تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 113 از 416 اولاول ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,121 به 1,130 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 5- رئال مادرید 0؛ بارسا دروازه کاسیاس را به توپ بست

آخرین دیدار هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا با شکست سنگین رئال مادرید مقابل بارسلونا همراه بود.

سایت گل - آخرین دیدار هفته سیزدهم رقابتهای لالیگا، دقایقی پیش در ورزشگاه نوکمپ به پایان رسید. بارسلونا بار دیگر تیم پیروز ال کلاسیکو لقب گرفت و رئال مادرید بار دیگر با تقبل شکستی سنگین، صدر جدول را به میزبانش تحویل داد.

هرچند که رئال مادرید با صدرنشینی گام به نوکمپ گذاشته بود، ولی در نهایت با سرافکندگی و شرمندگی پس از تقبل اولین شکستش در رقابتهای این فصل، به خانه بازخواهد گشت.

بازی با گل زودهنگام چابی ارناندس آغاز شد. ستاره اسپانیایی بارسا در دقیقه 9 توانست گل اول تیمش را به ثمر برساند و در دقیقه 17 بازی، این پدرو بود که بازی را 0-2 کرد.

رئالی ها در جریان بازی حرف زیادی برای گفتن نداشتند و حتی نتوانستند موقعیت خاصی روی دروازه والدس خلق کنند.

در دقایق میانی نیمه اول بود که کریس رونالدو برای پرتاب توپی که توسط بازیکنان بارسا به بیرون رفته بود، به خط کناری زمین رفت. این توپ در دستان گواردیولا بود و رونالدو برای آنکه توپ را از دستان گواردیولا بگیرد، او را هل داد. همین موضوع سبب عصبانیت بازیکنان بارسا شد و تعدادی از بازیکنان بارسا، از جمله اینیستا به سمت ستاره پرتغالی هجوم آوردند. بازی برای دقایقی به تشنج کشیده شد و درگیری هایی در میدان رخ داد ولی در نهایت دنبال شد.

نیمه اول مسابقه با برتری 0-2 تیم میزبان به پایان رسید ولی این پایان کار برای آقای خاص و شاگردانش نبود.

بارسا نیمه دوم را طوفانی تر از نیمه اول آغاز کرد و داوید ویا در دقیقه 54 توانست برای سومین بار برای بارسا به گل برسد. گلزنی های بارسا همچنان ادامه داشت ولی بازیکنان رئال در واکنش نشان دادن ناکام بودند.

تنها 2 دقیقه بعد ویا بار دیگر برای بارسا گلزنی کرد تا شاگردان مورینیو بیش از پیش تحقیر شوند. چهره مایوس بازیکنان رئال، خود گویای همه چیز بود..ولی حتی این هم پایان کار کهکشانی ها نبود.

جفرن، بازیکن جوان و تازه وارد بارسا، در دقیقه 90 برای بار پنجم دروازه کاسیاس را باز کرد تا روز بد کهکشانی ها در نوکمپ کامل شود.

بازیکنان رئال در جریان مسابقه عصبی بودند و داور مسابقه چندین بار، بازیکنان دو تیم را با کارت زرد جریمه می کرد. در دقایق پایانی بازی، در پی خطای خشن سرخیو راموس برروی مسی در میانه میدان بود که بار دیگر درگیری ها شدت گرفت..چهار یا پنج بازیکن از هر دو تیم با هم درگیر شدند. سرخیو راموس که کنترل اعصابش را از دست داده بود، با دست به چانه پویول کوبید و او را نیز نقش بر زمین کرد. درگیری ها به کنار زمین کشیده شد و اعضای کادر فنی و بازیکنان ذخیره دو تیم سعی در آرام کردن ماجرا داشتند. در این زمان، چند نفر از هواداران حاضر در ورزشگاه، با لیزر به داور مسابقه حمله کردند.

در نهایت داور مسابقه پس از اتمام 3 دقیقه وقت اضافه نیمه دوم در سوت خود دمید تا هواداران بارسا بیش از پیش غرق در شادی و شعف شوند.

کاتالونیایی ها با تحقیر رئال در نوکمپ و کسب سه امتیاز این بازی توانستند با 34 امتیاز به صدرنشینی رئال پایان دهند. کهکشانی ها هم که از کسب امتیاز در دیدار دوشنبه شب نوکمپ ناکام ماندند با 32 امتیاز همچنان در رده دوم قرار گرفتند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/30

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره واقعا...باید درس عبرت گرفت...چون همین ژاوی توی هر 5 بازی اخیر در ترکوندن تیمتون نقش خیلی مهمی داشته

---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:22 AM ----------

از همین الان شرط بازی برگشت تو زمین خودتون رو میبندم............
    در ضمن اگه کل جهان رو هم بیارین تو رئال باز حریفمون نمیشید......
    واقعا پست های پر محتوای بعضی دوستان...

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

سینا جان میگم این لطافت الانت بخاطر بردتون یا اینکه طرف بارساییه...چون پست ها یخورده...
    ولش کن..!

1.بله خب دوستمون انتظار داشتن بازی 150 دقیقه طول بکشه! موفق باشید!
    2.شما لطف کردید که گفتید!
    3.شرمنده میگم اما چیزی که نمیدونید، رو در موردش نظر ندید..
    حالا خوب شد این 1 میلیارد رو گفت عادل..!
    لطفآ همکار انجمن رو تحریک نفرمایید....
    در مورد 1:نه اگه داور داور بود باید ظرف 50 دقیقه بازی رو تموم میکرد.....
    در مورد 2:خواهش میکنم...
    در مورد 3:رو چشم،ولی فهمیدم چی گفتم.....
    قربون عادل برم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

واقعا پست های پر محتوای بعضی دوستان...
    البته اینجا دارم تمرین می کنم یه مقدار پست هام پر محتواتر هم بشه ...مخصوصا از کارشناسانی که دی ماریا() رو میخوان با ژاوی مقایسه بکنن.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من :

Relax Relax Relaxtar

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تبریک میگم به تیم بارسا....امشب فوق العاده بود....میتونست بیشتر هم گل بزنه...واقعا تبریک میگم...
    ممنون دوست من...

تبريك ميگم به طرفداراي بارسا
    يك برد به ياد ماندني و چند نكته

1- پاسكاريهاي كوتاه بازيكناي بارسا(انصافا ديگه نميشه گفت كوتاه بعضي اوقات چسبيده به هم پاس ميدادن شايد بهتر باشه بگيم پاسهاي ميليمتري) بيشتر از اونكه براي رسيدن به گل باشه پيامي بود براي آقاي مورينيو و امثال مورينيو و اون اينكه
    اين فوتبال رو به ديد رقيب خودتون نگاه نكنيد بلكه اون رو مكتبي ببينيد كه داره بيشترين خدمت رو به دنياي امروز و فرداي اين ورزش ميكنه كه قطعا سودش به شماهم خواهد رسيد

2-خوشحالم از اينكه بارسا بدون اينكه مسي گل بزنه برنده شد
    اگه شماره بازيكنا رو بردارن ديگه به سختي ميشه بازيكناي بارسا رو از هم تشخيص داد
    تقريبا ميشه گفت بارسا ديگه روي دوش يك يا دو بازيكن نيست
    بارها فكر ميكردم ژاوي صاحب توپه ولي بوسكتز بود و خيلي اوقات تصور ميكردم مسي صاحب توپه و بلافاصله ميفهميدم كه اين پدرو هست
    حركات و فوتبال بازيكناي بارسا داره شبيه هم ميشه و اين يعني يك تيم

3-خوشحالم كه ويا گل زد
    و اين باز هم پيامي كنايه آميز بود براي كسي كه نخستين كنايه ها رو به خاطر گل نزدن ويا نثار اون كرد

4-ضربه اي كه مسي دقيقه 5 بازي به تير دروازه زد به اندازه هر پنج گل بارسا براي من لذت بخش بود
    نوع نگاه كردنش به دروازه از اون زاويه
    تمركزش و تصميم گرفتن براي چيپ زدن در اون فضاي محدود و از اون نقطه
    و بالاخره ضربه هنرمندانه مسي فوق العاده بود

5- از چند چيز متعجب شدم
    از حركت گوارديولا در برابر رونالدو
    در اينكه حركت رونالدو زشت بود حرفي نيست
    اما من به عنوان يك طرفدار بارسا از سرمربي تيمم توقع ندارم كه سر يه توپ با بازيكن رقيب كل كل كنه
    اونم از گوارديولا كه تاحالا همچين حركتي ازش نديده بودم و اميدوارم ديگه نبينم
    ياد حركات ويژه ميثاقيان افتادم بارسا تيمي نيست كه درگير بشه ديديد كه بعد از اون درگيري دقايقي رئال بهتر بازي كرد
    تعجب كردم از اصرار فردوسي پور براي آفسايد اعلام كردن گل سوم بارسا
    و گفتن چند باره اين جمله كه صد در صد آفسايد بود
    به نظر من يا مساوي بودن يا خيلي ميليمتري آفسايد بود
    والبته بيشتر تعجب كردم كه گزارش بازي رو به عادل دادن
    و بالاخره از مداراي داور با حركات و خطاهاي بازيكناي رئال به خصوص در اواخر بازي متعجب شدم
    بعضي از بازيكناي رئال ديگه خيلي آشكارا و راحت صرفا براي زدن روي پاي بارساييها ميرفتن

6- خوشحالم كه پاي مسي روي اون ضربه وحشتناك نشكست
    درباره راموس و حركتش نميخوام چيزي بگم
    فقط اميدوارم كسي با نيت حذف ستاره ها اقدام به خطا نكنه

7- ويا عالي بود با يك پاس گل و دو گل
    اما به نظر من با توجه به بازي درخشان بوسكتز در ميانه ميدان كه حتي تاحدودي بازي ژاوي و اينيستا رو هم تحت تاثير خودش قرار داده بود
    اين بازيكن بهترين بازيكن ميدان بود

8- نكته آخر اينكه
    برخلاف حرف فردوسي پور كه گفت يك باخت خاص براي آقاي خاص
    ميگم يه برد خاص براي يك تيم خاص
    Last edited by گرافيكار; 30-11-2010 at 02:43.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

البته اینجا دارم تمرین می کنم یه مقدار پست هام پر محتواتر هم بشه ...مخصوصا از کارشناسانی که دی ماریا() رو میخوان با ژاوی مقایسه بکنن.
    دوست عزیز ولشون کن...اخطارها رو باید رئالیها تو زمین میگرفتن ولی عوض اونها اگه اینطوری پیش بریم ما اینجا میگیریم.....
    من هم که یه کارت زرد دارم.....

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از شما بعیده. خوزه بعد 2 تا سریع حساب کار دستش اومد. : دی
    آخه این دیارا عملا کاری نکرد. در اصل جلوی آلونسو و خدیرا بازی می کرد و تازه هافبک دفاعی هم نبود! یعنی تقریبا در پست ژاوی و اینیستا! اینا کجا و اون کجا
    باز اوزیل حداقل شاید یه کاری می کرد ولی بازیکنایی مثل خدیرا ظاهرا فقط خطا کردن رو بلدن! : دی
    من که طرفدار هیچ کدوم از این تیما نیستم و همیشه از بازی های اونا لذت می برم. این بازی هم مهم نبود برام که چه تیمی ببره ولی توقع داشتم رئال نسبت به این بازیی که کرد بهتر باشه. اگه مثلا اونم یکی دو تا گل می زد بازی پر هیجان تر میشد : دی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

ایول:یه باخت خاص برای اقای خاص رو یادم رفته بود....

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک نکته ای در باره ی دیارا بگم :

کلا لاس دیارا بازیکنی تخریب چی هست و احتمالا مورینیو در نظر داشت تا با آوردن دیارا هافبک بارسا رو تا حدودی بی اثر بکنه ، البته دیارا چندان بد هم کارنکرد ولی در از کارانداختن هافبکهای بارسا چندان موفق نبود ( البته در اواخر بازی در چند صحنه تونست نقشش رو ایفا بکنه ولی کافی نبود ) .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •