maverik خودش قطب نما هم داره . قطب نما كه انواع زياديش تو سايتها هست . يكي ديگه دانلود كن .
اتفاقا" منم الان 2 تا قطب نما دارم كه يكيش همون سوپر كمپاس هست كه خوب كار ميده . !!
maverik خودش قطب نما هم داره . قطب نما كه انواع زياديش تو سايتها هست . يكي ديگه دانلود كن .
اتفاقا" منم الان 2 تا قطب نما دارم كه يكيش همون سوپر كمپاس هست كه خوب كار ميده . !!
کد یا رمز عبور نمیخواد موقع ارسال بلوتوث ؟!
باید با گوشی طرف مقابل mount بشه .
میتونی از bluetouth file transfer هم استفاده کنی که راحت تره .
با سلام به همه دوستان و مشتاقان دیفای یا بهتره بگیم عجوبه موتورولا
گوشی رو توی شیراز به قیمت 415000 تومان پیدا کردم ولی متاسفانه مجبور شدم 135000 تومان همین امشب بدم یه ماشین حساب اف ایکس 2 پلاس بخرم و فکر کنم چند وقت طول بکشه بتونم دوباره پول جور کنم برا خرید دیفای
اونهایی که شک دارن هنوز کافیه یک بار دیفای رو دستشون بگیرن تا دیگه حاضر نباشن هیچ گوشی دیگه توی ایم رنج قیمت رو باهاش مقایسه کنن (مخصوصا سامسونگ جماعت رو ) پس تردید نکنین
راجع به روت شدنش هم که اساتید همینجا اطمینان دادن که شدنیه از جمله دوستمون fire159 که انصافا آخر فروم بازه)
2 روز طول کشید کل پستها رو خوندم دهنم صاف شد
به هر حال اگه کسی خواست پ-خ کنه تا براش بخرم و بفرستم یا اگه شیرازه بهش آدرس بدم
خوش باشین
دوستان گوشی دیفای بازی آسفالت 6 رو اجرا میکنه؟
منتظریم آپ کنی برامون !
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
بله . دوستان نصب کردن و راحت اجرا کردن
خداییش 2-3 بار اومدم تو این سرور ایرانی ها اپ کنم اما ارور میده همش!
تو مدیا فایر اپ کنم مشکلی ندارید؟چون چیل*تره میگم!
یا 4شرد؟
یا یه سایت خوب شما معرفی کنید.
ببخشید...
hotfile هستش
سلام من دیروز این گوشیو از علاءالدین به قیمت 460 خریدم .rom اون 2.59 هست و اصلا فونت فارسی نداره وبرای فارسی سازی احتیاج به راهنمایی دارم .بعد از خوندن تعداد زیادی پست بالاخره نفهمیدم مطمئن ترین کار چی هست و امروز هم علاءالدین بردم هیچکس قبول نکرد.کم کم دارم فکر می کنم اشتباه کردم در خرید .ضمنا صدای مخاطب هم در بین مکالمه گاهی دچار خر خر میشه .شارژرش هم یک جور خاصیه که باید براش تبدیل بگیری کلی سنگین میشه.
cut the rope :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز یه سر به اینجا بزن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamid_jigar; 07-04-2011 at 21:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)