تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 113 از 115 اولاول ... 1363103109110111112113114115 آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بعد از این 4 تا الکلاسیکوی احتمایی(2 تاش حتمی+2تاش در راه : دی) یا کشتی تیم ما به گل میشینه یا بارسا..! جدا امسال ساله ویژه ایه! همه سرنوشت قهرمانیامون به هم گره خوره! لیگ.حذفی.CL ....! نمیتونم بگم کدومو ببریم کدومو ببازیم..! از طرفی اگر الکلاسیکوی لالیگا رو ببازیم دقیقا قهرمانی رو باید از دست رفته بدونیم..! فینال COPA DEL RAY هم اهمیت خاصی داره به هر حال یک جامه و امیدوارم حداقل اینو رئال ببره.! و CL هم که جای خود داره..! مورینیو هم که کارش CLـــه......!!! حرف اصلیو بزنم دوســ دارم از این 4 تا 2 تا رو ببریم(لالیگا و حذفی)دو تا رو مساوی کنیم(تو CL برنابئو 0-0 و نیوکمپ 1-1) به هر باید وایساد و دید تا اون زمان چی پیش میاد..! مثلا ژاویـــــه شما یا اوزیلـــــه ما مصدوم بشن(خدا نکنه هیچ کدوم...!)کل نتیجه ها عوض میشه!!! منظوره کلیم اینه باید وضع مصدوم و محروم تو اون زمانو دید...! پ.ن:اینا حدس من بود گرچه میدونم الآن دوستانه بارسایی میان میگن ما 4 تا رو میبریم ....(حق دارن..هر کس به تیمش امیدواره و اونو برنده میدونه و حتی اگر الان بگین 4 تا رو میبریم ناراحت نمیشم چون باید امیدوار بود.اصلا انسان با امید زندس.جذابیت فوتبال هم واسه همینه مثلا همین تک به تک بنتر اگر گل میشد بارسایی که تو بازی برگشت با آرسنال حقش پیروزی بود رو از صعود باز میداشت پس تا سوت داور به نشونه اتمام بازی به صدا در نیومده واقعا نمیشه گفت کدوم تیم صعود میکنه کدوم نه!!!)!!!: دی + برای آبیدال هم آرزوی سلامتی میکنم و امیدوارم به زودی به میادین برگرده! موفق باشید!
    Last edited by HardWare Professor; 18-03-2011 at 23:26.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دبیر دیگه چه صیغه اییه؟منطورش سخنگو باشگاهه؟
    John Alexander
    Manchester United
    Club Secretary

en.wikipedia.org/wiki/John_Alexander_%28footballer%29

این دوستمون هم که این عکسو گذاشته منظورش این نبوده که هر 5 تاش باید گرفته میشد . ولی اگه از این 5 تا یکیشو می گرفت این همه حرف و حدیث پیش نمیومد .
    منطق تو حاشیه ممکنه؟ اگه؟ اگه داوری رفت درست بود و یکیه بارسارو می گرفت این همه حرف و حدیث پیش نمیومد. چطوره؟ جواب عجیبش همین چند روز قبل نوشته شده. مجموع خطاهای ریز بخصوص در برخورد تکنیک و فیزیک بماند. اگه اشتباهات نیمه نهایی اینتر پارسال نمیشد وضع فرق می کرد. اما نتیجه؟ حاشیه بازنده تازگی داره؟

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من که خیلی وقته تو انجمن اخبار ورزشی پست نمیدم, ولی تعدادی از طرفدارای بارسا
    دیگه از شور به درش کردن, طوری که آدم رقبت نمیکنه مباحث ورزشی رو دنبال کنه!
    دیگه صدای عالمو آدمو دارید در میارید! بله تیم شما الان بهترین بازی رو ارائه میده و چند سالی
    هست که این روند رو داره و بعلاوه فکر نمی کنم کسی منکر این موضوع بشه, ولی مطمئن باشید
    جام رو به تیمی نمیدن که قشنگ بازی میکنه, جام رو به کسی میدن که پیروز میشه و اسم فاتحانه
    که تو تاریخ نوشته میشه و به یادها میمونه. سالها بعد کسی نمیگه سال 2010 بارسا بهترین بازی رو کرد
    ولی اینتر قهرمان شد, مردم فقط قهرمانی اینتر رو به خاطر میسپارن.
    یرای بارسا هم راه طولانی و سختی باقی مونده تا جام های امسال رو ببره خونه.
    سوتفاهم نشه, من خودم بازی قشنگ رو دوست دارم ولی بازی قشنگ همه چیز نیست
    شما با این طرز برخورد علاوه بر پاشیدن بزر تنفر نسبت به بارسا, هایپ بی موردی ایجاد میکنید که ممکنه در نهایت
    دودش تو چشمه خودتون بره.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من که خیلی وقته تو انجمن اخبار ورزشی پست نمیدم, ولی تعدادی از طرفدارای بارسا
    دیگه از شور به درش کردن, طوری که آدم رقبت نمیکنه مباحث ورزشی رو دنبال کنه!
    دیگه صدای عالمو آدمو دارید در میارید! بله تیم شما الان بهترین بازی رو ارائه میده و چند سالی
    هست که این روند رو داره و بعلاوه فکر نمی کنم کسی منکر این موضوع بشه, ولی مطمئن باشید
    جام رو به تیمی نمیدن که قشنگ بازی میکنه, جام رو به کسی میدن که پیروز میشه و اسم فاتحانه
    که تو تاریخ نوشته میشه و به یادها میمونه. سالها بعد کسی نمیگه سال 2010 بارسا بهترین بازی رو کرد
    ولی اینتر قهرمان شد, مردم فقط قهرمانی اینتر رو به خاطر میسپارن.
    یرای بارسا هم راه طولانی و سختی باقی مونده تا جام های امسال رو ببره خونه.
    سوتفاهم نشه, من خودم بازی قشنگ رو دوست دارم ولی بازی قشنگ همه چیز نیست
    شما با این طرز برخورد علاوه بر پاشیدن بزر تنفر نسبت به بارسا, هایپ بی موردی ایجاد میکنید که ممکنه در نهایت
    دودش تو چشمه خودتون بره.
    تایید به صورت 100%

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بلا نسبت طرفداران واقعی بارسا ، اکثر این افرادی که به عنوان طرفدار دو آتیشه ی بارسا از اونها یاد میشه حزب باد هستن.
    افرادی هستن که اگه یه فصل مثلا بارسا بیاد رتبه 6 جدول و تو مرحله گروهی CL حذف بشه این تیم رو رها میکنن.
    درست مثل منچستر اواخر دهه 90 و رئال مادرید اوایل قرن 21.

اون تیم ها هم زمان خودشون اینقدر آوازه داشتن و چشم نواز بازی میکردن و جام میبردن که همه جا اسمشون بود. همه طرفدارشون بودن.
    ولی بعد از اینکه یه ذره افت کردن و بارسا با رونالدینیو اوج گرفت همه کوچ کردن به بارسا.
    خواهیم دید آینده ی نزدیکی رو که این نسل طلایی یا افت کنه یا به اتمام برسه و باز هم ببینیم تو نظرسنجی ها اینقدر طرفدار بارسا پیدا میشه یا خیر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این همه بحث های بی فایده رو تموم کنین!!!!اینجا هر کسی و تیمش قابل احترامه هر کس حذف بشه یا قهرمان بشه دلیل نمیشه که ارزش هاش زیره سوال بره.....بازی فوتبال برد و باخت داره دیگه!!!
    من دوست دارم بارسلونا قهرمان بشه و چندین ساله عاشق بازیشم....ولی دیگری سلیقه ای متفاوت داره!!!
    اومدی و شاختار یا هر تیمی جز این شدن قهرمان ایا واقعا بارسا یا رئال یا هر تیمی که حذف بشه بده؟؟؟
    بحث هاتون داره از روی احساسات و تعصب پیش میره!!!منطقی باشین...!
    دوست دار همه شما عزیزان کوچیک همتون تورج!!!
    Last edited by anti_girl; 19-03-2011 at 01:31.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حالا 5 تا نــه ! ولی به نظرتون 2 تا یا حداقل یکی ازینا گرفته میشد نتیجه تغییری نمی کرد ؟
    دوست من قطعا اگه يك پنالتي گرفته ميشد نتيجه تغيير ميكرد البته به اين شرط كه گل ميشد
    ولي همين يك پنالتي ميتونست سوت زدن داور رو در ادامه بازي به سود بارسا تغيير بده و هزار اگر و شايد ديگه....
    كلا وقتي چيزي در فوتبال ثبت نشد به تاريخ پيوسته
    به همين خاطره كه ميگن اشتباه داوري جزئي از فوتباله
    يعني مثل كرنر ،اوت ، خطا و مصدوم شدن ، آفسايد ،دروازه بان ، دفاع و .... كه جزئي از فوتبالن اشتباه داور هم جزئي از فوتباله كه البته بهتره نباشه يا كمتر اتفاق بيفته
    این دوستمون هم که این عکسو گذاشته منظورش این نبوده که هر 5 تاش باید گرفته میشد . ولی اگه از این 5 تا یکیشو می گرفت این همه حرف و حدیث پیش نمیومد .
    دوست عزيز حرف و حديث در فوتبال هميشه هست
    كلا من نه از برد با اشتباه داوري خوشم مياد نه از باخت
    به نظر من با توجه به سرعت روز افزون فوتبال و رشد سرعت فردي بازيكنا در آينده از تكنولوژي براي كمك به داوري استفاده ميشه
    اين كه چگونه؟
    بايد منتظر موند

برای آبیدال هم آرزوی سلامتی میکنم و امیدوارم به زودی به میادین برگرده! موفق باشید!
    مرسي دوست عزيز
    من هم اميدوارم

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من
    واقعا توقع دارين توي اون بازي 5 پنالتي اعلام بشه؟
    قبلا هم بحث شده و اكثر دوستان چه رئالي چه بايرني و.... قبول كردن كه داور با گرفتن اولين پنالتي براي چلسي علاوه بر اينكه براي گرفتن پنالتي دوم منتظر خطاي خيلي شديدتري ميشد و تازه نسبت به كوچكترين برخوردي در 18 قدم چلسي هم حساس ميشد و به نوعي براي گرفتن پنالتي براي بارسا كمين ميكرد
    اين نوع مديريت داوري توي 95 درصد بازيهايي كه تا به حال ديدم اعمال شده
    براي گرفتن پنالتي دوم خطا خيلي بايد شديدتر باشه و براي پنالتي سوم خطا بايد خيلي شديدتر از پنالتي دوم باشه تا داور اعلام خطا كنه
    اينو مطمئن باشه براي گرفتن پنالتي چهارم فقط اگه سر بازيكن بر اثر خطا از بدنش قطع بشه پنالتي اعلام ميشه اونم ممكنه داور بگه نديدم و نگيره
    تمام اين صحنه هايي كه گذاشتين براي گرفتن پنالتي اول شايد كافي باشه تازه اون هم حرف توش هست چه برسه به پنالتي دوم و سوم
    نيازي نيست هر سايتي و يا هركارشناسي گفت 5 پنالتي شما هم تاييد كني
    مگه هندباله
    همون طور که خودتون گفتین اگه یک پنالتی برای چلسی اعلام میشد مطمئنا شرایط بازی فرق می کرد ( اصلا شاید بازی 2-2 میشد کی میدونه؟)
    منم می دونم این صحنه ها همش پنالتی نیستن و همون طور که گفتم ادعایی هم ندارم فقط می خواستم بگم دوستم حرفی بی منطق نزده و متاسفانه این بعضی ( و نه همه) از طرفداران بارسا هستن که با غروری خاص به جای حمایت از تیم خودشون به توهین به تیمای دیگه می پردازند

جدای از این بحث ها با این عقیدتون مخالفم به نظر من این موضوع به چندین سال قبل برمیگرده (حداقل 5-6 سال قبل) و یا در زمان حال در کشورهایی مثل ایران خودمون که شراط بازی ممکن بود بر تصمیمات داور و مخصوصا در گرفتن پنالتی اثر بذاره امروزه تو فوتبال درجه یک دنیا داورا با تسلط کامل فقط به فکر اجرای قوانین مسابقه و حفظ آرامش اون هستن و اینی که گفتین به نظر من چندان درست نیست

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

فكر كنم جذاب ترين بازي اين مرحله منچستر - چلسي باشه!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید - تاتنهام بازی ــه فوق العاده ای خواهد بود - امیلیو بوتراگوئنو

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

امیلیو بوتراگوئنو معتقد است که دیدار بین تیم های رئال مادرید و تاتنهام در مرحله ی 1/4 نهایی لیگ قهرمانان اروپا بسیار دیدنی خواهد بود.

یکی از اسطوره ی های رئال مادرید ، امیلیو بوتراگوئنو عنوان کرد که رئال مادرید حریف خود در لیگ قهرمانان اروپا یعنی تاتنهام را هرگز نباید دست کم بگیرد و معتقد است که هر دو بازی رفت و برگشت بسیار با هیجان و زیبا از آب در خواهند آمد.

بوتراگوئنو در مصاحبه با BBC Sport ضمن اشاره به خطرناک بودن تاتنهام گفت:

"خوشحالیم چرا که سال ها بود به این مرحله نرسیده بودیم. تاتنهام تیم با کیفیتی است به خصوص در خط حمله که بسیار در آن قسمت خطرناک هستند و مطمئنا برای ما دردسر ساز خواهند شد.امیدواریم که رئال مادرید بهترین نمایش را ارائه دهد و به نیمه نهایی مسابقات راه یابد."

امیلیو بوتراگوئنو در ادامه در مورد بازیکن اسبق رئال مادرید یعنی رافائل فان در فارت صحبت کرد:

"رافائل بازیکن بسیار خوبی است و در عین حال بسیار هم حرفه است و از اینکه او در انگلیس موفق شده بسیار خوشحالم . مطمئنا او برای اینکه تاتنهام را به نیمه نهایی ببرد تمام تلاش خود را خواهد کرد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در تاریخ تاتنهام روز مهمی است - هری ردنپ

سرمربی باشگاه تاتنهام از قرعه ای که نسیبشان شده بسیار خوشنود به نظر میرسد.

سرمربی باشگاه تاتنهام ، هری ردنپ نتوانست هیجان خود از بازی کردن در مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا را پنهان کند.

تیم های رئال مادرید و تاتنهام در تاریخ 5 آوریل 2011 در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به دیدار هم خواهند رفت و هری ردنپ سرمربی باشگاه تاتنهام در اینباره گفت:

"برای این بازی انگیزه ای دوچندان خواهیم داشت . من از هدایت کردن تیم ، بازیکنان از بازی کردن فوتبال و هواداران هم از تماشا کردن بسیار لذت خواهند برد ، بهتر از این نمیشد. بله درست است که حریف ما بسیار قدرتمند است و میدانیم که این بازی بسیار برای ما سخت خواهد بود اما این بازی در تاریخ باشگاه تاتنهام بسیار مهم است و ما میخواهیم در صفحات تاریخ تاتنهام برای خود جایی دست و پا کنیم."

هری ردنپ از روبرو شدن با خوزه مورینیو هم بسیار هیجان زده و خوشحال است و در صحبت های خود به تعریف و تمجید از این مربی ــه پرتغالی پرداخت.

کد:
    اولین تقابل با تاتنهام در لیگ قهرمانان اروپا

رئال مادرید در گذشته با این تیم در فصل 1984/85 در مرحله 1/4 نهایی جام یوفا روبرو شده که برنده شده بود.

رئال مادرید و تاتنهام قبلا هیچگاه در لیگ قهرمانان اروپا با هم روبرو نشده اند.آخرین رویارویی آنها به فصل 1984/85 در مرحله 1/4 نهایی جام یوفا برمیگردد که رئال مادرید برنده آن دیدار شده بود.

بازی رفت در تاریخ 6 مارس 1985 در وایت هارت لین برگزار شد.آمانسیو سرمربیگری رئال مادردی را بر عهده داشت.امیلیو بوتراگوئنو در دقیقه 24 بازی گل پیروزی بخش تیم را به ثمر رساند.بازی برگشت در سانتیاگو برنابئو با تساوی 0-0 به پایان رسید که با این نتیجه رئال مادرید در مجموع با نتیجه 1-0 به مرحله بعد راه یافت و در نهایت با شکست دادن اینتر میلان (با نتیجه 2-0 در بازی برگشت در برنابئو) و ویدئوتون مجارستان(3-0 در مجارستان؛1-0 در برنابئو)در نیمه نهایی و فینال به قهرمانی رسید.

کد:
    بهترین گلزنان در 1/4 نهایی

رئال مادرید 19 گل به ثمر رسانده و در طول رقابتها تنها 3 گل دریافت کرده است.

3 گلی که رئال مادرید در برابر لیون به ثمر رساند تعداد گلهای زده تیم در لیگ قهرمانان اروپا را به عدد 19 رساند.رئال مادرید و تاتنهام بهترین گلزنانی هستند که هنوز هم در رقابتها حضور دارند.رئال مادرید به لطف کاری عالی مدافعانش در خط دفاعی تفاضل گل +16 دارد.کریم بنزما با 6 گل زده بهترین گلزن تیم در این رقابتها است.

میانگین گلزنی رئال مادرید 2.38 گل در هر بازی است.بهترین پیروزی آنها در لیگ قهرمانان اروپا نتیجه 4-0 مقابل آژاکس در آمستردام آرنا و همچنین مقابل اوسر در سانتیاگو برنابئو است.

تعداد گلهای زده شده

سهم بازیکنان از 19 گل زده شده تیم در لیگ قهرمانان اروپا

گلهای خورده

تفاضل گل

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •