پشتوانه این بانکها از برخی بانکهای دولتی هم قوی تره . بهترین بانک ایران در سال 2009 و 2010 از نظر امنیت .
همه بانکها چه دولتی چه خصوصی توسط بانک مرکزی تضمین شده هستند . حتی برخی از موسسات اعتباری .
پشتوانه این بانکها از برخی بانکهای دولتی هم قوی تره . بهترین بانک ایران در سال 2009 و 2010 از نظر امنیت .
همه بانکها چه دولتی چه خصوصی توسط بانک مرکزی تضمین شده هستند . حتی برخی از موسسات اعتباری .
ممنونم از جوابتون برای سود روزشمار کدوم بانک یا موسسه رو پیشنهاد میکنین؟
خواهش میکنم .
با توجه به اینکه شما میخواین جای مطمئن باشه پولتون فقط موسسه مهر و قوامین خوبه . بقیه رو هوان . یه روز منحل میشن . یه روز ادغام میشن . حساب کتاب درستی ندارن .
در مورد بانک هم نهایت سودی که پرداخت میشن واسه روز شمار 10 درصد شاید باشه اونم در شرایط خاص . در نتیجه من بهتون یکی از دو موسسه بالا رو پیشنهاد میکنم .
Last edited by Abbas.V; 20-07-2012 at 15:56. دليل: تکمیل اطلاعات
به نظر من این 2 موسسه (قوامین و مهر) برای سود روز شمار خوب هستن
موسسه قوامین (سود روز شمار 18%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار تا 100,000,000 ریال----->17%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار از 100,000,001 تا 500,000,000 ریال----->18%)
موسسه مهر (رویان مهر روز شمار بالای 500,000,000 ریال------->18.5%)
موسسه فردوسی (18%) موسسه فرشتگان (20%)
روزشمار فردوسی بیش از 20 درصده. حتا اگر سرماه سودت را نگیری، به سود حاصل هم سود تعلق میگیره و باز هم بیشتر میشه.
برای 5 میلیون روز شمار این موسسه قوامین و مهر یا فردوسی اعتمادی بهشون هست؟چون این پول تنها دارایه منه که روش حساسم و این همه سوال میکنم
مهر بزار
قوامین چون بانک شده احتمالش هست نرخ سوداش عوض شه .
اگر تا قبل از اینکه نرخ سوداش تغییری نکرده بزاری قوامین با همون نرخ سودی که قبلا حساب باز کردی سودت رو حساب میکنند
در ضمن دوست من الان داره مبلغ 70 میلیون پولش رو میبره قوامین ولی بازم تصمیم با خودتون هستش برای انتخاب موسسه
پیشنهاد منم قوامین یا مهر هستش .
چطوری یه موسسه یا بانک خصوصی رو از نظر داشتن مجوز بانک مرکزی چک کنیم؟
تو سایت بانک مرکزی رفتم فقط اسم شعبه های تهران رو داشت
داستان اين مجوزها و لغو مجوزها خيلي طولانيه ولي اين لينك (سايت بانك مركزي) مربوط به سوالي است كه پرسيده ايد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در راستاي شفاف سازي و اطلاعرساني صحيح به هموطنان گرامي ، فهرست بانکها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران صادر و تحت نظارت قرار گرفتهاند ، به شرح ذيل اعلام ميگردد.
توجه به اين مهم ضروري است که بانکها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني ميشود که به اين موسسات مراجعه داشتهاند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)