تاپیک تصاویر و ویدئوهای جالب کجاست هرچی سرچیدم یافت نشد!
موندم چطوری زنده موندم با این تیر:
اولین بیگناهی که کشتم:(البته بعدش Mage ها ریختن سرم از سیو قبلی رفتم!)
779 جان Optimal منظورتون چیه؟اسم کوئست هم میگید؟
تاپیک تصاویر و ویدئوهای جالب کجاست هرچی سرچیدم یافت نشد!
موندم چطوری زنده موندم با این تیر:
اولین بیگناهی که کشتم:(البته بعدش Mage ها ریختن سرم از سیو قبلی رفتم!)
779 جان Optimal منظورتون چیه؟اسم کوئست هم میگید؟
تو اين بازي جك و جونور هم ميشه summon كرد؟ اگه ميشه كدوم جادوئه؟
Conjurtion اگه اشتباه نکنم
من هم یه چند ساعتی بازی کردم، واقعا فوق العادست بازی... از نظر گیم پلی، جزییات، آزادی عمل بی نظیره... نحوه تعادل Mgaic ها و نبرد Mele واقعا جای تحسین داره...
یه سوال پیش اومد، اگه فقط با magic بریم جلو سر boss ها دردسر میشه یا نه...؟
پیروز باشید.
بچه ها با این Azura star چکار می شه کرد؟
برای boss هایی مثل اژدها دو دست مجیک بهتره چون بیشتر تو هوا هستن
ولی وقتی روی زمین میان سلاح بهتر عمل میکنه
به نظر من یک سلاح یک دست و مجیک هم دست دیگه خیلی خوبه ، مواقعی هم که جادو نیازه با دو دست جادو میرم ( اسکیل هاش هم دارم )
هم میشه فروخت و هم میشه تو Enchanting استفاده کرد
دادا اين Enchanting رو ميشه يه توضيحي راجع بهش بدي. اينكه دقيقا به چه دردي مي خوره و براي انجامش بايد چكار كرد. ممنون ميشم
Arcane Enchanter
Enchant یعنی اضافه کردن جادو به سلاح یا لباس
اگه دیده باشید روی بعضی از سلاح ها و لباس ها علاوه بر Damage و Armor یک نوشته دیگه هم پایینش هست مثل ( Increase health 20 point در لباس ها یا مثلا Does 15 point stamina damage در سلاح ها یا چیز های دیگر )
به اینها میگن Enchant
فرض کنید یک سلاح در آهنگری میسازید وقتی نگاهش کنید میبینید هیچ Enchant ـی نداره و باید Enchantـش کرد تا قوی تر بشه
حالا برای Enchant کردن اول از همه باید Soul Gem داشته باشید که در این پست توضیح دادم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا باید برید جای یک Arcane Enchanter که تصویرش در بالا هست ( میزی که دورش شمع چیده شده و آرم های آبی روش حک شده )
Disenchant : این گزینه برای یادگیری Enchant هاست
شما اول هیچ Enchantـی یاد ندارید و باید با خراب کردن آیتم هایی که Enchant شده هستند و از بیرون پیدا میکنید Enchantـشون رو یاد بگیرید
در منوی Disenchant روی آیتمی که میخواهید Enchantـش رو یاد بگیرید کلیک کنید و yes رو بزنید ، ( دقت کنید آیتمی که Disenchant میکنید نابود میشه و بعد Enchantـش یاد گرفته میشه )
نحوه Enchant کردن یک آیتم :
( آیتمی که میخواهید Enchant کنید نباید Enchantـی روش باشه )
1 - آیتم رو از منوی Item انتخاب کنید
2 - Enchantـی که می خواهید روی آیتم بزنید رو از منوی Enchants انتخاب کنید
3 - حال باید یک Soul Gem را از منوی Soul Gems انتخاب کنید ( Soul Gem ها بسته به نوع و قدرتشون میزان و یا قدرت Enchant رو افزایش می دهند )
4 - اگر می خواهید اسم آیتمتون رو تغییر بدید کلید F رو بزنید و برای اتمام کار کلید R را بزنید
Last edited by virus2009; 17-12-2011 at 08:19.
از این جادو خیلی استفاده میکردم. فقط هم با جادو بازی میکنم. البته با همین جادو میتونم شمشیر جادویی احضار کنم که اونم خیلی باحاله. حتی وقتی باهاش کار میکنی مهارت one handed افزایش پیدا میکنه.Conjuration رو چجوری 100 کردی ؟ هی زدی یا اینکه یاد گرفتی ؟ از کی و کجا ؟
موتوشکر![]()
آره میشه. مربوط میشه به مهارت conjuration. برای راحتی کار توی college یه نفر هست که هم میتونه بهت یاد بده هم جادوهاش رو میفروشه.تو اين بازي جك و جونور هم ميشه summon كرد؟ اگه ميشه كدوم جادوئه؟
بستگی به خودتون داره. اگر سری های قبلی رو بازی نکردید و تجربه ندارید ممکنه مشکل پیش بیاد.یه سوال پیش اومد، اگه فقط با magic بریم جلو سر boss ها دردسر میشه یا نه...؟
این مشکل رو فکر کنم اگر بری توی آیتم ها و تیرها رو بندازی زمین حل بشه.موندم چطوری زنده موندم با این تیر
Last edited by aristocrat; 20-11-2011 at 16:13.
واقعا ازت ممنونم دوست عزيز
با اين توضيح كاملي كه دادي دلم نيومد فقط دكمه تشكر خشك و خالي رو بزنم.
دمت گرم داداش.
دوستان ببخشيد كه اسپم شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)