سلام ویندوز من میزنه
this copy of windows is not genuine
چه جوری میشه بدون ویندوز ریختن درسش کرد ؟
چون wallpaper هی میپره
سلام ویندوز من میزنه
this copy of windows is not genuine
چه جوری میشه بدون ویندوز ریختن درسش کرد ؟
چون wallpaper هی میپره
برنامه MBR Regenerator ابتدا ازلینک پایین دانلود کنید بعدشم اجراش کنید بعد روی دکمه start ازبرنامه کلیک کنید بزارین کارش انجام بده بعدش که سیستم ریست شد بالا اومد کرک windows loader لینک دوم دانلود کنید نصبش کنید تا ویندوز شما اکتیو بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پاسخگوییتون
اما لینک اول که پاک شده دومی هم دانلود نمیشه
اون لینک دوم تبدیل شده به More Than Cooking - Developing Children s Learning Through Cooking PDF.pdf
!!!
لطفا درستش کنید چون من هم کلا یک روز مونده از کرک ویندوزم و میخواهم ویندوز 7 اینترپرایسم رو کرک کنم
از لینکهای پایین به همون صورتی که گفتم دانلود کنید پیش برین.
چون ویندوز شما نسخه enterprise طبق پست 837 پیش برین
اون پست رو روش اولش رو دوستان تست کردن و گفتن جواب نمیده و لینک دومش هم از کار افتاده
شما خودتون جدا تست کنید من رو ویندوز enterprise تست کرم جواب میده برای لینک دوم هم لینک داخل فایل txt کپی کنید بعدش از نوع داخل مرورگر paste کنید اینتر کنید لینک دوم آموزش کرک برنامه لینک اول به شما توضیح داده لینک سوم هم یک کرک جدا قراردادم برای لینک دوم هم از v p n استفاده کنید.
من در حال حاضر فـــیـــلتر شـــکنم خیلی سرعت افتضاحی داره !
یادمه سری قبلی که ویندوزم رو کرک کردم یک برنامه رو باز کردم و فقط روی یک دکمه کلیک کردم و خودش شروع کرد به کرک ویندوز ! خیلی راحت ویندوز کرک شد و هیچ دردسری نداشت !
به نظرم خودتون هم اون نرم افزار رو بهم معرفی کردید !
شما نمیدونید چه نرم افزاری بود ؟ اگه میدونید لطفا اونو برام بزارید چون حرف نداشت
اون کلیپی که لینکش قراردادم 2 دقیقه بیشتر زمانش نیست چون همینطوری من نمیتونم توضیح بدم ازکرک لینک دوم هم میتونید استفاده کنید درضمن قبلش کرک رو ویندوز با اون برنامه که معرفی کردم پاک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)