1_من آرک رو به کامپیوتر وصل میکنم با Sony Ericsson PC Companion وصل میشه ولی با pc suite 91 وصل نمیشه
2_من یه x1 دارم میخواهم contact هامو به آرک منتقل کنم x1 روpc suite 91 میشناسه ولی آرک رو نه .به غیر از این برنامه از طریق outlookچطور میتونم اینکار رو بکنم وآیا عکسهای contact رو هم منتقل میکنه؟
بهترین راه انتقال تلفنها از طریق بلوتوث است این برنامه pc suite 91 در این زمینه کارش بگیر نگیر داره.
فكر كنم با برنامه MyPhoneExplorer ورژن جديد بشه انتقال داد به راحتي
بچه ها سلام من هفته پیش آرک گرفتم.. هرکی سوالی داشت اگه قابل دونست بپرسه
سلام دوست مهربون (كتاب)
نظر كليت رو در مورد آرك بگو
سرعت گوشي
صداي مكالمه
فعلا يه كلي گويي داشته باشيم تا سوالات جزئي تر مطرح بشه
Sony Ericsson ST18i Urushi leaks
مشخصاتش با آرك كاملا يكيه! مثل NEO . فكر كنم سوني اريكسون فقط همين يه نمونه سخت افزار رو بلده بزنه
البته اين يكي قوز نداره: (اگه داشت ممكن بود با آرك اشتباه گرفته بشه) و ممكن بود آرك فروشش پايين بياد
نه به سامسونگ كه يه گوشيشو با سه تا چيپست شاخ ميخواد بده بيرون (TEGRA2 - EXYNOS - TI OMAP4430) نه به سوني كه گير داده به اين سخت افزار يك سال پيش!
دكمه ي Homeــش خوشگله!
عكساي بيشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by PersiAndroid; 03-06-2011 at 10:04.
سلام . یعنی چه اتفاقی افتاده که یهو قیمت بالا رفت و دیگه پایین هم نمیاد؟؟
و میشه بگین که صدای این گوشی چطوطه ؟؟ مثل x10 کمه یا که صدای خوب و بلندی داره؟
با تشکر
با این 5 تا گوشی عین هم که تکنولوژی همشون هم مال پارساله و همه شرکتا معادلشو پارسال معرفی کردن و قیمت اینا هم 100 تا 200 تومن بالاتره ازشون سونی معرفی کرده!!! واقعاآخه به جز این تیتان کی میاد سراغ این گوشیا!!! تو ایران البته کم نیستن چنین کسایی که واس ظاهر گوشی و اینکه یه زمانی نوکیا و سونی بودن برن بخرن
ولی اون ور که ملت دوزار تحقیق می کنن و می خرن هیشکی نمیاد آرک - نئو - پلی - پرو - این جدیده رو بخره
مث که صداش کیفیت خوبی داره و کمیتش هم در حد متوسطه...
از نظر صدا صداش خوب و بلند من که خریدم توقع نداشتم صداش بالا باشه چون بیشتر گوشیهای سونی صداشون پایین قیمت هم به علت کم یاب شدن گوشی هست که بالاست چون می خواستم از کویت بخرم که اونجا اصلا نداشتن همه تموم کردن حالا خوب ایران هنوز پیدا می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)