چیز میمونه و این که چرا سامسونگ بعضی از امکانات رو برای بعضی از تلوزیونا میبنده.مثلا یکی از دوستان سری 8 دارن ولی اینترنتش فعال نیست ولی یکی دیگه سری 5 داره اینترنتش از همون اول فعاله!
    تو سری D که تولید 2011 هستند همشون اینترنتشون فعاله. ولی در مورد فعال نبودن گیرنده دیجیتال علتش اینه که مثلا یه سری تلویزیون های بدون گارانتی که از امارات میان لوکال ستش رو EA-ARAB هست که باید تغییر داده بشه به ED-IRAN تا گیرنده دیجیتالش فعال بشه که لابد اماراتی ها تو کشورشون فرستنده دیجیتال ندارن که براشون فعال نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام من وارد منوی مخفی تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل UA37D5550 شدم اما نمی دونم کدوم گزینه رو دستکاری کردم،کانالهای آنالوگ رو کم نور نشون میده،اما کانالهای دیجیتال رو مشکلی نداره،تو رو خدا راهنماییم کنید
    تا بتونم این مشکل رو حل کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •