سلام
دکمه های شوت و پاس و ساتر توی این بازی توی کیبور کدوم ها هستن؟
سلام
دکمه های شوت و پاس و ساتر توی این بازی توی کیبور کدوم ها هستن؟
خیلی ساده بخوام بگم. توی تنطیمات که بری به این صورته و با توجه به اون برای کیبورد تنظیمش کن:
دکمه سبز= پاس
دکمه قرمز= شوت
دکمه آبی= سانتر
چه طوری میشه کنترل فیفا رو مثل pes کرد؟(با کیبورد بازی میکنم)
شوت-پاس و سانتر رو درست کردم اما پدال ها سرعت و... نمیدونم کجاست
متشکر
این پست فکر کنم بتونه کمکتون کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازیو بدون کرک یعنی به صورت ارجینال از کجا میشه دانلود کرد یعنی خودمون کرکش کنیم!
هزارتا مشکل داره
اصلا سرعت بازی تغییر نمیکنه نمیدونم شاید واسه من محسوس نباشه در هر سه حالت اسپید پاهای بازیکنا عین فرفره میچرخه پاسکاریا سریعه
و اینکه همچنان از منجر مود میپره بیرون
شما اگه ارجینالشو بخری که نیازی به کرک نیست.تازه میتونی با استفاده از سرور خوده ea مولتی پلیر بازی کنی!
![]()
منظورتون این که بازی رو به صورت free دانلود کنید و خودتون کرک اونو جدا بریزید یا اینکه می خواد بازی رو به صورت اورجینال بخرید؟این بازیو بدون کرک یعنی به صورت ارجینال از کجا میشه دانلود کرد یعنی خودمون کرکش کنیم!
هزارتا مشکل داره
اصلا سرعت بازی تغییر نمیکنه نمیدونم شاید واسه من محسوس نباشه در هر سه حالت اسپید پاهای بازیکنا عین فرفره میچرخه پاسکاریا سریعه
و اینکه همچنان از منجر مود میپره بیرون
اگه می خوای اورجینال بخری که هیچی. همونی که دوستمون اشاره کرد. ولی اگه بخوای دانلود کنی فرقی نمی کنه. شما همین الان کرک رو عوض کن. یعنی کرک سالمشو دانلود کن و اونو توی پوشه بازی کپی کن. اگه مشکل حل نشد فکر کنم با آپدیت درایور کارت گرافیک و دانلود یه سری فایل ها این مشکلات تا حدودی حل بشه.
به هر حال دانلود کردن بازی فرقی با الان نداره...
سلام
چرا مگه گرافیک بازی چنده ؟؟ من PES بازی میکنم مشکلی نداره که ؟؟
ولی روی LOW هم که بزارم بازهم همین مشکل را دارم کلاً همینطوری با هرچی که باشه ویندوز هم 7 32 بیت هست . لطفاً راهمایی کنید . مثلاً اگه دروازه بان توپ را بندازه برای بازیکن که وسط زمین تا توپ به بازیکن برسه تصویر یکم گیر میکنه ولی ساکر بازی می کنم اصلاً اینطوری نیست .
منظورم از ارجینال اینه که دست کاری نشده باشه همون free
ولی چرا سایت فیفا فقط دمو رو داره واسه دانلود!؟
کرک اینارو هم عوض کردم مشکلات حل نشده گرافیکمم آپدیته کلا فول آپدیته ویندوزم!
easport بازی رو کامل به صورت free میزاره؟ 6..7 گیگ باید باشه نه 1 گیگ مثل دمو!
یعنی دقیقا نسخه ای میخوام که موقع نصب سریال بخواد
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
260 رو نصب کردی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SevenCity; 19-10-2010 at 17:12.
سلام
260 چی هست ؟؟ لینک باز نمیشه ولی درایور کارت گرافیک با اینکه میشناسه ولی بازهم نصب کردم و هنوز درست نشده![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)