با عرض معذرت ظاهراً اجازه این کارو ندارم
با عرض معذرت ظاهراً اجازه این کارو ندارم
باسلام در مدل های led گزینه advance وجود ندارد میشه لطفک کنید طریقه ریست کردن eprom کامل توضیح دهید
من اطلاعات کاملی ندارم که برات توضیح بدم اینجوری بگم من تو منو مخفی ال ای دی 6960 که وارد شدم اونجا هم گزینه Advance رو ندیدم اما وقتی هتل مد رو فعال کردم یه گزینه دیدم که نوشته بود EEPROM RESET از اونجایی که نیاز نداشتم واردش نشدم اما فکر میکنم کارتو انجام بده اگه قدرت ریسک کردن داری این کارو انجام بده مسئولیت با خودت ضمناً برای وارد شدن به گزینه Advance کافیه کلید شماره صفر را با یکی از کلید ای دیگه همراه با هم چند بار فشار بدید
سلام به همگی دوستان من یکه تلویزیون 40d6960 سامسونگ دارم ... وقتی pc رو با hdmi به تلویزیون وصل میکنم رزولوشن 1920*1080 رو ساپورت نمیکنه {یعنی نصف تصویر توی کناره های تلویزیون معلوم نیست} و باید رزولوشن رو به 1920*1050 تغییر بده تا تصویر فیت بشه....در ضمن من توی بازی فوتبال PES در حالات سریعتی و یا شوتیدن توپ تصویر کمی حالت سایه مانندی کنار توپ یا بازیکن میوفته ... رفته تو مخم.... روی تلویزیون sony این مشکل رو ندیدم حتی با اینکه گرافیکگ بهتر از اون گرافیک کامپیوتری بود که به تلویزیون sony با hdmi وصل بوده... وی سونی نه سایه ای میندازه و در ضمن تصوویر به صورت خودکار 1080 رو ساپورت میکنه...ممنون میشم یه جوابی برای من پیدا کنید...یا توضیحاتی در مورد درست کردن این مشکل جلو پام بذارید.ممنون بازم
سلام من led Ua46D5500 دارم که توی سایت سامسونگ نوشته ----T و گیرنده دیجیتال داره و تیونر دیجیتال رو هم از منوی مخفی فعال کردم ولی وقتی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه
شما دکمه P.SIZE رو روی کنترل رو بزنید تا بیاد روی screen fit بعد تصویر درست میشه
5500 ها ساخت مالزی اند و تیونر دیجیتال ندارند و اگرم داشته باشند با ایران سازگار نیست.
فقط یه چیز میمونه و این که چرا سامسونگ بعضی از امکانات رو برای بعضی از تلوزیونا میبنده.مثلا یکی از دوستان سری 8 دارن ولی اینترنتش فعال نیست ولی یکی دیگه سری 5 داره اینترنتش از همون اول فعاله!
تو سری D که تولید 2011 هستند همشون اینترنتشون فعاله. ولی در مورد فعال نبودن گیرنده دیجیتال علتش اینه که مثلا یه سری تلویزیون های بدون گارانتی که از امارات میان لوکال ستش رو EA-ARAB هست که باید تغییر داده بشه به ED-IRAN تا گیرنده دیجیتالش فعال بشه که لابد اماراتی ها تو کشورشون فرستنده دیجیتال ندارن که براشون فعال نیست.
سلام من وارد منوی مخفی تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل UA37D5550 شدم اما نمی دونم کدوم گزینه رو دستکاری کردم،کانالهای آنالوگ رو کم نور نشون میده،اما کانالهای دیجیتال رو مشکلی نداره،تو رو خدا راهنماییم کنید
تا بتونم این مشکل رو حل کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)