چون پوست من حساسه لطفا یه مدل معرفی کنید که وقی باهاش موهای گردن رو میزنم نه گردن رو بگیره نه قرمز بشه
ممنون
چون پوست من حساسه لطفا یه مدل معرفی کنید که وقی باهاش موهای گردن رو میزنم نه گردن رو بگیره نه قرمز بشه
ممنون
مدلLV61 پاناسونیک الان قیمتش چنده؟
زیر گردن رو خوب میزنه؟ چون تنها مشکل من همین زیر گردنه.
سلام . الان باید دور و بر 580 تومن باشه .بله زیر گردن رو بهتر از بقیه ریش تراشها میزنه.
من مدل LV81 رو استفاده میکنم دقیقاً مثل همین 6 هست فقط پایه شستشو داره که 61 نداره یه کلمه میتونم در موردش بگم عالیه
دوستانی که میگن قبل از اصلاح باید صورت رو شست این توصیه رو از کجا آوردن؟ تو دفترچه براون دقیقا عکس این مسئله رو توصیه کرده و گفته همیشه قبل از شستن صورت، اصلاح کنید.
always shave before washing your face
منم قبل از گرفتن براون قبل از اصلاح صورتمو میشستم با صابون ولی این باعث خشکی شدید پوست در هنگام اصلاح و خونریزی میشد.
سلام
صابونتون اسيدی هست
شستشو رو خیلی طول میدین باعث میشه صابون تا لایه های زیری نفوذ کنه و پوستتون رو خشک کنه .
خیلی صابون به صورتتون میزنید.
======================
بعد از شستن صورت باید صبر کنید تا پوست خوب خشک بشه و رطوبتِ سطحش حسابی کم بشه .
موی چرب و کثیف درست قیچی نمیشه . ماشین هم چیزی نیست جز دهها قیچی بسیار کوچیک .
موی شسته که رطوبت داشته باشه , نرم میشه و راحت قیچی نمیشه .
واسه همین وفتی از حمام میاین بیرون یک نخ موتون رو اگر بکشید کش میاد و قطع نمیشه .
اما موی شسته شده و خشک شده تُرد میشه و راحت قیچی میشه .
اگر با ریش خیس شده اصلاح کنید احتمال مو کندن ماشین زیاد میشه .
===============================
با مقدار کمی صابون قلیائی بشورین
صابون نیوآ خوبه
شستن رو زیاد طول ندین .
بعدش با دستمال کاغذی خوب خشک کنید .
بعد 15 دقیقه ای صبر کنین تا رطوبت موها خشک بشه .
بعد اصلاح کنید
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-07-2012 at 23:51. دليل: سطربندی
علاوه بر مطالب مفیدی که آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن، وقتی پوست صورت چرب میشه ، چون چربی بدن ویسکوزیتش خیلی زیاده ریش تراش راحت حرکت نمیکنه و بعضی جاها رو میپره . البته این مورد شاید واسه همه یکسان نباشه ولی اگه پوستتون چرب باشه حتما گفته های آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صدق میکنه.
فکر میکنم اگه واقعاً فایدش محسوس بود تو دفترچه ریشتراش توصیه میکرد. دفترچه یکی از مدلهای پاناسونیک رو هم دیشب خوندم همچین توصیه ای توش نبود. اونجا هیچ شوینده ای رو مستثنا نکرده. ضمن اینکه خودم هم به توصیه دوستان اینکارو میکردم ولی زیاد هم عمقی نمیشستم که شدید خشک بشه. راحت بریده شدن موها یه مسئله هست و آسیب ندیدن پوست به علت خشکی هنگام استفاده از ریشتراش یه مسئله دیگه. به هر حال من اثر خیلی محسوسی مشاهده نکردم و ترجیح میدم به همون توصیه شرکت سازنده عمل کنم.
ممنون.
با سلام خدمت دوستان
اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید:
ریش های پرپشت و پر دارم معمولا هم مدل پروفسوری میذارم... اما میخوام که بتونه ریش پروفسوری رو کوتاه هم بکنه (اندازه های مختلف) و ته ریش هم بزاره و قابلیت تریم ریش هم داشته باشه باهاش ظریف کاری هم کرد.... سیم هم نداشته باشه بهتره....
بودجه هم 200 250...امکان خرید از خارج از ایران هم هست....
/
برای کوتاه کردن (شیو نکنه فقط کوتاه کنه) مو های بدن هم اگر مدل ارزون و مناسب معرفی کنید ممنون میشم .
سلام
میخوام این مدل فیلیپس رو بگیرم به نظر شما خوبه؟
PHILIPS HQ-6990
100 ادلار هم قیمتشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)